Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Δώστε μεγάλη προσοχή στο τελευταίο ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου προς τον λαό.. (Βίντεο)

Ο μακαριστός π. Χριστόδουλος υπήρξε η πιο μαχητική φωνή ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Γι' αυτό τον μίσησαν, τον έβρισαν και τον πολέμησαν όσο καμία άλλη προσωπικότητα. Ας μην επιχαίρουν όμως οι ανελέητοι εχθροί του. Ο Χριστόδουλος έδειξε τον δρόμο της αντίστασης.

Δεν θα τον ξεχάσουμε. Ο επίλογος του μηνύματος: «Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών.

Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΗΝ…. ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΟZ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Από το nikosxeiladakis
 
Με μια αυστηρή δήλωση, όπως την χαρακτήρισαν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, το αιγυπτιακό υπουργείο Εξωτερικών σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών για την χάραξη της ΑΟΖ μεταξύ Αιγύπτιου και Κυπριακής Δημοκρατίας ότι η Τουρκία δεν θα αποδεχτεί τετελεσμένα γεγονότα, προειδοποιεί την Τουρκία να μην προχωρήσει σε κάποια απονενοημένη ενέργεια γιατί θα… έχει σοβαρότατες συνέπειες.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ Ο «Τιτανικός του Σουνίου» -Το άγνωστο ναυάγιο του ατμόπλοιου «Ορια» με 4.074 νεκρούς (Βίντεο)

Το ημερολόγιο έδειχνε 12 Φεβρουαρίου 1944, όταν το ατμόπλοιο «Ορια» προσέκρουσε στη νησίδα Πάτροκλος (Γαϊδουρονήσι) κοντά στο ακρωτήριο του Σουνίου και μετά από λίγα λεπτά βυθίστηκε.

Μαζί του πήρε στον βυθό 4.074 ανθρώπους και είναι μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές τραγωδίες που παραμένει ευρέως άγνωστη.

Παρέμβαση των ΗΠΑ ζήτησε ο Αναστασιάδης – Πάμε για πολεμική εμπλοκή στην κυπριακή ΑΟΖ – Σε ετοιμότητα το ΠΝ – Eσπευσμένα στην Άγκυρα o Ρ. Τίλερσον(Βίντεο)

Καταιγιστικές εξελίξεις έχουμε στην κυπριακή ΑΟΖ και ειδικά στο θαλάσσιο οικόπεδο 3 όταν αντιπροσωπεία της ελληνοκυπριακής πλευράς επισκέφθηκε την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία, δίνοντας  πληροφορίες για την κατάσταση στην περιοχή με τον τουρκικό στόλο, ο οποίος έχει «καταλάβει» ουσιαστικά το «οικόπεδο» 3.
Πληροφορίες του ξένου και τουρκικού τύπου κάνουν λόγο για την παρουσία  στην περιοχή από πλευράς Τουρκίας,   δύο φρεγατών  κατευθυνόμενων πυραύλων,  3 κορβετών  και δύο υποβρυχίων , με τα οποία έχει  «μπλοκαριστεί  κυριολεκτικά», η διέλευση οποιοδήποτε πλοίων στην περιοχή του οικοπέδου 3, ενώ οι Τούρκοι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και ναύτες είναι  με το » δάκτυλο στην σκανδάλη» .

Παραλήρημα Γιλντιρίμ: Για το όνομα των Σκοπίων δεν αποφασίζει η Ελλάδα

«Ύποπτα» σχέδια σε βάρος της Ελλάδας από Τούρκους και Σκοπιανούς – Ο «φίλος» Ζάεφ χαρακτήρισε την Τουρκία τον μεγαλύτερο σύμμαχο
Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Άγκυρα, έπειτα από πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του, Μπιναλί Γιλντιρίμ
Ο Γιλντιρίμ, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που είχε με τον Σκοπιανό ομόλογό του, αναφέρθηκε στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων και όπως υποστήριξε, «για το θέμα του ονόματος μίας χώρας, αποφασίζει η ίδια η χώρα. Το να ορίζουν άλλες χώρες σε αυτήν τη χώρα ποιο θα είναι το όνομα είναι ένα τεράστιο λάθος. Παρόλα αυτά, είναι μεγάλη μας επιθυμία να λυθεί το θέμα αυτό με την Ελλάδα με συζήτηση και με διαβουλεύσεις».