Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ-ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ... Αυτή είναι η αλήθεια για τα Ιμια: Λεπτό προς λεπτό η κρίση μέσα από τη ημερολόγιο του ΓΕΕΘΑ

Εικοσιένα χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων, την ώρα που οι Τούρκοι εμφανίζονται όλο και πιο θρασείς στο Αιγαίο με αποκορύφωμα την υπέρπτηση επάνω από τις νησίδες-τόπο μαρτυρίου των τριών Ελλήνων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων την μοιραία νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996 και την ενέδρεα που έστησαν στο ελικόπτερο του υπουργού Εμυνας Π.Καμμένου (του πρώτου ΥΕΘΑ που μετά από 19 χρόνια τιμά τους 3 νεκρούς στο τόπο της θυσίας) το defencenet.gr, παρουσιάζει τα κυριότερα σημεία του επίσημου "ημερολογίου" καταγραφής των συμβάντων του ΓΕΕΘΑ εκείνων των δραματικών ωρών, όπως καταγράφηκε από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

ΑΑΔΕ - Λοταρία αποδείξεων: Αυτοί είναι οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/1) η πρώτη λοταρία αποδείξεων για το 2018 - Δείτε με ένα κλικ αν είστε ένας από τους χίλιους τυχερούς
Σημειώνεται ότι η σημερινή κλήρωση είναι η δωδέκατη κατά σειρά από τότε που υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε την εν λόγω πρακτική.
Η σημερινή λοταρία αποδείξεων αφορά τις δαπάνες των φορολογουμένων που έγιναν έως και τον περασμένο Δεκέμβριο.
Δείτε ΕΔΩ τους τυχερούς λαχνούς που έβγαλε η  σημερινή (30/1) κληρωση που πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στην οποία 1.000 τυχεροί κέρδισαν από 1.000 ευρώ.

Είδηση - βόμβα! «Κούρεμα» έως και 90% σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες - Ποιοι γλιτώνουν χρήματα

Ποιοι μπορούν να γλιτώσουν χρήματα - 180.000 δανειολήπτες θα λάβουν άμεσα επιστολή για ρύθμιση του δανείου
Σε «κούρεμα» των χρεών από πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια που θεωρούν αδύνατον να εισπράξουν στο σύνολό τους, προχωρούν οι τράπεζες.
Πρόκειται για «κόκκινα» δάνεια που δεν εξυπηρετούνται για πολλούς μήνες ή και χρόνια και που αγγίζουν τα 2 δισ. ευρώ. Οι τράπεζες προσφέρουν στους δανειολήπτες αυτά τα δάνεια σε πολύ χαμηλές τιμές, με περικοπή της οφειλής ακόμη και σε ποσοστό 90%.

Παυλόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ικανές, ανά πάσα στιγμή, να υπερασπιστούν την ιστορία της χώρας - Ομιλία στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων

Για εμάς, τους Έλληνες, ισχύει πάντα το: «Είς οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και επισήμανε ότι « το μήνυμά μας αυτό το εκπέμπουμε προς κάθε κατεύθυνση»
«Η Χώρα μας αποτελεί δύναμη Ειρήνης και Ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, ακριβώς επειδή, με ασπίδα τις Ένοπλες Δυνάμεις της, για τις οποίες αισθάνεται υπερήφανη, είναι ικανή, ανά πάσα στιγμή, να υπερασπισθεί την Ιστορία της, το παρόν της αλλά και τις προοπτικές του μέλλοντος της» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά την παρουσίαση της επανέκδοσης από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας του βιβλίου του Φιλέλληνα αντιστασιακού Ροζέ Μιλλιέξ «Φόρος Τιμής στην Ελλάδα 1940-1944», η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Αλλαγή στάσης:Ιερώνυμος: Η Εκκλησία θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής

Σε συνάντησή του με τους διοργανωτές, ο Αρχιεπίσκοπος ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Εκκλησίας - Την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου θα διαβάσει ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος και θα παρίστανται οι Μητροπολίτες Δράμας, Παύλος και Χίου, Μάρκος
Την επίσημη συμμετοχή της Εκκλησίας στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Αθήνα ανακοίνωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κατά τη συνάντησή του με τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου.