Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Ξέρει ο Πούτιν πότε οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν τον Κιμ; - Η κίνηση της Ρωσίας που προϊδεάζει για σύγκρουση

Την ώρα που στην κορεατική χερσόνησο το θερμόμετρο βρίσκεται στο «κόκκινο», με εκατέρωθεν απειλές ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας, μια κίνηση του έκανε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία για την ήδη έκρυθμη κατάσταση.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ, το Κρεμλίνο παρουσιάζεται ιδιαίτερα θορυβημένο από τις τελευταίες εξελίξεις.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος Πρόεδρος προχώρησε σε μια κίνηση, με όλους να αναρωτιούνται αν ξέρει κάτι παραπάνω.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν φέρεται να έδωσε εντολή απομάκρυνσης Ρώσων από τα σύνορα με την Βόρεια Κορέα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail, ο Ρώσος Πρόεδρος διέταξε αξιωματούχους της πολιτικής άμυνας να απομακρύνουν περίπου 1.500 Ρώσους που διαμένουν σε περιοχές της Κίνας που συνορεύουν με τη Βόρεια Κορέα και να τους μεταφέρουν σε «ασφαλείς» περιοχές στα ανατολικά της Ρωσίας.
Ιδιαίτερη σημασία έχει μάλιστα το γεγονός ότι η εντολή δόθηκε από το τμήμα Περιφερειών του ρωσικού Υπουργείου Εκτάκτων Περιστατικών, ενώ υψηλόβαθμα στελέχη αναφέρουν πως απλώς, πρόκειται για «εκπαιδευτική άσκηση», αφήνοντας να εννοηθεί πως ήταν προγραμματισμένη.
Την ίδια ώρα το ρωσικό υπουργείου Εξωτερικών προειδοποιεί ότι η κρίση στην Κορεατική μπορεί να μετατραπεί σε ένοπλη αντιπαράθεση, ωθώντας τον κόσμο στο «χείλος της καταστροφής».

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου