Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η Σμύρνη μάνα καίγεται!!!-Δεν ήταν μόνο η Σμύρνη!!!Οι τουρκικές σφαγές σε αριθμούς-ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ(Βίντεο)




Η αρχέγονη ιστορία των Ελλήνων του Πόντου!

Η μακραίωνη ιστορία αυτού του λαού

- Πολλοί έγραψαν για τον Πόντο, για την αλησμόνητη ομορφιά του. Πολλοί μιλούν για τον Πόντο, με δάκρυα στα μάτια και αβάσταχτο πόνο στην καρδιά... Πόσα γνωρίζουμε, όμως, γι΄ αυτό το κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας, που επιμένει να μένει (και γιατί άραγε) εκτός των σχολικών βιβλίων;
Η ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού άρχισε πριν 3.000 χρόνια, με τις πρώτες Ελληνικές αποικίες. Ωστόσο, αυτό που επιχειρείται, εξυπηρετώντας ανθελληνικά συμφέροντα, με την απαξίωση ή και τον αφανισμό της αρχέγονης ιστορίας των Ποντίων, είναι η παραχάραξη της ιστορίας με βίαιο και ανίερο τρόπο, καθώς και η καταστρατήγηση κάθε έννοιας απονομής Δικαιοσύνης.

ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Οι Ελληνες βρίσκουν διέξοδο στα ψυχοφάρμακα -Τι εντόπισαν οι επιστήμονες στα λύματα της Αθηνας

Η οικονομική κρίση είχε ως συνέπεια να καταγραφεί στα λύματα της Αθήνας μια μεγάλη αύξηση ψυχοφαρμάκων, καθώς και παράνομων ουσιών, σύμφωνα με μια νέα έρευνα Ελλήνων και άλλων επιστημόνων.
Το βασικό συμπέρασμα των ερευνητών είναι ότι η υγεία του πληθυσμού, ιδίως η ψυχική, επιδεινώθηκε στη διάρκεια της κρίσης.
Συγκεκριμένα μεταξύ 2010 - 2014 σημειώθηκε αύξηση κατά 35 φορές στα αντιψυχωσικά που ανιχνεύθηκαν στα λύματα, αύξηση κατά 19 φορές στις ηρεμιστικές ουσίες βενζοδιαζεπίνες και κατά 11 φορές στα αντικαταθλιπτικά.

Παραολυμπιακοί: «Χρυσός» ο Μάμαλος στην άρση βαρών σε πάγκο - Δεν κατάφερε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 243.5 κιλά(Βίντεο)

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κατέκτησε η Ελλάδα με τον Παύλο Μάμαλο στην άρση βαρών σε πάγκο
Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε νέο Παραολυμπιακό ρεκόρ με 238 κιλά και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των -107 κιλών!

Ο Μάμαλος είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες στα 233, 234 και 238 κιλά, ενώ προσπάθησε για το παγκόσμιο ρεκόρ στα 243.5 κιλά χωρίς επιτυχία.