Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Όλες οι κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε ένα Βίντεο 1:30 λεπτού

Αυτός και ο στρατός του, διέδωσαν την Ελληνική γλώσσα και πολιτισμό, σε όλα τα έθνη από τα οποία πέρασαν...

Ήταν το 336 π.Χ όταν μετά τη δολοφονία του Φίλιππου, ο Αλέξανδρος ο οποίος ήταν μονάχα 20 ετών έγινε Βασιλιάς της Μακεδονίας. Δυο χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 334 π.Χ ξεκίνησε την εκστρατεία του στην Περσία.
Ο Αλέξανδρος έφθασε στο Γόρδιο κατά τον μήνα Φεβρουάριο ή Μάρτιο του 333 π.Χ. και παρέμεινε εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα, για να αναπαύσει τη μοίρα του στρατού που κόπιασε ιδιαίτερα μαζί του, στην Πισιδία. Την άνοιξη της ίδιας χρονιάς κατέλαβε την Καππαδοκία, και προωθήθηκε προς τις Κιλίκιες πύλες. Παρέμεινε όμως στην Ταρσό μέχρι τον Οκτώβριο για να αναρρώσει από μια βαριά ασθένεια.

«Για ποιους πετάω στο Αιγαίο»! Ένα συγκλονιστικό κείμενο πιλότου μαχητικού

«Για ποιους πετάω στο Αιγαίο»! Ένα συγκλονιστικό κείμενο πιλότου μαχητικού
Σαν αντικρίσω το άσπρα άλογα του Αιγαίου, χάνεται η σκέψις μου στον Ουρανό του Θείου, του Ωραίου του Αληθινού !
Δεν είμαι ημίθεος, δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι καν ήρωας !
Έχω τους φόβους μου, έχω τις αναστολές μου, έχω τις ανασφάλειες μου!




Μπορεί να μην είναι σε θέση να ζητήσω από την έρμη Πατρίδα κάτι το καλύτερο για μένα, για τα παιδιά μου ,μπορεί να μην είμαι καν ικανός για αυτά που παίρνω!

Μετεωρολογικός Πόλεμος – Αεροψεκασμοί(Φωτο-Βίντεο)

Από το terrapapers

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ!

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;

Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Morgellons … και Το Λουρί Της Μάνας, Η Επέτειος και Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!! Το Παραμύθι Του Θερμοκηπίου, Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons. Θα μιλήσουμε και για ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, γιατί ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης, αλλά κανείς δεν μιλάει γι’ αυτούς.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΑΝΤ–ΠΟΥΤΙΝ-ΚΟΥΡΔΩΝ

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

Στις 21 του περασμένου Οκτωβρίου ο πρόεδρος της Συρίας Άσαντ, με μια επιχείρηση έκπληξη περνώντας πάνω από το Ιράκ και Ιράν πήγε στην Μόσχα όπου είχε πολύ σημαντική συνάντηση με τον πρόεδρο Πούτιν. Η επίσκεψη αυτή του Άσαντ στην Ρωσία, είχε εκπλήξει τότε και τους Τούρκους αλλά και τους Νατοϊκούς που δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το αεροπλάνο του Σύριου προέδρου που συνοδεύονταν από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη.

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ!!!

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis
 
Την καταπληκτική είδηση ότι η βουλευτίνα Σμύρνης και εκπρόσωπος του τουρκικού Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης, που είναι και δεύτερο κόμμα στην τουρκική βουλή, η Selin Saye Böke, βαπτίστηκε χριστιανή Ορθόδοξη, έφερε στην δημοσιότητα ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ünsal Ergel.
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, η εν λόγω βουλευτίνα σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο απαντώντας στην ερώτηση αν είναι χριστιανή, παραδεχτηκε έμμεσα πως έχει βαπτιστεί χριστιανή και αυτό σε μια ισλαμική Τουρκία που ο ισλαμισμός έχει καταντήσει ένα αυταρχικό και δικτατορικό καθεστώς.

Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας μέσα από ένα εντυπωσιακό Βίντεο

Αυτό το εκπληκτικό βίντεο από το Zero One αναδημιουργεί το δράμα και τον τρόμο, όταν μια σειρά εκρήξεων αφάνισαν την Πομπηία στις 24 Αυγούστου του 79 μ.Χ..

Στις 14 Αυγούστου του 79 μ.Χ., μετά από μια φοβερή έκρηξη του Βεζούβιου, ένα τεράστιο κύμα από στάχτη έθαψε για πάντα, μέσα σε λίγες ώρες, τη ρωμαϊκή πόλη.

Στην αρχή σηκώθηκε ένα φοβερό σύννεφο από στάχτη, η οποία σκέπασε την πόλη σε ύψος ενός μέτρου.

Η «αμαρτωλή» ιστορία ενός ναυαγίου(Βίντεο)

Καθώς τα νερά της παλίρροιας υποχωρούν, ένα κομμάτι της ιστορίας αποκαλύπτεται.
Το κουφάρι ενός ναυαγίου που, λίγο μετά την άρση της ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική, φιλοξενούσε οίκους ανοχής και καζίνα, αναδύεται στο σήμερα.

Ο διπλός ρόλος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Ο κατάπλους της ΝΑΤΟϊκής αρμάδας για το προσφυγικό, θα μπορούσε σημειολογικά να εκληφθεί και ως "επίδειξη σημαίας" της Συμμαχίας σε ένα γεωγραφικό σημείο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους συμμάχους.
 
Από τη μια, το ΝΑΤΟ έχει στραμμένο το βλέμα του στη Ρωσία η οποία μετα την προσάρτηση της Κριμαίας εχει αναπτύξει τις δυνατότητες της με δραματικούς ρυθμούς.

Η Συμμαχία άρχισε να διατυπώνει την απάντηση της στην Μόσχα κατά τη Σύνοδο Κορυφής του 2014.

Πενταώροφο κτίριο κατέρρευσε στην Κωνσταντινούπολη(Βίντεο)

Πενταώροφο κτίριο κατέρρευσε το μεσημέρι της Παρασκευής, κοντά στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη. Οι πρώτες πληροφορίες εξέφραζαν φόβους για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια, όμως σύμφωνα με νέες πληροφορίες δεν έχουν μέχρι στιγμής αναφερθεί τραυματισμοί.
Το πρακτορείο reuters μεταδίδει ότι το πενταώροφο κτίριο κατά την κατάρρευσή του, παρέσυρε και το διπλανό, με αποτέλεσμα σύννεφο σκόνης να έχει καλύψει μεγάλη περιοχή στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Πάτρα: Βουτιά θανάτου στο κενό 71χρονου από μπαλκόνι πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

71 ετών ήταν τελικά ο άνδρας που έπεσε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Θεμιστοκλέους 34. 
Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ηλικιωμένος πριν καταλήξει στο πεζοδρόμιο χτύπησε σε κλαδεμένη μουριά που βρίσκεται στο σημείο, ενώ η πτώση του έγινε σχεδόν δίπλα από γειτόνισσά του που κινούνταν στο πεζοδρόμιο της Θεμιστοκλέους.

Σε γενικό ξεσηκωμό καλεί ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος - "Αδελφοί Έλληνες, ξεσηκωθείτε! Οι Αγρότες έκαμαν την Αρχή"

Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος με αφορμή ένα κείμενο που του εστάλη σχολιάζει την τρόικα και τους δανειστές, το μεταναστευτικό, τους Ευρωπαίους και ντόπιους πολιτικούς και εν κατακλείδι καλεί σε ειρηνικό ξεσηκωμό.

Ειδικότερα γράφει:

Associated Press: Η Ευρώπη κλείνει τα σύνορα της Ελλάδας

Σχέδιο για κλείσιμο έως και δύο χρόνια των ελληνικών συνόρων, έχει εκπονήσει η ΕΕ, σύμφωνα με το Associated Press, που επικαλείται ευρωπαίο αξιωματούχο. 
Σε ρεπορτάζ του το Πρακτορείο, αναφέρει πως το σκεπτικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ελέγξει τα σύνορά της και μάλιστα σημειώνει ότι Έλληνες αξιωματούχοι αρνούνται να σχολιάσουν τις πληροφορίες.
AdTech Ad
 Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, οι κάτοικοι των χωρών μελών της Συνθήκης Σένγκεν, μπορούν να περνούν τα σύνορα χωρίς γραφειοκρατικούς ελέγχους στοιχείων.

Τριπλή βόμβα Τόμσεν: Πάρτε μέτρα έως 9 δισ., κόψτε συντάξεις, μην αυξάνετε φόρους - Με τρισέλιδο κείμενό του ζητά από την ελληνική κυβέρνηση ένα αξιόπιστο σχέδιο

Μόνο έτσι, γράφει, θα διασφαλιστεί ο στόχος για  πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ στο τέλος του 2018 - Χαρακτηρίζει «γενναιόδωρες» ακόμα και σήμερα τις συντάξεις - «Καρότο» η σύνδεση της μεταρρύθμισης του Ασφαλιστικού με το θέμα του χρέους - Μαξίμου: Άλλα έχουμε συμφωνήσει με τους Θεσμούς
Μέτρα έως και 9,5 δισ. ευρώ εκτιμά ότι θα χρειαστεί η Ελλάδα έως το 2019 ο Πολ Τόμσεν σε ένα άρθρο-βόμβα που ανάρτησε το βράδυ της Πέμπτης στην ιστοσελίδα του ΔΝΤ και έχει τίτλο «Ελλάδα: Προς ένα Εφαρμόσιμο Πρόγραμμα».

Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα από τις εικόνες των αγροτών - Παγωμάρα στο Μαξίμου Στη Βουλή και στον Άγνωστο Στρατιώτη χιλιάδες αγρότες με τρακτέρ(Βίντεο-Φωτο)

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο - Εχει αποσυρθεί η φρουρά των ευζώνων από το Μνημείο - Φωτιές μπροστά από το Σύνταγμα
Χιλιάδες αγρότες από όλη την χώρα βρίσκονται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα για το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Αγρότες από διάφορα μπλόκα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 17.30 από την Ομόνοια και με ελληνικές σημαίες τα χέρια και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο και το «Πότε θα κάνει ξαστεριά» πήγαν στην πλατεία Συντάγματος. Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν έξω από τη Βουλή τα 20 τρακτέρ από τη Νίκαια της Λάρισας.