Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Γενοκτονία Ελλήνων του Πόντου και Γενοκτονία Μνήμης

Του Ν. Λυγερού

Όταν έχεις υποστεί μία γενοκτονία λόγω της βαρβαρότητας κι έχεις καταφέρει ως λαός να επιζήσεις σε αυτό το έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας δεν έχεις μόνο χρέος προς τους νεκρούς να θυμάσαι, αλλά και καθήκον προς τους αγέννητους να τους διδάξεις να μην ξεχάσουν τα γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή σου λόγω θανάτου. Έτσι ιστορικοί και ειδικοί της γενοκτονίας, όπως είναι ο Αντώνης Παυλίδης και ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης κατάφεραν όχι μόνο να καταγράψουν την ιστορία που μελέτησαν, αλλά να δώσουν και χειροπιαστά στοιχεία για την παιδεία των παιδιών μας μέσω του πολιτισμού.

Καθαρό το DNA των ελλήνων!


Οκτώ πανεπιστήμια και ερευνητικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο είχαν ήδη απαντήσει στην Die Welt που ισχυρίζεται ότι η ελληνική φυλή είναι μείγμα φυλών.

Η συνέχεια της Ελληνικής φυλής αποδείχθηκε πλέον και με επιστημονικό τρόπο, μετά από τη μελέτη του DNA των Ελλήνων. Του DNA μας. Λένε διάφοροι ότι δεν είμαστε γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων γιατί τόσοι και τόσοι λαοί πέρασαν από εδώ. Δημιουργούν με αυτό τον τρόπο εντυπώσεις, από τη μια, και από την άλλη στηρίζονται στην επιβεβλημένη άγνοια των ελλήνων. Η επιστημονική έρευνα όμως ξεσκέπασε τα ψέματά τους.

Η Ζωή συγκεντρώνει διαδικτυακές υπογραφές για να μην πληρωθεί το χρέος

Διαδικτυακή καμπάνια για την υποστήριξη του αιτήματος διαγραφής του επαχθούς χρέους έχει θέσει σε εφαρμογή η Επιτροπή Αλήθεια του Χρέους της Βουλής.

Μέσω της ιστοσελίδας http://greekdebttruthcommission.org/index_el.php καλούνται όσοι το επιθυμούν να στηρίξουν με την υπογραφή τους την προσπάθεια της Επιτροπής για διαγραφή του ελληνικού χρέους.

Στην καμπάνια μέχρι τώρα έχουν υπογράψει περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι, ενώ έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 17 γλώσσες για την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης.

Πανος Καμμένος: Παραγωγή γαλλικών μαχητικών στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε στο Παρίσι με τον Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Jean-Yves Le Drian.

Μετά την συνάντηση ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

«Στη συνάντηση με τον κ. Le Drian, τον Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλα τα θέματα της αμυντικής συνεργασίας των δυο χωρών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ματωμένη λίμνη… το πιο εξωγήινο τοπίο της Γης! (ΦΩΤΟ)

Μια κατακόκκινη λίμνη στη Ρωσία προκαλεί δέος και θυμίζει Άρη...
Μπορεί το τοπίο να είναι εξωγήινο... ωστόσο σίγουρα εδώ δεν θα συναντήσετε κανένα πράσινο πλασμάτακι με μεγάλο κεφάλι!
Με κόκκινα νερά και εκπληκτικά πετρώματα, η λίμνη που κόβει την ανάσα είναι ένα από τα μοναδικά αξιοθέατα της χερσονήσου της Κριμαίας.

Ο αμερικανικός Στρατός θέλει να προμηθευτεί ιπτάμενες μοτοσυκλέτες όπως αυτές του Star Wars!(Βίντεο)

Η εικόνα των προσωπικών «αυτοκινήτων»/ «μοτοσικλετών» χόβερκραφτ, που ίπτανται πάνω από το έδαφος, είναι από τις πιο παλιές της επιστημονικής φαντασίας, με πιο χαρακτηριστικές αυτές του Λουκ Σκάιγουοκερ και των μοτοσικλετών- speeders των αυτοκρατορικών στρατιωτών στο «Return of the Jedi».
Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να την κάνουν πραγματικότητα, μεταξύ αυτών και Αμερικανοί και Βρετανοί μηχανικοί της Malloy Aeronautics και της SURVICE, που ανακοίνωσαν την υπογραφή συμβολαίου με το Πεντάγωνο για την ανάπτυξη και κατασκευή ενός τέτοιου οχήματος στις ΗΠΑ.

Με βίαιη προσαγωγή στη Βουλή απειλεί τον Στουρνάρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αν και ο διοικητής της ΤτΕ πρότεινε επτά εναλλακτικές ημερομηνίες για να παρευρεθεί στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας - Η Πρόεδρος της Βουλής ετοιμάζεται να τον καλέσει σε άλλη Επιτροπή στις 26 Ιουνίου!
Ενισχύει την επίθεσή προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την αδυναμία του πρώτου να παραστεί σήμερα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας προκειμένου να εξεταστεί για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Siemens.

Reuters: Αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη προτείνει η ελληνική κυβέρνηση - Επίσης, η ελληνική πλευρά προτείνει τον βασικό ΦΠΑ στο 23%

Αυτή είναι η πρόταση της Ελλάδας για το συνταξιοδοτικό, σύμφωνα με το πρακτορείο
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, στην πρότασή της η Ελλάδα προσφέρεται να αυξήσει σταδιακά το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη και να εξορθολογήσει διάφορες εξαιρέσεις οι οποίες υπάρχουν σήμερα.


Επίσης, η ελληνική πλευρά προτείνει τον βασικό ΦΠΑ στο 23%, 13% ΦΠΑ σε ενέργεια και τρόφιμα και 6% για φάρμακα και βιβλία.

Θρίλερ: Συμφωνία απόψε ή μέχρι τέλος εβδομάδας;

Οι μεγαλύτερες αντιδράσεις από Σόιμπλε και ΔΝΤ - Θέτουν όρο πρώτα να εγκριθεί η συμφωνία από τη Βουλή των Ελλήνων και μετά να επικυρωθεί από τα ξένα κοινοβούλια - Τηλεφώνημα Τσίπρα με Λιου - Στις 19:00 συναντάται με Ντράγκι
Οι διπλωματικές επαφές και οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις βρίσκονται στο απόγειό τους στις Βρυξέλλες όπου στις 20:00 απόψε ώρα Ελλάδας ξεκινά η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των 28 ηγετών των χωρών μελών της ΕΕ με μοναδικό θέμα συζήτησης την Ελλάδα.