Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Παράδειγμα προς μίμηση. Οι απροσκύνητοι Έλληνες...

"ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ"- Αριστοτέλης

ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ | "Δεν υπάρχει στα ήθη των Ελλήνων το προσκύνημα"

Σαφείς καταδικαστικές αναφορές γύρω απο την καθαρώς βαρβαρική " συνήθεια " του προσκυνήματος και της γονυκλισίας, υπάρχουν διάσπαρτες μέσα στα κείμενα όχι μόνον της Αρχαίας αλλά και της Νεωτέρας Γραμματείας μας, καθώς και στις στήλες των διαφόρων Λεξικών της Ελληνικής Γλώσσης. Ο ποιητής Θέογνις ο Μεγαρεύς { ΣΤ' αι. π.χ. } καταδικάζει ακόμη και την απλή κλίσι της κεφαλής χαρακτηρίζοντας την ώς δουλική συμπεριφορά:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στην Αμφίπολη: Δεν σταματούν να βρίσκουν νομίσματα από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέσα και έξω από το ταφικό μνημείο! Γιατί δεν μας τα δείχνουν;

Στις 29/11/2014 η κ. Περιστέρη δήλωνε ότι στον τύμβο Καστά βρέθηκαν νομίσματα της εποχής του Μεγάλου Αλέξανδρου, καθώς και του 2ου και 3ου πΧ αιώνα, αλλά και στοιχεία κεραμικής. Συγκεκριμένα κατά την παρουσίασή της στην Αθήνα δήλωσε τα εξής:

«Στον κυρίως θάλαμο δεν υπήρχαν καθόλου κτερίσματα. Από τους άλλους χώρους έχουμε κεραμική και νομίσματα. Νομίσματα από τον 2ο πΧ αιώνα με τους τελευταίους Μακεδόνες και από τα ρωμαϊκά χρόνια. Απλά δεν σας τα δείξαμε!»

O Τσίπρας δεν ζήτησε χρήματα, αλλά έθεσε θέμα Siemens και πολεμικών αποζημιώσεων. Μέρκελ: Για ρευστότητα στο Eurogroup(Βίντεο)

Πώς εξελίχθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ στο Βερολίνο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεννόησης και ξεκαθάρισε πως δεν ήρθε να ζητήσει χρήματα.Τόνισε πως θα ήθελε τη συμβολή της γερμανικής κυβέρνησης για διευθέτηση της υπόθεσης Siemens, ενώ τόλμησε να θέσε και το θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων. Πώς αντέδρασε η Γερμανίδα Καγκελάριος

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την ομόλογό του Άνγκελα Μέρκελ με τους δύο να παραθέτουν συνέντευξη Τύπου και να μιλούν για το θέμα της ρευστότητας, τις διμερείς σχέσεις, αλλά και ζητήματα που αφορούν τη Siemens και την διευθέτηση των κατοχικών αποζημιώσεων.

Η Αρμενία αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Ποντίων

Έρχεται σήμερα προς συζήτηση στην Εθνοσυνέλευση της Δημοκρατίας της Αρμενίας διακομματικό νομοσχέδιο το οποίο αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Ελλήνων και των Ασσυρίων από την οθωμανική Τουρκία. Μιλώντας αποκλειστικά στο pontos-news.gr, ο αντιπρόεδρος Έντουαρντ Σαρμαζάνοφ που έλκει την καταγωγή του από τον Πόντο, ο άνθρωπος που προώθησε το σχέδιο νόμου, μας αποκάλυψε ότι η πολυαναμενόμενη κατάθεσή του «κλείδωσε» για τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και η έγκρισή του διά ψηφοφορίας θα γίνει την επομένη.

ΝΥ Τimes: «Συμπαθούμε τις ελληνικές θέσεις γιατί φοβόμαστε ότι θα οδηγηθείτε στη Ρωσία» - Cap X: "Να αποβληθεί η Γερμανία από το ευρώ"

Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΘΗΝΑΣ-ΜΟΣΧΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Τη Γερμανία βλέπει σαν το "βαρίδι" της Ευρωζώνης και ότι αυτή θα έπρεπε να αποβληθεί απο το ευρώ ως η πραγματική πηγή του προβλήματος αμερικανικό περιοδικό, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είναι καιρός  για μια κλωτσιά στη Γερμανία και να πεταχθεί έξω από την Ευρωζώνη» .
Οι "ΝΥ Τimes" βλέπουν με συμπάθεια και κατανόηση τις ελληνικές θέσεις, καθώς κατακρίνουν την εμμονή των Γερμανών για την "αιώνια" λιτότητα, αν και ο πραγμματικός λόγος είναι η ανησυχία τους ότι η ανέχεια της Ελλάδας και η καταρράκωση του ηθικού του λαού της θα την οδηγήσει στη Μόσχα.

Ενοχος ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τη Λίστα Λαγκάρντ: Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή - ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΟΣ - ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή επέβαλε το Ειδικό Δικαστήριο στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, κατά πλειοψηφία.
Εξι μέλη του δικαστηρίου είχαν την άποψη ότι θα πρέπει να επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης είπε στον πρώην υπουργό «Κύριε κατηγορούμενε το δικαστήριο εξάντλησε την επιείκιά του στο πρόσωπό σας με σκοπό αυτό να αποτελέσει οδηγό για την μετέπειτα ζωή σας. Αν και όπως φάνηκε δεν θα ασχοληθείτε και πάλι με την πολιτική. Μπορείτε να πηγαίνετε και μηκέτι αμαρτάνετε».

ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ - ΔΥΟ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ 16 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

Πτώση αεροπλάνου: Τραγωδία στις Άλπεις - Δύο βρέφη και 16 παιδιά μεταξύ των θυμάτων