Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ...


"Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο" - Εκλογές... γέλιου στον ελληνικό κινηματογράφο(Βίντεο)

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχουμε χορτάσει από εμφανίσεις πολιτικών στην TV ωστόσο οι πιο απολαυστικές εκλογικές αναμετρήσεις, παραμένουν οι... ασπρόμαυρες του ελληνικού σινεμά.
Τις έχουμε απολαύσει δεκάδες φορές στη μικρή οθόνη, ωστόσο κάθε φορά, βγάζουν γέλιο και μας θυμίζουν ότι... όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάποια πράγματα στις ελληνικές εκλογές παραμένουν ίδια κι απαράλλαχτα!

Διάλεξη Ν.Λυγερού:"Τα Μεγάλα Κατεχόμενα". «Η Κιβωτὸς της Δόμνας Βιζβίζη»(Βίντεο)


Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: 
"Τα Μεγάλα Κατεχόμενα". «Η Κιβωτὸς της Δόμνας Βιζβίζη», 
Κομοτηνή. Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, ώρα 19:00

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην "Ορεστιάδα τηλεόραση"(Βίντεο)

 Συνέντευξη του Ν. Λυγερού 
στην "Ορεστιάδα τηλεόραση".
 15/05/2014

Διακοπές στο όνειρο: Τροπικοί παράδεισοι που πρέπει να επισκεφθείτε πριν γίνουν γνωστοί (Εικόνες)

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι λάτρεις των ταξιδιών έχουν «κουραστεί». Ο παγκοσμιοποιημένος κόσμος μας είναι γεμάτος με τουριστικά αξιοθέατα, υπερεκτιμημένους προορισμούς και τεχνητούς παραδείσους. Ωστόσο υπάρχουν μερικά μέρη που έχουν μείνει ακόμα ανέγγιχτα από την ανθρώπινη επιδρομή και προσφέρονται για ήρεμες διακοπές.
Επισκεφτείτε αυτούς τους ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς τώρα, και μια μέρα θα μπορείτε να λέτε με υπερηφάνεια ότι τους είχατε επισκεφθεί πριν καν γίνουν γνωστοί.

Νεκροταφεία αντικειμένων: Πού πάνε τα αεροπλάνα και τα πλοία όταν πεθαίνουν (Εικόνες)

Ακριβώς όπως τα ανθρώπινα όντα, έτσι και οι μηχανές φθείρονται και παύουν να είναι χρήσιμες. Πού πάνε όμως τα μηχανήματα και τα άλλα άψυχα αντικείμενα όταν πεθαίνουν;
Σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν πολλές περιοχές που προορίζονται (επίσημα ή ανεπίσημα) για νεκροταφεία αεροπλάνων, δεξαμενόπλοιων, νέον πινακίδων και άλλων τεράστιων αντικειμένων.
Η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει τα πιο συναρπαστικά νεκροταφεία αντικειμένων στον κόσμο.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ξεβράστηκε... κατσίκι σε παραλία της Ρόδου

Τελικά η θάλασσα στη Ρόδο κρύβει πολλά... περίεργα μυστικά. Αυτό που ξέρασε την Παρασκευή το μεσημέρι, στην περιοχή Χαράκι, δεν έχει προηγούμενο.
Δεν ήταν κάποιος καρχαρίας ή άλλο θαλάσσιο κήτος, αλλά όπως αναφέρει η rodiaki.gr (από εκεί και η φωτογραφία) ξέβρασε ένα ψόφιο κατσίκι!
Εκείνη τη στιγμή στην παραλία βρίσκονταν αρκετοί λουόμενοι και τουρίστες με αποτέλεσμα να μείνουν με ανοιχτό το στόμα, στη θέα του κατσικιού που το έφερε το κύμα στην αμμουδιά.

Ο εμίρης του Κατάρ απλώνει τα δίχτυα του στο Ιόνιο -Αγοράζει τον Πεταλά και άλλα επτά νησιά (Εικόνες)

Ενας εμίρης με δυναμική και εύρος δεν μπορεί να μείνει με... ένα μόνο νησί στην κατοχή του. Ο εμίρης του Κατάρ, γνωστός πλέον στο πανελλήνιο αποφάσισε να επεκταθεί ακόμα περισσότερο και μετά την Οξυά, έριξε τα δίχτυα του και αλλού.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, το Ιόνιο Πέλαγος παραμένει το προνομιακό πεδίο για τις... αγορές του, καθώς ο Χαλίφα μπιν Χαμάντ αλ Θάνι απέκτησε το μισό νησί του Πεταλά και λίαν συντόμως θα αποκτήσει και το άλλο μισό.

Ένα... ανδρικό μόριο έκανε την εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ!(Βίντεο)




ΠΗΓΗ protothema

Αργεντινή:Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος που έζησε στη Γη(Βίντεο)

Ζύγιζε περίπου 77 τόνους, δηλαδή όσο 14 αφρικανικοί Ελέφαντες, είχε μήκος 40 μέτρα και ύψος 20 μέτρα
Τα απολιθωμένα οστά του μεγαλύτερου δεινόσαυρου στον κόσμο πιστεύει ότι ανακάλυψε στην Αργεντινή μία ομάδα παλαιοντολόγων.

Σύμφωνα με το BBC, o δεινόσαυρος εκτιμάται πως ζύγιζε περίπου 77 τόνους, δηλαδή όσο 14 αφρικανικοί Ελέφαντες, είχε μήκος 40 μέτρα και ύψος 20 μέτρα.

Που ψηφίζω στις εκλογές του 2014- Βρες το εκλογικό σου κέντρο

Που ψηφίζω στις εκλογές του 2014- Βρες το εκλογικό σου κέντρο
Μια ημέρα μας χωρίζει από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου.
Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε φθάνοντας στις κάλπες, τη διαδικασία, άλλα και πού ψηφίζετε, εύκολα και απλά.
Τι πρέπει να ξέρετε για τις δημοτικές εκλογές 2014
Ο εκλογέας μπορεί να βάλει από ένα μέχρι 3 σταυρούς προτίμησης σε υποψηφίους της εκλογικής του περιφέρειας και έναν σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο μιας άλλης εκλογικής περιφέρειας του δήμου του. Ο υποψήφιος δήμαρχος δεν χρειάζεται σταυρό για την εκλογή του. Εάν όμως τοποθετηθεί σταυρός στο όνομά του, το ψηφοδέλτιο δεν θεωρείται άκυρο.

Πλειάδειοι, Morgellons και DNA-12. Η Γαλαξιακή απάτη

Όσο περνάει ο καιρός και αυξάνονται τα άρθρα και οι αναρτήσεις που ανεβάζω, θα έχετε καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος να μπορείς να αντιληφθείς την μεγάλη εικόνα, είναι να αρχίσεις να συνδέεις πληροφορίες τις οποίες μέχρι πρότινος θεωρούσες εντελώς ασύνδετες…

Αυτό φυσικά το λέω από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα αυτή την προσπάθεια, αλλά για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να βάλεις αυτές τις πληροφορίες δίπλα-δίπλα ώστε να τις δεις με την ίδια ένταση, ίδια κριτική ματιά και να τις εξετάσεις ως δεδομένα πάνω στο ίδιο θέμα που μελετάς… έτσι ώστε να μπορείς να τις αξιολογήσεις σαν παραμέτρους του.

KIZLAR KAITESI! Το άγνωστο “Ζάλογγο” του ΠΟΝΤΟΥ!!!


*Το βίντεο να το δείτε ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Πήγα σε έναν ποντιακό σύλλογο, να μάθω χορούς. ”Νέος” ακόμα, θαρρώ 2η φορά ήταν, λέει ο δάσκαλος. Έξω οι άντρες, τώρα θα χορέψουν οι γυναίκες το Κιζλάρ…

Όταν είδα την πρώτη που έσερνε το χορό να πέφτει, ωχ λέω η καημένη έπεσε… πέφτει και η δεύτερη και η τρίτη…. μετά έψαξα το γιατί…

Β. Πούτιν: «Οι Έλληνες ο αυτόχθων πληθυσμός στην Κριμαία – Ήταν εκεί πολύ πριν από όλους μας»!

Στο πλαίσιο συζήτησης για το θέμα των εθνικών μειονοτήτων της Κριμαίας, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι αν είναι να αναγνωριστεί το δικαίωμα του αυτόχθονος πληθυσμού σε οποιαδήποτε μειονότητα η πρώτη από αυτές θα πρέπει να είναι οι Έλληνες, οι οποίοι «βρίσκονταν εκεί πριν από εμάς και εσάς»!