Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Γεωλογική παραξενιά ή υπόλειμμα τεχνολογίας 250.000.000 ετών;(Βίντεο)

Ένας γιγαντιαίος βράχος στη δυτική όχθη της λίμνης Jennings Randolph συνεχίζει να συγχύζει τους ερευνητές και του επισκέπτες. Η αινιγματική δικτυωτή διαμόρφωση που αποτυπώνεται στην πλευρά του βράχου,πρόκειται για μια απλή γεωλογική παραξενιά  ή είναι το υπόλειμμα μιας αρχαίας τεχνολογίας.το πρόβλημα είναι ότι η πέτρα χρονολογείται  πριν 250.000.000 χρόνια.

Είναι από τα μεγαλύτερα αινίγματα της Αμερικής,και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Waffle Ρock θεωρείται ένα μυστήριο.Το κουβάρι των γεωμετρικών σχημάτων είναι τόσο καλά και άριστα δομημένα,ώστε είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτό είναι ένα φυσικό φαινόμενο.


Αν  όμως δεν πρόκειται για φυσική δομή,αυτό θα σήμαινε ότι η καταγωγή της αποδίδεται σε έναν αρχαίο πολιτισμό,που είχε στην κατοχή του μια άγνωστη προηγμένη τεχνολογία.

Μάλιστα μερικοί πιστεύουν ότι ο βράχος δείχνει σαφέστατα,δείχνει σημάδια που προκαλούνται από την έντονη ακτινοβολία που απέμεινε από την ανασκαφή ενός διαστημικού σκάφους,που προσγειώθηκε στη γη αιώνες πριν,ή ίσως πιο πρόσφατα.Το γεγονός είναι ότι μέχρι να υποστηρίξει μια οριστική απάντηση,ο καθένας μπορεί να φανταστεί ότι θέλει.


Ο βράχος  Waffle βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες ,στις Δυτικές όχθες της λίμνης Jennings Randolph,που βρίσκεται στην πλατεία όπου ο πρόσβαση είναι προς το παρατηρητήριο της λίμνης.Η λίμνη Jennings Randolph είναι μια δεξαμενή που ολοκληρώθηκε το 1981από το Army Corps of Engineers,ως αποθεματικό νερού έκτακτης ανάγκης  για την πόλη της Ουάσιγκτον, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Όπως γράφει η Saturday Evening Post, η ανακάλυψη του βράχου έγινε το 1984,που ονομάστηκε ``ξύλινη γλώσσα``λόγω του κλιμακωτού γεωμετρικού μοτίβου,που μοιάζει με τα σημάδια που αφήνει  το πλέγμα που χρησιμοποιείται για να μαγειρέψουν τις διάσημες βάφλες.


Η επιστημονική κοινότητα πιστεύει ότι ο βράχος,είναι ένας φυσιολογικός σχηματισμός..Παραδέχονται όμως ότι αυτοί οι σχηματισμοί είναι αρκετοί σπάνιοι.Η μόνη άλλη γνωστή παρόμοια πέτρα βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά του Τea Creek Mountain στην Pocahontas County στη Δυτική Βιρτζίνια.

Πολλοί πιστεύουν ότι  θα μπορούσε είναι σημάδι που άφησε πίσω του ένα διαστημόπλοιο  που επισκέφθηκε τη γη πριν από εκατομμύρια χρόνια,Εναλλακτικοί ιστορικοί θεωρούν ότι είναι απομεινάρια ενος αγνώστου πολιτισμού που ζούσε στον πλανήτη μας,,κατά την αρχαιότητα και είχαν στην κατοχή τους εξελιγμένη τεχνολογία, αδιανόητη για εμάς.


Με λίγα λόγια  πρόκειται για μια περίεργη δημιουργία της Μητέρας Φύσης, ένα σημάδι που άφησαν εξωγήινοι ταξιδιώτες ή ένας προηγμένος πολιτισμός στα βάθη του χρόνου.Η ετυμηγορία δεν έχει δοθεί κόμη,....

ΠΗΓΗ irakleitos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου