Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δύο τάνκερ τζετ κατά τη διάρκεια χημικού αεροψεκασμού σε τροχιά σύγκρουσης με άλλο αεροσκάφος!(ΒΙΝΤΕΟ)

Αεροπλάνα φαντάσματα, κατά την διάρκεια χημικού αεροψεκασμού, βιντεοσκόπησε πιλότος ενός εμπορικού αεροσκάφους της Fed Ex, κατά την διάρκεια μιας πτήσης.

Τα δυο αεροπλάνα που ψεκάζουν και φαίνονται στο βίντεο κόντεψαν να συγκρουστούν με το FedEx 5034, το οποίο δεν είχε
εντοπίσει την διέλευση αυτών των αεροσκαφών στο σύστημα αποφυγής του. Αυτό σημαίνει ότι τα δύο αυτά αεροσκάφη, τα οποία εκτελούσαν τους αεροψεκασμούς, δεν είχαν επίσημα σχέδια πτήσης. Το βίντεο είναι ξεκάθαρο και αδιάψευστο, ενώ ακούγεται και η φωνή του πιλότου που επικοινωνεί με τον πύργο ελέγχου.

Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε στο You tube τον Αύγουστο του 2012.

Η Μέρκελ στη Μεγάλη Συναγωγή των Βρυξελλών… όλοι από αυτούς ψωνίζουν. (Βιντεο)

Μία στη ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ Ευρώπης, να την βραβεύουν….

και μία στη ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ των Βρυξελλών….:

Ήταν δυνατόν να μην την ξαναβγάλουν Καγκελάριο;
Τους έχει υποοσχεθεί φαίνεται να ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ το έργο:
«Ένας σημαντικός αριθμός γερμανικών επιχειρήσεων σχεδιάζουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και πλέον αναζητούν την κατάλληλη στιγμή για την υλοποίηση των πλάνων τους» δήλωσε ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα, κ. Ντόλντ, στο 11ο επιχειρηματικό συμπόσιο που οργανώθηκε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Τεχνολογίας της Γερμανίας.

Ηλεκτρονικός εγκέφαλος της ΙBM ζει με «ηλεκτρονικό αίμα»

Η βιομηχανία ημιαγωγών θα μπορούσε να λύσει δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματά της αν υιοθετούσε την αρχιτεκτονική του ανθρώπινου εγκεφάλου, πιστεύει η IBM. Το ερευνητικό τμήμα της εταιρείας στη Ζυρίχη παρουσίασε το πρωτότυπο ενός υπολογιστή που χρησιμοποιεί «ηλεκτρονικό αίμα» τόσο για την ψύξη του όσο και για την τροφοδοσία του με ηλεκτρική ενέργεια.

«Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι 10.000 φορές πιο πυκνός και πιο αποδοτικός από οποιονδήποτε σημερινό υπολογιστή» είπε ο Δρ Μπρούνο Μίτσελ της IBM Research σε επίδειξη που παρακολούθησε και το BBC.

Αρπάζουν περιουσίες ελληνοκυπρίων οι Τούρκοι

Στοιχεία για την τουρκοποίηση των ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», από τα οποία προκύπτει ότι αυτή αποτελεί μια συστηματική και καλά οργανωμένη προσπάθεια της Τουρκίας με απώτερο στόχο να δημιουργήσει νέα δεδομένα επί του εδάφους.

Χρησιμοποιώντας την «επιτροπή ακινήτων περιουσιών», η οποία συστάθηκε από την 'Αγκυρα καθ' υπόδειξη του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), η τουρκική πλευρά προχωρά στο σχέδιο της.

Ποιος έβαλε το χέρι του ρε ξεφτυλισμένοι και άλλαξε το όνομα της Fyrom στο δεύτερο ημίχρονο;;; Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν!!!

1οημΚαι μετά μας ενοχλεί πως τους λέει η google και η κάθε google…
Θα αντιδράσει κανένας ή θα το προσπεράσουμε και αυτό σαν να μην έγινε τίποτα;

Το παραδώσατε το όνομα και μας προετοιμάζετε για να το δεχθούμε σιγά σιγά; Έχει μείνει τίποτα όρθιο;;;


1ο ημίχρονο Σερβία -Σκόπια

Δείτε στο δεύτερο ημίχρονο…

Ρωσία: Έτοιμη να κατακτήσει τον Δία!

Στη Ρωσία το 2014 θα ξεκινήσει η προετοιμασία του πρώτου κρατικού προγράμματος αποστολής προς τον Δία.
Οι Ρώσοι επιστήμονες σκοπεύουν να στείλουν μια μονάδα προσεδάφισης στον δορυφόρο του γιγαντιαίου αεριώδους πλανήτη Γανυμήδη με στόχο να εντοπιστούν ίχνη ζωής. Το πρόγραμμα ονομάστηκε «Laplas», όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ΡΙΑ Νόβοστι.
«Από τον επόμενο χρόνο αρχίζουμε την προετοιμασία ενός πολύ φιλόδοξου σχεδίου «Laplas» με στόχο τη διερεύνηση του δορυφόρου του Δία», δήλωσε ο σύμβουλος του επικεφαλής της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας Βίκτορ Βόρον, μιλώντας σε συνέδριο στο Ινστιτούτο Διαστημικών Ερευνών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών.

ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΠΟΥ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Εντός δέκα ημερών, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Zaman, (22/10), ο εκπρόσωπος του ψευδοκράτους της βόρειας Κύπρου, Osman Ertuğ, για πρώτη φορά θα έρθει στην Αθήνα για επίσημες συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση γεγονός που σημαίνει την ντεφάκτο αναγνώριση από ελληνικής πλευράς του ψευδοκράτους της Κύπρου, σαράντα εννιά χρόνια μετά από την τουρκική εισβολή και κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού.


Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι δυο κυβερνήσεις, Ελλάδας και Τουρκίας, έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν συντονισμένα στο Κυπριακό και σαν προϋπόθεση, την οποία και δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών κ Βενιζέλος, ήταν η αναγνώριση του ψευδοκράτους. Έτσι ο Osman Ertuğ εντός δέκα ημερών θα έρθει στην Αθήνα ενώ την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος της κυπριακής; κυβέρνησης του κ Αναστασιάδη, Ανδρέας Μαυρογιάννης, θα φτάνει στην Άγκυρα για συνομιλίες.

Συγκλονιστικό! Ο Ασάντ σήκωσε τεράστιο άγαλμα του Χριστού στην Συρία απέναντι στους ισλαμιστές

Πρωτοφανής ενέργεια του Ασάντ με τεράστιο συμβολισμό, όταν πριν λίγο καιρό όλοι θεωρούσαν ότι οι ορδές των Τσετών, θα γονάτιζαν την Συρία!

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης / Π.Σταφυλά

Ο ανελέητος πόλεμος καταστροφής υποδομών και ισοπέδωσης πόλεων, αφανισμού και τρομοκρατίας των πληθυσμών , αποκεφαλισμών και ακρωτηριασμών, ομαδικών βιασμών και βασανιστηρίων, δημοσίων εκτελέσεων και ομαδικών τάφων, χιλιάδων εξαφανίσεων και απαγωγών, προβοκατόρικων χτυπημάτων και διεθνών εκβιασμών, δεν έκαμψε το αδούλωτο φρόνημα του συριακού λαού.

Οι αποικιοκράτες της Δύσης που σε σύμπραξη με τους κεφαλαιοκράτες του Κόλπου εξέδραμαν στην 1η Διεθνή Κορανοφορία της Σύγχρονης Ιστορίας, προς επανίδρυση χαλιφάτων και επιβολής θεοκρατικών καθεστώτων και αιμοσταγών συνταγμάτων σαριακού τύπου, δεν κλόνισαν την εμπιστοσύνη των σύριων γηγενών στις πολιτικές και στρατιωτικές επιλογές του ηγέτη τους.

Αποκάλυψη: Γιατί μεταφέρθηκαν κρυφά οστά Αρχ. Ελλήνων στις ΗΠΑ;;;(Βίντεο)

Γιατί φυγάδευσαν κρυφά τα οστά των, Περικλή, Θεμιστοκλή και άλλων Ελλήνων Σοφών στις ΗΠΑ, με την ανοχή της κυβέρνησης Σημίτη;;; 

Υπάρχει κάποιο κρυφό σχέδιο πίσω από αυτή την κίνηση;;;

 Γιατί κανένα πολ. κόμμα δεν κατάγγειλε το γεγονός;;;....

Καλλιεργείς; Θα φορολογείσαι περισσότερο! Η νέα τάξη πραγμάτων επιτίθεται στο τελευταίο οχυρό του Έλληνα. Την παραγωγή τροφής.

Με επτά ειδικούς συντελεστές θα γίνεται από τον Ιανουάριο 2014 η φορολόγηση των 50 εκατομμυρίων στρεμμάτων εκτός σχεδίου γης, σύμφωνα με το τελικό σχέδιο του υπουργείου οικονομικών που θα δοθεί για έγκριση στην τρόικα. Ανάλογα με την θέση, την χρήση, την απόσταση από θάλασσα, κ.α. θα κληθεί ο κάθε φορολογούμενος πολίτης να καταβάλλει «φουσκωμένους» φόρους σοβιετικής λογικής.

Ενδεικτικά, ο φόρος μπορεί να ξεκινήσει από 0,3 ευρώ / στρέμμα σε περίπτωση μεγάλης δασικής έκτασης και να φθάσει έως τα 47,25 ευρώ ανά στρέμμα για εκτάσεις – φιλέτα , ενώ σε περίπτωση που υπάρχει και κατοικία, τα 236,25 ευρώ / στρέμμα.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Του Ιωάννη Αυξεντίου

Πιστεύουμε ότι πρέπει να επέμβει κάποιος εισαγγελέας ή έστω, αν δεν υπάρχει ακόμη το «νομοθετικό πλαίσιο», οι ευαίσθητοι και καλλιεργημένοι πολιτικοί μας να φροντίσουν να καταθέσουν bμία «πράξη νομοθετικού περιεχομένου», ώστε να συλλαμβάνεται άμεσα όποιος κατέχει, διακινεί ή διαφημίζει τα βιβλία αυτού του επικίνδυνου ρατσιστή και ομοφοβικού, που ονομάζεται Πλάτωνας. Είναι αδιανόητο τα βιβλία του να κυκλοφορούν ελεύθερα στη «χώρα που γέννησε τη δημοκρατία». Να συγκληθεί άμεσα το «συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών» και να λάβει θέση γι’ αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα, για το οποίο, το επισημαίνω, ζήτησαν και εξηγήσεις από τον ΟΗΕ.

Παραθέτω μερικά από όσα ανήκουστα γράφει αυτός ο σκοταδιστής, αντί-δημοκράτης, οπισθοδρομικός, συγγραφέας (φιλόσοφος ούτε που να το συζητάμε):

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα προκαλούν «βιολογικές επιδράσεις»

Η έκθεση στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορεί να προκαλέσει βιολογικές αλλαγές στο σώμα, όμως από τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα δεν φαίνεται... να έχει «αποδεδειγμένη επίδραση» στην υγεία, ανακοίνωσε η γαλλική Εθνική Υγειονομική Υπηρεσία (ANSES).

Αυτή η μελέτη της ANSES, που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, βασίζεται σε περισσότερες από 300 επιστημονικές μελέτες που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνές επίπεδο από το 2009.

Τα συμπεράσματά της «δεν φανερώνουν κάποια αποδεδειγμένη υγειονομική επίδραση», όμως «καταδεικνύουν, με περιορισμένα επίπεδα απόδειξης, διάφορες βιολογικές επιδράσεις».

Νέα περίπτωση «Μαρίας» και Ρομά εντοπίστηκε στην Ιρλανδία

Δουβλίνο: Ένα κορίτσι περίπου επτά ετών με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια, απομάκρυνε η ιρλανδική αστυνομία από καταυλισμό Ρομά στο νότιο Δουβλίνο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Sunday World, η αστυνομία έλαβε ειδοποίηση περί ενός κοριτσιού που ζούσε με μια οικογένεια αθίγγανων, έχοντας εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και η αστυνομία εκτιμούν ότι η ειδοποίηση από μέλος του κοινού έγινε στον απόηχο των εξελίξεων με τη μικρή Μαρία στην Ελλάδα.

Προς νέα υψηλά ο S&P 500

Dow15.427,1234,92 0,23%  



  Nasdaq3.920,055,77 0,15%  

Η Wall Street σήμερα,(Nasdaq end of day)
Σε ανοδικό έδαφος κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street, με τον S&P 500 να σκαρφαλώνει σε νέα υψηλά, καθώς τα απογοητευτικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα για τις νέες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ ενισχύουν τις εκτιμήσεις ότι η Federal Reserve δεν θα βιαστεί για τον περιορισμό του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης που εφαρμόζει.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν ότι η Fed θα ξεκινήσει από φέτος να μειώνει το ύψος του προγράμματος αγορών ομολόγων από τα 85 δισ. δολ. τον μήνα που βρίσκεται σήμερα.

Ωστόσο, με τις νέες θέσεις εργασίας στην αμερικανική οικονομία το Σεπτέμβριο να χάνουν τις εκτιμήσεις των αναλυτών και δεδομένης της αυξημένης αβεβαιότητας στο οικονομικό outlook μετά το κυβερνητικό shutdown, οι αναλυτές σημειώνουν ότι η Fed θα μπορούσε να καθυστερήσει για το επόμενο έτος τον περιορισμό των αγορών που πραγματοποιεί.

Τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εργασίας -με καθυστέρηση σχεδόν τριών εβδομάδων λόγω του λουκέτου στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες- έδειξαν οριακή υποχώρηση της ανεργίας στο 7,2% το Σεπτέμβριο, ήτοι στο χαμηλότερο επίπεδο από το Νοέμβριο του 2008. Τον προηγούμενο μήνα η ανεργία ήταν στο 7,3%.

Την ίδια στιγμή οι καταστάσεις μισθοδοσίας, οι οποίες προκύπτουν από ξεχωριστή έρευνα, αυξήθηκαν κατά 148.000, άνοδος η οποία είναι μικρότερη από το μέσο όρο των 185.000 τους τελευταίους 12 μήνες.

Με απώλειες το ΧΑΚ

Λευκωσία: Με οριακές απώλειες έκλεισε η χρηματιστηριακή συνάντηση της Τρίτης.

Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ έκλεισε στις 92,03 μονάδες, σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,55%.

Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις 73.450,69 ευρώ.

Ζημιές σε ποσοστό 1,59% σημείωσε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος έκλεισε στις 33,41 μονάδες.

Όλοι οι επιμέρους δείκτες κατέγραψαν ζημιές, πλην του δείκτη των Ξενοδοχείων, ο οποίος κατέγραψε κέρδη σε ποσοστό 2,29%.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Γενικός Δείκτης

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Επτά συνεχή ανοδικά κλεισίματα «μετράει» πλέον ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, ο οποίος «αρνήθηκε» εκ νέου την Τρίτη να διορθώσει, παρά τις κινήσεις κατοχύρωσης κερδών.

Από την αρχή του μήνα τα συνολικά κέρδη για τον ΓΔ διαμορφώνονται σε 18,56%, ενώ στο ίδιο διάστημα ο FTSE Large Cap ενισχύεται σε ποσοστό 16,46% και ο δείκτης των τραπεζών σε ποσοστό 41,52%.

Στη σύνθεση του τελευταίου ξεχώρισε σήμερα η «εκτίναξη» της Eurobank κατά 28,70% στα 0,834 ευρώ και μάλιστα με τον δεύτερο μεγαλύτερο όγκο από την αρχή του έτους (10,14 εκατ. τεμάχια). Ξεχώρισε επίσης ο όγκος-ρεκόρ 24,92 εκατ. τεμαχίων -που αντιστοιχούν στο 2,41% του μετοχικού της κεφαλαίου- ο οποίος διακινήθηκε στην Attica Bank, με την μετοχή να ολοκληρώνει ενισχυμένη 9,15% στα 0,31 ευρώ.