Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ

Δελφικά Παραγγέλματα, Θετική και Δημιουργική Σκέψη, Νοητική και Πνευματική Αρμονία

Από το awakengr

Έχετε τη δύναμη να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε αυτό που επιθυμείτε στα πλαίσια πάντοτε της αρετής και της δικαιοσύνης.

Τα Δελφικά παραγγέλματα, η Θετική και Δημιουργική σκέψη και η Πνευματική ισορροπία είναι ικανά να σας μεταμορφώσουν προς το καλύτερο.

Αυτό το βίντεο χρησιμοποιεί τεχνολογία η οποία θα προγραμματίσει το υποσυνείδητό σας, ώστε να εφαρμόζετε τα δελφικά παραγγέλματα στη ζωή σας και να μένετε συγκεντρωμένοι στη ζωή που επιθυμείτε, χτίζοντας εσωτερική αρμονία μέσα σας.

Υποβάθμιση ανθρωπότητας Χαλασμένο DNA

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ellinesfoitites

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 15ΧΡΟΝΕΣ ΕΦΗΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Το διαβάσαμε από το: ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 15ΧΡΟΝΕΣ ΕΦΗΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


“Πες μου ποιος είναι ο φίλος σου να σου πω ποιος είσαι”, λέει ο σοφός λαός.


Και στην περίπτωση Ομπάμα, καταλάβαμε αμέσως ποιος είναι μόλις έκανε σύμβουλο του στην κυβέρνηση τον Τζων Χόλντριν. Τον ‘Τσάρο της Επιστήμης’, όμως τον ονομάζει, χαρακτηρισμός ίσως λιγότερο λατρευτικός από εκείνον του Ροκφέλερ, ‘Ο άνθρωπος που περπατάει πάνω στο νερό’… Και ποιος είναι αυτός ο Χόλντριν; Ο συγγραφέας του

Ecoscience, ενός βιβλίου πολυσέλιδου, γραμμένο στην δεκαετία του ’70, που θα το ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ.

ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!! ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ…

Του  Αθανασόπουλου Περικλή

 Τα σοβαρότερα θέματα που θέλει να διεκπεραιώσει , συμφώνα με το πρόγραμμα, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ είναι τέσσερα.
Η ένταξη  στην αγορά εργασίας – ημιελληνοποίηση  των .....
2.000.000 λαθρομεταναστών.
Η  οριοθέτηση των οικονομικών ζωνών ώστε να έρθουν να μετεγκατασταθούν οι ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ και γενικά Ευρωπαϊκών συμφερόντων   επιχειρήσεις από τις αναδιατασσόμενες χώρες της Αφρικής και της Ασίας (ΙΝΔΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, κλπ).

Σάλος από νέο βίντεο με UFO να προσγειώνεται μέσα σε ηφαίστειο στο Μεξικό(Βίντεο)

Η αλήθεια είναι εκεί έξω;
 Ενα νέο βίντεο που εμφανίστηκε στα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης προκαλεί σάλο, αλλά εγείρει και ερωτήματα, καθώς δείχνει ενδεχομένως ένα Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο να πετάει με μεγάλη ταχύτητα και να εισέρχεται στον κρατήρα του ηφαιστείου Ποποκατέπελτ.
 Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ηφαίστειο απασχολεί τα ΜΜΕ, καθώς, έχουν υπάρξει αρκετές αναφορές και βίντεο με UFO να εμφανίζονται και να εισέρχονται στο εσωτερικό του. Στη νέα καταγραφή το αντικείμενο κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω από το ηφαίστειο και εισέρχεται τελικά στον κρατήρα του.

UFO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NASA ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ!

Η παρακάτω φωτογραφία μόλις κατέβηκε από το φωτογραφικό αρχείο της NASA. Σε αυτή μπορείτε να δείτε ένα μυστηριώδες αντικείμενο που είναι σταθμευμένο κοντά στο ISS, απέναντι από τη ρωσική μονάδα Soyuz.
Για να δείτε την πρωτότυπη φωτογραφία αρκεί να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο, που θα σας οδηγήσει στο συγκεκριμένο αρχείο της NASA: http://eol.jsc.nasa.gov/sseop/images/ESC/large/ISS006/ISS006-E-51230_2.JPG

Το μυστηριώδες αντικείμενο δεν πρόκειται για κάποιο κοντινό δορυφόρο (υπό παράξενη γωνία θέασης)

Γιατί τα μωρά στη Φινλανδία κοιμούνται σε κουτιά από χαρτόνι;

75 χρόνια τώρα, οι μέλλουσες μαμάδες στη Φινλανδία παίρνουν από το κράτος ένα κουτί. Είναι ένα αρχικό σετ από ρούχα, σεντόνια και παιχνίδια που μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως κρεβάτι. Και ορισμένοι λένε πως έχει βοηθήσει τη Φινλανδία να επιτύχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας στον κόσμο.

Το κουτί αυτό αποτελεί παράδοση από τη δεκαετία του 1930 και έχει σχεδιαστεί για να δώσει σε όλα τα παιδιά στη Φινλανδία, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, μία ίση ευκαιρία στο ξεκίνημα της ζωής τους.

Οθωμανοί και Σελτζούκοι για το Όραμα 2071.

Από το koukfamily

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη Γκιούλ στο Τουρκμενιστάν, εν μέσω της μεγάλης εξέγερσης στην Τουρκία, δημοσιεύθηκε ένα άρθρο από τον Dr. Mehmet Seyfettin Erol, ιδιαίτερα διαφωτιστικό για τις προθέσεις και τα υπερφίαλα σχέδια των ισλαμιστών, και όχι μόνον, της Τουρκίας. Ακολουθεί απόσπασμά του στα ελληνικά, μεταφρασμένο από τη δημοσιευμένη ρωσική του μετάφραση.

"Usgam": Η τουρκμενική γραμμή στην Ευρασία*

Η τριήμερη επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ στο Τουρκμενιστάν πραγματοποιήθηκε μέσα στην ομιχλώδη ατμόσφαιρα του αερίου σαρίν, που κατασχέθηκε στα Άδανα μετά από επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας, και των δακρυγόνων που τύλιξαν την Κωνσταντινούπολη στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της πλατείας Ταξίμ.

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού(Βίντεο)

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού
στο TvCRETA στην εκπομπή
"Πρώτη Θέση" με τον Κώστα Σιλιγάρδο,
10/6/2013.

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού(Βίντεο)

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού 
στον τηλεοπτικό σταθμό 
''Νέα Τηλεόραση Κρήτης'' 
                                                                    στις 10/06/2013.

Αντί να ξεπουλάμε ας δημιουργήσουμε.

Του Νίκου Καραβαζάκη 
Από το vimasaronikou

“… Σε κάθε περίπτωση τώρα που είμαστε στην τελική φάση της θέσπισης της ΑΟΖ, τώρα που έχουμε αποδεδειγμένα κοιτάσματα φυσικού αερίου, τώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί την πράσινη ενέργεια, στην οποία ανήκει το φυσικό αέριο, δεν μπορούμε τώρα να πουλήσουμε το δίκτυο φυσικού αερίου της Ελλάδας. Η ΔΕΣΦΑ ανήκει στις υποδομές που έχει ανάγκη η ελληνική ΑΟΖ, για να υποστηριχθεί σε πρακτικό επίπεδο. Και δεν μπορούμε να την αφήσουμε να φύγει από τα χέρια της ελληνικής Δημοκρατίας τώρα που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε στο έπακρον. …
” Νίκος Λυγερός ( ” Φυσικό αέριο και ελληνική στρατηγική ” ).

Αριστοφάνης Δημάκης:«Προετοιμάζουμε τους μηχανικούς του μέλλοντος»


(μια συνέντευξη του προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθηγητή Αρ. Δημάκη)  

§        Κύριε πρόεδρε, το Τμήμα σας εκπαιδεύει μηχανικούς σε μια μάλλον άγνωστη στο ευρύ κοινό ειδικότητα. Τι ακριβώς κάνουν οι Μηχανικοί Οικονομίας & Διοίκησης;

Οι Μηχανικοί Οικονομίας και Διοίκησης είναι σύγχρονοι επαγγελματίες οι οποίοι χρησιμοποιούν τις μεθόδους της μηχανικής για να επιλύουν σύνθετα προβλήματα σε χώρους όπου η τεχνολογία συναντιέται με την οικονομία και διοίκηση.

Ο ουρανός πάνω από την ΕΡΤ – Η φωτογραφία που τα «σπάει» σε twitter και facebook!

ΑΠΟ ΤΟ tsantiri

"ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ"! Σε στάση και ανταρσία καλεί τους μουσουλμάνους της Θράκης ο ψευδομουφτής!

Κλιμακώνουν την πολεμική τους οι πράκτορες της Άγκυρας στην ελληνική Θράκη όσο πλησιάζει ο καιρός για τη δρομολόγηση των πρώτων 90 διορισμών ιεροδιδασκάλων (στα πλαίσια του περίφημου πλέον νόμου του ελληνικού κράτους που έμεινε γνωστός ως «νόμος των 240 ιμάμηδων» ή πιο απλά ο «νόμος για τους ιμάμηδες»).
Και όλα αυτά ενώ στην Αθήνα επικρατεί πολιτική αναταραχή και όλοι είναι απασχολημένοι με την καταδάφιση της ΕΡΤ...

Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου το κλείσιμο της ΕΡΤ

Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου θα τεθεί το θέμα του κλεισίματος της ΕΡΤ, μετά από απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων των Πολιτικών Ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου.
 
Συγκεκριμένα μετά από παρέμβαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, η πρόεδρος της Ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL), Γκάμπι Ζίμερ, πρότεινε -και αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου- την εγγραφή του θέματος για το κλείσιμο της ΕΡΤ στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, τον ερχόμενο Ιούλιο. 

«Πώς τολμά να αποφασίζει για εμάς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;» Eρντογάν: Η ΕΕ να κοιτάξει τα χάλια της Ελλάδας

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει κανένα δικαίωμα να ασκεί κριτική στην Τουρκία, διεμήνυσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά της Κομισιόν.

Απαντώντας ουσιαστικά στις συστάσεις της ΕΕ για τη χρήση υπερβολικής βίας κατά την καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων από την αστυνομία, ο Ερντογάν απευθύνθηκε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ρωτώντας το «πώς τολμά» να παίρνει αποφάσεις για την χώρα του, ενώ το προέτρεψε να ασχοληθεί καλύτερα με την κατάσταση και τα περιστατικά βίας στην Ελλάδα.

Ανησυχία στις Βρυξέλλες για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Οι Ελληνικές Αρχές από χθες δεν είναι σε θέση να εγγυηθούν την πολυφωνία στα μέσα ενημέρωσης της χώρας, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η Ευρωπαϊκή Συνθήκη. Το κλείσιμο της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες εκλαμβάνεται ως μια πράξη “οριακή” για τις δυνατότητες διαχείρισης στα πλαίσια του κοινοτικού κεκτημένου, δημιουργώντας εύλογους συνειρμούς με τα όσα διαδραματίζονται στην γειτονική Τουρκία.

Καθώς η απόσταση Βέλγιο - Ελλάδα είναι χιλιομετρικά και πολιτισμικά πολύ μεγάλη, ο Βελγικός Τύπος και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης οριακά ξεχωρίζουν τις δύο εικόνες (διαμαρτυρίες για την ΕΡΤ και πλατεία Ταξίμ), τη στιγμή που οι Φλαμανδοί κυρίως ταξιδιώτες, διερωτώνται αν θα πρέπει να ακυρώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Ζάκυνθο, την Κρήτη την Πιερία και τη Χαλκιδική, περιοχές που συνδυάζονται με τις πτήσεις των δύο βασικών αεροπορικών εταιριών Flyjetair και Ryanair.

ARTΕ:Mετέδωσαν δελτίο στα… ελληνικά

Από το real.gr

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς την ΕΡΤ, το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι ARTΕ μετέδωσε την Τετάρτη πρόγραμμα στις 19:45, ώρα Γαλλίας, στα ελληνικά.

Δείτε το βίντεο

Τα διεθνή ΜΜΕ για την ΕΡΤ

Από το real.gr

Εκτενή ρεπορτάζ για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ φιλοξενούν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η κυβέρνηση δηλώνει ότι θα λειτουργήσει και πάλι σε εβδομάδες η δημόσια τηλεόραση, ενώ οι διαμαρτυρίες διογκώνονται». Αυτός είναι ο τίτλος του πρακτορείου Reuters, το οποίο μεταδίδει τα τελευταία νέα μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η απόφαση για το «λουκέτο» στη δημόσια τηλεόραση έχει οδηγήσει σε έντονες αντιδράσεις από τη μεριά των δημοσιογράφων και των απλών πολιτών, ενώ φιλοξενεί και τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος τόνισε στο πρακτορείο ότι η απόφαση είχε ληφθεί πριν από έξι εβδομάδες.

Αλ. Τσίπρας: Αρχή του τέλους η πράξη φίμωσης

Το «παρών» στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον της κυβέρνησης.

«Ο κ. Σαμαράς, μετά το φιάσκο του success story, τα απανωτά χαστούκια στην οικονομία έριξε ένα πυροτέχνημα εκτροπής για να αποπροσανατολίσει. Μόνο που το πυροτέχνημα έσκασε στα χέρια του», είπε μεταξύ άλλων και κάλεσε τον ελληνικό λαό σε έναν ανένδοτο αγώνα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας.

Ενώ υπάρχει ο κίνδυνος «κραχ» και εκλογών Την Δευτέρα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για την ΕΡΤ

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το θέμα της ΕΡΤ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, όπως αποφασίστηκε σήμερα έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία των τριών κυβερνητικών εταίρων.

Ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική συνομιλία με τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Οπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε με τους εταίρους του «καθώς πάντα επιδιώκει τον πολιτικό διάλογο».

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΤ: «Ούτε στη Χούντα δεν έγιναν αυτά»

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Σχεδόν 20.000 αναγνώστες, σε λιγότερο από 24 ώρες, ψήφισαν στο μεγάλο δημοψήφισμα του newsbomb.gr για τη Δημόσια τηλεόραση
Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς το δημοψήφισμα διήρκησε μόλις μία ημέρα, οι πολίτες πήραν θέση για το μείζον θέμα της ΕΡΤ και το «λουκέτο» που αποφάσισε να βάλει η κυβέρνηση Σαμαρά.
Σχεδόν 20.000 αναγνώστες της ιστοσελίδας ψήφισαν στο μεγάλο δημοψήφισμα του newsbomb.gr αποτυπώνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πόσο πολύ ενδιαφέρει τους Έλληνες το θέμα της Δημόσιας τηλεόρασης.

Σε αδιέξοδο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ λόγω ΕΡΤ

ΕΡΤ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σε πλήρες πολιτικό αδιέξοδο βρίσκονται Βενιζέλος και Κουβέλης με την επαμφοτερίζουσα στάση τους στην επιλογή Σαμαρά για τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ. 
 
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Από το newsbomb

Το «ναι μεν αλλά» (στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά δεν ψηφίζουμε το νομοθετικό διάταγμα για την ΕΡΤ όποτε αυτό έρθει στη Βουλή) των Βενιζέλου- Κουβέλη, τους έχει εγκλωβίσει σε μία στείρα και μικροκομματική αντιμετώπιση της πολιτικής κρίσης που σοβεί αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, αφήνοντας τις πολιτικές πρωτοβουλίες στον Σαμαρά, ο οποίος:

Με τον Πρόεδρο της TOTAL συναντήθηκε στο Παρίσι ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Παρίσι: Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντής της γαλλικής εταιρείας TOTAL, Κριστόφ ντε Μαρτζιερί είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος πραγματοποιεί από χθες διήμερη επίσκεψη εργασίας στο Παρίσι. Υπενθυμίζεται ότι η γαλλική TOTAL θα συμμετάσχει στις έρευνες για εντοπισμό υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος κατά τις επαφές του στη Γαλλία συνοδεύεται από τον Υπουργό Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Χρήστο Στυλιανίδη, δέχθηκε τον Πρόεδρο της TOTAL στις 11 το πρωί ώρα Κύπρου.

Κύπρος:Καταδίκη για τους 4 στην υπόθεση Άντη - Τι σημαίνει ισόβια κάθειρξη


Των Ευαγγελία Σιζοπούλου-Παναγιώτα Χαραλάμπους 
Από το philenews

Λευκωσία: Ένοχοι κρίθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι, Έλενα Σκορδέλη, Τάσος Κρασοπούλης, Ανδρέας Γρηγορίου και Γρηγόρης Ξενοφώντος στην υπόθεση δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Άντη Χατζηκωστή που συντάραξε το παγκύπριο. Η τελευταία πράξη της πολύκροτης δίκης γράφτηκε στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας με την ανακοίνωση της ομόφωνης απόφασης των δικαστών σε μια δίκη που διήρκησε τρία χρόνια.

Εικόνα ακινησίας στο ΧΑΚ

Λευκωσία: Χωρίς καμία μεταβολή έκλεισε σήμερα το Χρηματιστήριο, σε μια συνεδρία που στο μεγαλύτερο της μέρος χαρακτηρίστηκε από την σχεδόν παντελή έλλειψη επενδυτικής δραστηριότητας.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 96,20 μονάδες, παρουσιάζοντας μηδενική μεταβολή σε σχέση με τη χθεσινή συνεδρία. Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρουσίασε απώλειες σε ποσοστό 0,32%, κλείνοντας στις 37,80 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών υποχώρησε στις €40.558.

Ψάχνει αναχώματα στην πτώση το ΧΑ

Ισχυρούς κραδασμούς στο ελληνικό Χρηματιστήριο προκαλεί η ομοβροντία αρνητικών εξελίξεων στο εσωτερικό τα τελευταία 24ωρα. Από την υποβάθμιση της ελληνικής κεφαλαιαγοράς μέχρι την εκλογολογία με φόντο το λουκέτο της ΕΡΤ και το ναυάγιο της ΔΕΠΑ, οι εξελίξεις είναι τέτοιες που επιβαρύνουν σημαντικά το επενδυτικό κλίμα, αυξάνουν το ρίσκο και γίνονται αφορμές να απομακρυνθούν με βίαιο τρόπο επενδυτικά κεφάλαια.

Το Χρηματιστήριο της Αθήνας βίωσε μια εξαιρετικά απότομη υποχώρηση το προηγούμενο τριήμερο με σωρευτικές απώλειες 12% και πλέον βρίσκεται στο «σημείο μηδέν», με τον Γενικό Δείκτη να έχει χάσει τη στήριξη του κινητού μέσου όρου 200 ημερών και σήμερα να ξεκινά τη συνεδρίαση κάτω και από την ανοδική γραμμή τάσης που συνόδευσε μέχρι σήμερα την άνοδο από τα χαμηλά των 471 μονάδων.

Πώς βγήκε η ΕΡΤ ξανά στον «αέρα»


Στον «αέρα» βρίσκονται ξανά από το απόγευμα της Τέταρτης τόσο η live streaming μετάδοση μέσω διαδικτύου όσο και η ψηφιακή μετάδοση σε περιοχές των βορειανατολικών προαστίων.

Η διαδικτυακή μετάδοση πραγματοποιείται μέσω ενός βαν της EBU που είναι παρκαρισμένο στον προαύλιο χώρο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Εκεί οι εργαζόμενοι στέλνουν εικόνα και ήχο σε δορυφόρο που έχει παραχωρήσει η EBU προκειμένου να τη λαμβάνουν τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.