Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Η Αλωση της Πόλης (του σερ Στήβεν Ράνσιμαν)

Του Σέρ Στήβεν Ράνσιμαν

Το απόγευμα της Δευτέρας, 28 Μαΐου, ήταν καθαρό και λαμπερό. Καθώς ο ήλιος άρχισε να δύει προς το δυτικό ορίζοντα, έλαμπε κατ’ ευθείαν επάνω στα πρόσωπα των υπερασπιστών στα τείχη, σχεδόν τυφλώνοντάς τους. Αυτή ήταν η ώρα που ξεκίνησε η δραστηριότητα στο τουρκικό στρατόπεδο. Άνδρες παρουσιάστηκαν κατά χιλιάδες για να ολοκληρώσουν το παραγέμισμα της τάφρου, ενώ άλλοι έφερναν κανόνια και πολεμικές μηχανές. Λίγο μετά τη δύση ο ουρανός συννέφιασε και έπεσε μια ραγδαία βροχή. Αλλά οι εργασίες συνεχίστηκαν χωρίς διακοπή, και οι Χριστιανοί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε για να τις σταματήσουν. Περίπου στις μιάμιση το πρωί ο σουλτάνος έκρινε ότι όλα ήταν έτοιμα και έδωσε τη διαταγή για την επίθεση.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΡΧΙΣΕ



Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ !!
Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στο πρόβλημα του Ισλάμ στην Γάλλια κι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο --Αγγλία κτλ) ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
ΠΗΓΗ youtube

Βρέθηκε η Ατλαντίδα, Γιγαντιαίες Σφίγγες και Πυραμίδες στο Τρίγωνο των Βερμούδων

Ίσως και να επισκιάζει την ανακάλυψη της Τροίας η ανακάλυψη της Ατλαντίδος. Δύο τολμηροί επιστήμονες ο Paul Weinzweig και η Pauline Zalitzki, ισχυρίζονται ότι την βρήκαν. Ανακάλυψαν τα βυθισμένα ερείπια μιας αρχαίας πόλεως στις ακτές της Κούβας. Στο μακρινό παρελθόν η περιοχή ήταν στεριά, αλλά τώρα μόνο το νησί της Κούβας στέκεται έξω από το νερό. Η αρχαία πόλη βρίσκεται 183 μέτρα κάτω από τον ωκεανό και η ομάδα των ερευνητών με επικεφαλής τους Weinzweig και Zalitzki είναι πεπεισμένοι ότι είναι η Ατλαντίδα – η χαμένη πόλη για πάνω από 10.000 χρόνια.

Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος: "Τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ”.

Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (ΜΕΕ) κ.Ναΐμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕ για τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε “πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια”. Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και τη Διεθνή Αμνηστία “ενημερώνοντας” τους για το συμβάν.

Η συμμορία των Ευρωπαίων Φεμινιστριών θέλει να απαγορεύσει τα παιδικά παραμύθια και να διδάξει την διαστροφή στα παιδιά. Αφυπνισθείτε!

Της Svetlana Smetanina
 Από το: http://english.pravda.ru
 Το είδαμε ΕΔΩ

Κοινή επιμέλεια - ισότιμοι γονείς - ισότιμοι άνθρωποι
Τα Ευρωπαϊκά νηπιαγωγεία και σχολεία μπορούν να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια. Αυτό είναι ένα αίτημα της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Σύμφωνα με την επιτροπή, τα παραμύθια θα πρέπει να μιλάνε για τη σεξουαλική διαφορετικότητα. Νορβηγοί ειδικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά επωφελούνται βλέποντας πορνό.

ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ? ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

 Από το diogeneis

«Αχ! Να μην έσωνα κι εγώ, ύστερα από αυτούς, να βρίσκομαι με τους ανθρώπους του πέμπτου γένους, παρά ή να πέθαινα πρωτύτερα ή να ζούσα κατόπιν. Γιατί τώρα πια υπάρχει το πέμπτο γένος, το σιδερένιο. Ποτέ δεν θα πάψουν την ημέρα να τραβάνε κόπους και βάσανα και τη νύχτα να μαραζώνουν για κάτι τι, γιατί βαριές έγνοιες θα τους δίνουν οι θεοί. Μα όπως και να είναι, με τα κακά αυτά θα αναμιχθούν και καλά. Ο Ζευς θα αφανίσει και τούτο το γένος των ανθρώπων τότε που θα μοιάζει των παιδιών του ούτε και τα παιδιά (του πατέρα), ούτε ο αδελφός στον αδελφό, καθώς πρωτύτερα. Και τους γονείς, μόλις γεράσουν, θα τους καταφρονούν.

Η “μητέρα” όλων των μαχών

  Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
        Από το eamb-ydrohoos
Η μάχη των γενεών, για το ποιος θα "πληρώσει" τον "λογαριασμό" της παγκόσμιας κρίσης χρέους, τώρα μόλις ξεκινά.
Ποιος θα πάρει τον "μουντζούρη";
...Η γενιά της dolce Vita και των δανείων ή η νέα γενιά;
...Η κοινωνική έκρηξη είναι κοντά.

"Σώσαμε τις τράπεζες, αλλά κινδυνεύουμε να χάσουμε μια ολόκληρη γενιά"... είπε με υποκριτική ανησυχία ο Γερμανός Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Τι άραγε ήθελε να μας πει το γνωστό αυτό ναζιστικό "γουρούνι"; Με ποια νομιμοποίηση η πολιτική ηγεσία μιας γενιάς —η οποία βρίσκεται στη "δύση" της— αποφασίζει μόνη της για το ποιον θα "σώσει" και ποιον θα αφήσει να "χαθεί"; Με ποια νομιμοποίηση μια γενιά αποφασίζει μόνη της για το μέλλον τής επόμενης; Με ποια νομιμοποίηση αποφάσισαν οι κυβερνώντες να σώσουν τις ιδιωτικές τράπεζες αυτού του κόσμου, γνωρίζοντας εν παραλλήλω ότι αυτό θα έχει τραγικές συνέπειες στη ζωή των επόμενων γενεών των Ευρωπαίων; Τι πρέπει να κάνει αυτή η "χαμένη" γενιά, εξαιτίας των επιλογών της προηγούμενης;

Οι κοσμοναύτες του Salyut 7 είδαν ”7 αγγέλους” στο διάστημα


Tο Top Secret έγγραφο πρόσφατα ήρθε στο φως, αποκαλύπτει μεταξύ του πληρώματος των ρώσικων κοσμοναυτών στο διαστημικό σταθμό Σαλιούτ 7 είδαν ορισμένα αγγελικά όντα!!

Μια αξέχαστη εμπειρία και η κόπωση και το άγχος τους που είχαν υποστεί! να είναι οι μόνοι στο χώρο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι ένας λόγος για να είχαν παραισθήσεις’ αλλά οι Ρώσοι κοσμοναύτες επί του Σαλιούτ 7, μαζί είδαν πραγματικά κάτι μυστηριώδες, θαυμάσιο δεν θα το ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους. Αυτή η ιστορία δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!!

Αυτο το βιντεο πρεπει να το δει ολος ο κοσμος!! Διαδωστε!!!

Το βίντεο δείχνει ενα νησί μέσα στον ωκεανό, 2000 χμ μακριά από στεριά.
Στο νησι αυτο δεν ζει κανεις και τιποτα, μονο πουλια. Δεν θα πιστεψετε τι θα δειτε στο βιντεο…
Σας παρακαλω, μην ριχνετε ΤΙΠΟΤΑ στην θαλασσα! Οχι αλλα σκουπιδια στις θαλασσες!!!

Ειναι απιστευτο, δες τι συνεπειες εχουν τα σκουπιδια στις θαλασσες!!!

Δαμασκός: «Τρομοκρατικός» ο τρόπος που κυβερνά ο Ερντογάν

Να παραιτηθεί καλεί η Συρία τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα στην Τουρκία. Σε δηλώσεις που έκανε σήμερα ο υπουργός Πληροφοριών της Συρίας Ομράν αλ Ζόχμπι, χαρακτήρισε «τρομοκρατικό» τον τρόπο που ενεργούν οι τουρκικές Αρχές απέναντι στον τουρκικό λαό και τον Ερντογάν «ανίκανο να χρησιμοποιήσει μη βίαια μέσα», καλώντας τον να παραιτηθεί.

«Οι διεκδικήσεις του τουρκικού λαού δεν αξίζουν όλη αυτήν τη βία και εάν ο Ερντογάν είναι ανίκανος να χρησιμοποιήσει μη βίαια μέσα, θα πρέπει να παραιτηθεί. Ο Ερντογάν κυβερνά τη χώρα του με τρομοκρατικό τρόπο και καταστρέφει τον πολιτισμό και τα επιτεύγματα του τουρκικού λαού», ανέφερε ο αλ Ζόχμπι, μιλώντας στη δημόσια συριακή τηλεόραση.

Μαρία Ρεπούση: εξάμβλωμα αυθάδειας.


Aπό το koukfamily

Η «ιστορικός» Μαρία Ρεπούση θα καταγραφεί στην ιστορία σαν εξάμβλωμα αυθάδειας: ΟΧΙ τόσο διότι είναι διατεταγμένη «ιστορικός» (επιδοτούμενη μαζί με άλλους από «εστίες» του Σόρος) με στόχο να παραχαράξει και να αλλοιώσει την ελληνική ιστορία, αλλά για τις υστερικές εμμονές της.

Μετά τους «συνωστισμούς» και CIA, καθώς και τις υστερικές εμμονές της που αρνούνται τη γενοκτονία των Ποντίων, τώρα έβγαλε άλλη στριγκιά κραυγή: «Ο χορός του Ζαλόγγου είναι εθνικός μύθος»!!!

Οι θρύλοι της Αγιας Σοφιας που τρέμουν οι Τούρκοι

Το παραδέχονται και τα τουρκικά ΜΜΕ

Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με έκσταση τον Παντοκράτορα στον τρούλο ενώ η εντυπωσιακή αυτή σκηνή έχει αποθανατιστεί και σε μια τουρκική ιστορική κινηματογραφική ταινία), ο μεγάλος αυτός ναός της Ορθοδοξίας έγινε το επίκεντρο διαφόρων μύθων και θρύλων που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους κατακτητές, προκαλώντας ένα έντονο δέος για το μεγαλούργημα αυτό της Ορθοδοξίας που τώρα το είχαν περικυκλώσει οι τέσσερις οθωμανικοί μιναρέδες.

Αποδείξεις ύπαρξης νερού στον Άρη από το Curiosity



Δείτε ΕΔΩ από το site της ΝΑSA

Είναι πιθανότατα το πιο σημαντικό εύρημα του Curiosity στους εννέα μήνες που βρίσκεται στον Άρη. Μέχρι σήμερα είχαν εντοπιστεί ισχυρές ενδείξεις της παρουσίας νερού στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι ο ρομποτικός εξερευνητής βρήκε την πρώτη απόδειξη. Εντόπισε εκατοντάδες στρογγυλεμένα βότσαλα η ύπαρξη των οποίων, σύμφωνα με τους ειδικούς, εξηγείται μόνο με την παρουσία νερού.

«Όχι» σε μειώσεις φόρων από την Κριστίν Λαγκάρντ

Να υπάρξει «αντίσταση σε πιέσεις για μείωση των φόρων με χρήση του χώρου που προκύπτει από κάθε δημοσιονομική υπεραπόδοση» ζήτησε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη διαφωνία του ΔΝΤ σε οποιοδήποτε αίτημα μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση που επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση.


Σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρίαση του ΔΝΤ στην οποία δόθηκε και το τυπικό «οκ» για την εκταμίευση της επόμενης δόσης ύψους 1,74 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, η κυρία Λαγκάρντ χαρακτήρισε «κρίσιμη προτεραιότητα» την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC Την άρση ασυλίας της Μαρί Λεπέν αποφάσισε το Ευρωκοινοβούλιο

Ένα βήμα πιο κοντά στην απαγγελία κατηγοριών για προώθηση του ρατσισμού βρίσκεται η Μαρί Λεπέν καθώς, όπως μεταδίδει το BBC, επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου αποφάσισε να άρει την ασυλία της σε μυστική ψηφοφορία που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της Λεπέν έχει ανοίξει φάκελος από τη γαλλική δικαιοσύνη από το 2011 όταν σε ομιλία της το 2010 συνέκρινε τις δημόσιες προσευχές των Μουσουλμάνων με την γερμανική κατοχή της Γαλλίας.

«Μια ψεύτικη ιστορία επιτυχίας» Το Focus ξαναχτύπησε

Οφθαλμαπάτη χαρακτηρίζει σε άρθρο του το γερμανικό περιοδικό Focus την εικόνα αισιοδοξίας που επικρατεί στην Ελλάδα.

Στο κείμενο με τίτλο «Μια ψεύτικη ιστορία επιτυχίας» ο συντάκτης του άρθρου ασκεί σκληρή κριτική στις αναφορές περί success story του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

«Τα φαινόμενα απατούν: Η ηρεμία που φαίνεται να επικρατεί γενικά, η έλλειψη μαζικών διαδηλώσεων στους δρόμους της Αθήνας, ο ισχυρισμός, ότι ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ έχει απομακρυνθεί, τουλάχιστον βάσει των εκτιμήσεων της Τράπεζας της Ελλάδος, δεν πείθουν» ξεκινά το άρθρο το οποίο συνεχίζει παρουσιάζοντας τους λόγους που κατά τον συντάκτη του προκαλούν αμφιβολίες για την πορεία της Ελλάδας.

Οι ανεμοστρόβιλοι ξαναχτύπησαν στην Οκλαχόμα(Βίντεο)

Νέο καταστροφικό χτύπημα από ανεμοστρόβιλους δέχθηκε η Οκλαχόμα έντεκα ημέρες μετά τις καταστροφές που σημειώθηκαν στην ίδια περιοχή από έναν ανεμοστρόβιλο της κατηγορίας Ε5.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν. Ανάμεσα στους νεκρούς περιλαμβάνονται μια μητέρα με το παιδί της, τα πτώματα των οποίων εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο δυτικά της πόλης της Οκλαχόμα. Άλλοι τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στα προάστια της πόλης.

Άγρια επεισόδια με νεκρούς τη νύχτα στην Τουρκία-Σε λαϊκή εξέγερση μετατρέπονται οι διαδηλώσεις(Φωτό και Βίντεο)

Από το protothema

Πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδια με τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς και πάνω από 400 τραυματίες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Τουρκία -κυρίως στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, αλλά και σε άλλες πόλεις.

Εν μέσω απαγόρευσης, από την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, της μετάδοσης ειδήσεων σχετικών με τα επεισόδια ή της προβολής εικόνων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, η τουρκική αστυνομία έπνιξε στο αίμα τις ογκώδεις διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων, που ακολούθησαν τη βίαιη απομάκρυνση διαδηλωτών από το Πάρκο Γκεζί, στην περίφημη πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.

Ούτε μια παραίτηση; Ούτε μια απομάκρυνση;

Οι σκηνές που βίωσαν δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχων, σκηνές εξαθλίωσης, εξευτελισμού σε ουρές τεράστιες προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν την –κατά τα άλλα- πετσοκομμένη σύνταξή τους, δε γίνεται να μας αφήσουν αδιάφορους.
 
Του Μάρκου Μουζάκη
Από το newsbomb
 
Ούτε μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία αδιαφορίας το «επιχείρημα» ότι δεν είναι ούτε οι πρώτες, ούτε οι τελευταίες, σε ένα κράτος που έχει αναγάγει την έσχατη περιφρόνηση του πολίτη σε καθημερινή πρακτική.

O άνθρωπος που κάνει το γύρο του κόσμου με χρήματα του ελληνικού λαού

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Συνεχίζει ανενόχλητος τις διακοπές του ο Γιώργος Παπανδρέου στην υγεία των κορόιδων
Αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του όσους φωνάζουν πως δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει συνεχώς, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε νέα άδεια προκειμένου να λείψει στο εξωτερικό.
Για τους λάτρεις των αριθμών, πρόκειται για τη 14η άδεια του πρώην πρωθυπουργού σε λιγότερο από ένα χρόνο, γεγονός που δοκιμάζει τα όρια ακόμα και των πλέον υπομονετικών μελών του κοινοβουλίου, τους οποίους ο Παπανδρέου δε σέβεται στο παραμικρό.

Πώς η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ
Έχει μείνει στην ιστορία ως το "Βρώμικο '89". Ταιριαστός τίτλος, όχι όμως για τον λόγο που δόθηκε αλλά για την πραγματικότητα. Το σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης, που έμεινε στην ιστορία ως "Σκάνδαλο Κοσκωτά", ήταν η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να γλιτώσει την καταστροφή. Σε αυτή την μάχη, λίγοι ήταν αυτοί που στάθηκαν όρθιοι.

Toυ Β. Αποστολίδη
Από το newsbomb
 
Όρθιοι απέναντι στις απειλές, στις συκοφαντίες, στον διωγμό από μία κουστωδία συνεργών στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και τέλος από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που αποφάσισε ότι η συγκάλυψη θα βοηθούσε στην διατήρηση ενός σάπιου εξουσιαστικού συστήματος που θα πλούτιζε εις βάρος της χώρας. Είχαν απόλυτο δίκιο, το ζει σήμερα κάθε Έλληνας στο πετσί του.

Τι χούντα είναι αυτή; Καταργείται η Ελευθερία του Λόγου!!!!


Γράφει ο Θάνος
Από το koukfamily


Εχει παντελώς εξεφτελιστεί το πολιτικό σύστημα εδώ και χρόνια αλλά με κάθε νέα νομοθετική πράξη απλά η ξεφτίλα επιβεβαιώνεται και αναπαράγεται...


Εχουν κατατεθεί 3, 4, 5 κανένας δεν ξέρει πόσα, αντιρατσιστικά νομοσχέδια....
Τα κόμματα τρέχουν να προλάβουν την εντολή της Νέας Τάξης, που μας έρχεται, όπως όλες τελευταία, μέσω Ε.Ε. για αυστηρότερη νομοθεσία απέναντι σε ρατσιστικά εγκλήματα...

Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα: "Ελευθερία - ΑΟΖ - Ελλάδα"(Βίντεο)

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
 "Ελευθερία - ΑΟΖ - Ελλάδα". 
Εμπορικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Σερρών. 
Τετάρτη 29 Μαΐου 2013, ώρα: 20.30. 

Ν. Λυγερός, Α. Φώσκολος και Τ. Φωκιανού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha(Βίντεο)

Ν. Λυγερός, Α. Φώσκολος και Τ. Φωκιανού
 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, 
στις 26/05/2013.

Ρεπούση/Αριστερά: ε, ναι, έχουμε περισσότερους μετανάστες απ’ ότι θα έπρεπε. Ε, και;

Του Γιώργου Ανεστόπουλου

Τα κατάφερε πάλι η Ρεπούση να γίνει το επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες. Τη μια με την επιστολή της στο ΣΥΡΙΖΑ όπου ιντριγκάριζε και δολοπλοκούσε για να μην υπάρξει νομοθετική πρόβλεψη στο Αντιρατσιστικό για τις «γενοκτονίες κατά Ελλήνων». Την άλλη με την (συστηματική) προσπάθειά της να «αποκαθηλώσει άλλο ένα καρφί» από το στέρεο οικοδόμημα της Εθνικής Ιστορίας και Ταυτότητας. Αυτή τη φορά επέλεξε ως στόχο της το «χορό του Ζαλόγγου».

Τζαμιά στην Αθήνα; ΟΧΙ ευχαριστώ!!!

Από το vimasaronikou

Στον απόηχο της ρατσιστικής, φασιστικής, επίθεσης κατά των ελεύθερα σκεπτομένων ελλήνων πολιτών, με το ιδιώνυμο Ρουπακιώτη, το οποίο σε ψήφους στη Βουλή κουρελιάζεται-αντιστοιχιζόμενο με την απόρριψή του στην ελληνική κοινωνία-κινήματα κατοίκων, συγκροτούνται και παρεμβαίνουν πολιτικά.
Δημοσιεύουμε σχετική επιστολή:
Προς τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη
 Κοινοπ.
Δημοτικό Συμβούλιο

Ο νεοταξικός Χρυσός Φοίνικας στις Κάννες προωθεί την διαστροφή και την ανωμαλία.... Δύση κι Ανατολή χτυπούν αλύπητα τον σύγχρονο Ελληνα.

Γράφει ο Θάνος
Aπό το koukfamily
Η είδηση:

Στη γαλλική ταινία «Η ζωή της Αντέλ» του Αμπντελατίφ Κεσίς απονεμήθηκε, όπως αναμενόταν, ο Χρυσός Φοίνικας του 66ου Φεστιβάλ των Κανών. Η ταινία του Κεσίς, που είχε ήδη αποσπάσει ύμνους από τη διεθνή κριτική και στην οποία συμπρωταγωνιστούν η ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος και η Λέα Σεϊντού, αναφέρεται στο λεσβιακό έρωτα ανάμεσα σε δύο έφηβες και είναι η πρώτη, ιδιαίτερα γραφική στις σεξουαλικές σκηνές της, γκέι ταινία που κερδίζει το Χρυσό Φοίνικα.

Οἱ Φιλισταῖοι καὶ οἱ πυραμίδες

 Οἱ Φιλισταῖοι καὶ οἱ πυραμίδες.
Ο Max Nordau αναφέρει ότι αυτοί που έκτισαν την πυραμίδα του Χέοπα ήταν Φιλισταίοι, δηλαδή Έλληνες από την Κρήτη. Οι Αιγύπτιοι χρησιμοποίησαν Έλληνες λιθοξόους που έμεναν μόνιμα στην Πέτρα της Αραβίας όπου υπήρχε ο ναός του Ιάκχου στους πρόποδες του όρους Έρεβος ή Ερέμιτ στα εβραϊκά. Ο ναός είναι σκαλιστός και έχει κολόνες κορινθιακού ρυθμού.
Το Aλ Χάζνε (γνωστό ως «το θησαυροφυλάκιο»), είναι το πιο περίτεχνο από τα ερείπια της Πέτρας, λαξεμένο στον ψαμμιτικό βράχο. Είναι ένα μνημείο ταφικό, σφηνωμένο στον βράχο, με πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη. Η πύλη του, διακοσμημένη με ανάγλυφες παραστάσεις, αποτελείται από έξι κίονες κορινθιακού ρυθμού.
Πέτρα…
Ὄνομα κι αὐτό…
Ἀπό ποῦ νά προέρχεται;  Ποιός τό σκέφθηκε πρῶτος; Καί γιατί μέσα στό πουθενά ἀπεφάσισε νά δομήσῃ μία πόλι μέ αὐτό τό ὄνομα;
Πάλι πολλὲς οἱ …συμπτώσεις!!!
Ἀλλὰ πάντα λογικὰ καταῤῥίπτονται.
ΠΗΓΗ  filonoi

Η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας δεν πυρπολήθηκε ποτέ!

Το άρθρο είναι του Κώστα Σπίνου και έχει δημοσιευτεί στο περιοδικού "ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ".
 
Η Αλεξάνδρεια, χτισμένη στην μεσογειακή παραλία της Αιγύπτου, κοντά στις εκβολές του Νείλου, ήταν από τις μεγαλύτερες πόλεις του αρχαίου κόσμου.

Του Κώστα Σπίνου

Ιδρύθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο την άνοιξη του 331 π.Χ. και για χίλια περίπου έτη  ώς το έτος 641 μ.Χ που κατακτήθηκε από τους Άραβες, υπήρξε η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της Μεσογείου, ή οποία ώς άειφεγγής φάρος σκόρπισε σε όλο τον κόσμο την υλική και την πνευματική της λάμψη. Για τον λόγο αυτόν δικαίως οί συγγραφείς την ώνόμαζαν «Πρώτην», «Κορυφήν τών πόλεων», και «Ένδοξοτάτην».

Νὰ γιατὶ ἔκτισαν οἱ Ἕλληνες τὶς πυραμίδες

Στὸ βιβλίο τοῦ Θεοφάνη Μανιᾶ μπορεῖτε νὰ βρεῖτε ὅλην τὴν μελέτη σχετικῶς μὲ τὴν γεωμετρία τῶν πόλεων καὶ τῶν ἱερῶν τῆς Πατρίδος μας. Τὸ συγκεκριμένο μάλλιστα βιβλίο περιλαμβάνει ἀκριβέστατες μετρήσεις καὶ ἐπίσημες καταγραφές. Γιὰ ὅσους ἐνδιαφέρονται εἶναι ἐξαιρετικὴ πηγὴ γνώσεως.
Τὸ ὅ,τι οἱ πυραμίδες περιλαμβάνονταν μέσα στὰ τρίγωνα αὐτὰ εἶναι σημαντικὴ ἔνδειξις, στὰ ὅρια τῆς ἀποδείξεως, πὼς τὶς δόμησαν Ἕλληνες. Ἄλλως τε Ἕλλην ἦταν αὐτὸς ποὺ μέτρησε τὸ ὕψος τους, ἐφ΄ ὅσον οἱ Αἰγύπτιοι ἁπλῶς τὶς …παρατηροῦσαν!

Ο δίσκος της Νέμπρα. Αδιάψευστη απόδειξη ελληνικής παρουσίας στην Γερμανία πριν από το 1600 π.Χ.

Η καλή και η ατάσθαλη Ιστορία.
Η Ιστορία είναι μία ερμηνεία του υλικού και άυλου πολιτισμού κάθε εποχής.
Η καλή Ιστορία.
Η άλλη, ή γραπτή, είναι πάντοτε το όργανο των ηγεμόνων και των νικητών. Ας διαβάσουμε λοιπόν την Ιστορία όχι μόνο από τους σημερινούς ιστορικούς, αλλά κυρίως από τις αποδείξεις, τα υλικά μίας εποχής 3600 χρόνια πριν.


Είναι γνωστά τα ευρήματα στο Bernstorfer Berg της Βαυαρίας, και η συσχέτιση τους με τον ελληνικό πολιτισμό (εφημ. Καθημερινή, περιοδικό ΙΧΩΡ, Dr. Karl-Heinz Riedler), τα οποία αφήνουν πλέον ανοικτά ερωτήματα στην επιστημονική κοινότητα για ελληνικές ενδείξεις στην Γερμανία ακόμα πριν από το 1200 π.Χ.

Άλλος ένας τεράστιος θόλος -πιθανή πόλη- στον πλανήτη Άρη!(Βίντεο)


Οι... άνθρωποι έφαγαν τους Νεάντερταλ;;;!!!

Mία νέα μελέτη Ισπανών ερευνητών έρχεται να ταράξει όσα μέχρι σήμερα

θεωρούσαμε δεδομένα για την εξαφάνιση των Νεάντερταλ. Στοιχεία ερευνητών

του ισπανικού Πανεπιστημίου «Rovira i Virgili» καταλήγουν στο

συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι των σπηλαίων, οι λεγόμενοι Νεάντερταλ,

κυριολεκτικά έγιναν τροφή για τους Χόμο Σάπιενς, το είδος που διαδέχθηκε

Ολάντ: Η Γαλλία δεν θα επέμβει στρατιωτικά στη Λιβύη

Ολάντ: Η Γαλλία δεν θα επέμβει στρατιωτικά στη Λιβύη
Την πιθανότητα στρατιωτικής επέμβασης της χώρας του στη Λιβύη χωρίς να έχει ληφθεί τέτοια απόφαση από τον ΟΗΕ απέκλεισε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τηλεοπτικά κανάλια France 24, RFI και TV5Monde.

«Υπάρχουν κανόνες για κάθε γαλλική παρέμβαση. Εμείς επεμβαίνουμε μόνο υπό την κάλυψη της νομιμότητας που παρέχουν οι αποφάσεις του ΟΗΕ», δήλωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «μέχρι τώρα οι λιβυκές αρχές δεν έχουν ζητήσει» κάτι τέτοιο από τη Γαλλία.

Ασώματο μυαλό - Προσομοίωση του ανθρώπινου εγκεφάλου μιμείται ακόμα και τις αδυναμίες μας

Ένα εντυπωσιακό μοντέλο του ανθρώπινου εγκεφάλου, το οποίο τρέχει σε έναν υπερυπολογιστή στον Καναδά, μπορεί να αναγνωρίζει γραπτά σύμβολα, να κάνει αριθμητικές πράξεις και να λύνει λογικά προβλήματα. Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο εικονικός εγκέφαλος μιμείται και ορισμένες παραξενιές των ανθρώπων, αναφέρουν οι δημιουργοί του στο Science. 

Στο μέλλον, προβλέπουν οι ερευνητές, το λογισμικό θα μπορούσε να ελέγχει θεωρίες για τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, ή ακόμα και να προβλέπει τις δράσεις και τις παρενέργειες ψυχιατρικών φαρμάκων. 

Μέρκελ 2011 : «Αν θέλετε μια πραγματική παγκόσμια τάξη πραγμάτων, πρέπει να δώσετε κυριαρχικά σας δικαιώματα σε άλλους!»

Βίντεο : Ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ, στις 4/6/2011, στην Ευαγγελική Εκκλησία της Δρέσδης:

Μετάφραση: 
"Γιατί απέτυχε η Κοπεγχάγη*; Βασικά, έχουμε αποτύχει στο τέλος σε ένα σημείο που είναι αρκετά ενδιαφέρον, στα πλαίσια της παγκόσμιας τάξης**»

Επιμήκη κρανία Cusco στο Περού μυστικά γυρίσματα(Βίντεο)

Το βίντεο τραβήχτηκε ενώ απαγορεύονταν η χρήση κάμερας στους χώρους του Μουσείου
Τα κρανία έχουν ορισμένα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά όπως διευρυμένες υποδοχές ματιών και μια σειρά από ενήλικα δόντια, παρά το γεγονός φαίνεται να ανήκουν σε μικρά παιδιά



Για τις φωτογραφίες των κρανίων φαίνεται να κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν καν ανθρώπινα, ενώ άλλοι έχουν υποθέσει ότι θα μπορούσε να είναι το προϊόν μιας αρχαίας τεχνικής γνωστής ως "cradle boarding", στην οποία το κρανίο του παιδιού επιμηκύνονταν από την νεαρή ηλικία ακόμα.

Η Μεγαλύτερη Συλλογή Πηγών Παγκοσμίως, για την Βουλγαρική καταγωγή των Σκοπιανών!!!!

ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ?
ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ! ΤΑ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!
100 ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΙ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ…


15Ο ΒΙΒΛΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ… ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!

Ιατροσόφιον !

Το γιατροσόφι, ή «ιατροσόφιον» στην καθαρεύουσα είναι το πρακτικό φάρμακοφαρμακευτικών φυτών, ενώ σε πολλά μέρη της Ελλάδας αποτελούν αξιόλογο μέρος της λαογραφικής παράδοσης του τόπου. Αν και η χρήση τους έχει αμφισβητηθεί από τους οπαδούς της κλασικής ιατρικής, τα περισσότερα γιατροσόφια δεν παύουν να έχουν στέρεη επιστημονική τεκμηρίωση και να αποτελούν τον «πρόδρομο» των δημοφιλών φυτικών καλλυντικών και φαρμακευτικών σκευασμάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο και στα φαρμακεία στις μέρες μας. 

Πόσοι μπορούν να δραπετεύσουν από το "σπήλαιο του Πλάτωνα" στο φως μιας άλλης πραγματικότητας;(Βίντεο)

Του ανιχνευτή

Υπάρχουν ή υπήρξαν άπειρες πραγματικότητες γύρω μας:

  • η πραγματικότητα που αντιλαμβάνονται τα έντομα και τα πουλιά τα οποία βλέπουν στην περιοχή του υπεριώδους φωτός, κάτι που αδυνατεί να κάνει ο άνθρωπος
  • η πραγματικότητα που βιώνουν τα ψάρια στο θαλάσσιο κόσμο και "τα ψάρια δεν ξέρουν ότι βρέχει", σύμφωνα με το εξαιρετικό βιβλίο του Παντελή Γιαννουλάκη
  • η πραγματικότητα που βιώνουν οι σκύλοι, οι οποίοι μπορούν να ακούσουν συχνότητες από 40 ως 46.000 χερτζ, αντίθετα με εμάς που μπορούμε να ακούμε ήχους με συχνότητες που κυμαίνονται από 20 ως 20.000 χερτζ (κύκλους ανά δευτερόλεπτο)
  • η πραγματικότητα που βιώνουν οι γυναίκες σ'ένα φονταμενταλιστικό θεοκρατικό καθεστώς, όπως το ισλαμικό Αφγανιστάν

ΑΦΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ NASA;;;