Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Εξωγήινος ή άνθρωπος;(Βίντεο)

Πριν από δέκα χρόνια ανακαλύφθηκε στην έρημο της Χιλής Ατακάμα ένας σκελετός 15 εκατοστών με μεγάλο κεφάλι. Του έδωσαν το παρατσούκλι Ατα, ενώ έντονη υπήρξε η φημολογία για την... καταγωγή του. Άλλοι είπαν ότι ήταν ένας ανθρωπόμορφος εξωγήινος που απέμεινε στον πλανήτη μας, άλλοι ένα έμβρυο στους πρώτους μήνες της ζωής του κι άλλοι για πίθηκο.

Ύστερα από πολύχρονες έρευνες και εξειδικευμένα τεστ DNA οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Στράτφορντ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μεταλλαγμένο άνθρωπο! Με την επερχόμενη προβολή του ντοκιμαντέρ όπου επεξηγείται η προέλευση και η ύπαρξη του συγκεκριμένου ευρήματος, οι φαν των UFO ήλπιζαν σε μία εκπληκτική ανακοινωση που αφορά τη ζωή έξω από τη Γη. Οι ειδικοί τονίζουν ότι ο σκελετός προσομοιάζει έντονα σ' αυτό που μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι είναι η μορφή των εξωγήινων








Ήταν στις 19 Οκτωβρίου του 2003 όταν ο Oscar Munoz έψαχνε για αντικείμενα στη Λα Νόρια, μία πόλη φάντασμα στην έρημο Ατακάμα. Κοντά σε μία εγκαταλελειμμένη εκκλησία ο Munoz βρήκε ένα λευκό ένδυμα μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας περίεργος σκελετός περίπου 15 ελατοστών. Είχε σκληρή οδοντοστοιχία, μεγάλο κεφάλι με ένα περίεργο εξόγκωμα επάνω. Το σώμα του ήταν σκούρο και καλυμμένο με λέπια, ενώ αντίθετα με τους ανθρώπους είχε εννιά πλευρά.



Στο νέο ντοκιμαντέρ οι ερευνητές αναλύουν το δείγμα DNA που έλαβαν από τα οστά του περίεργου εξωγήινου και συμπεραίνουν ότι πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα μετάλλαξη ενός άνδρα που επέζησε έξι με οκτώ χρόνια μετά τη γέννηση.




ΠΗΓΗ: DAILY MAIL   ΚΑΙ  real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου