Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Χιόνι στη Σαχάρα!!!(Bίντεο)

Ναι! ναι!
Χιόνισε στη Σαχάρα ...;
και δεν πρόκειται για πλάκα, αλήθεια σας λέμε!
Χιόνι έπεσε την Τρίτη 17 του μήνα, στην έρημο Σαχάρα στη δυτική Αλγερία.

Η πρώτη φορά στην ιστορία που έπεσε χιόνι στη Σαχάρα ήταν τον Φεβρουάριο του 1979.

Το 24ωρο κύμα ψύχους έφερε χιόνι, βροχή, και δυνατούς ανέμους που έστειλαν το χιόνι σε όλους τους δρόμους και τα κτίρια στην επαρχία Μπετσάρ.

Η ομορφιά του Γαλαξία σε ένα μοναδικό βίντεο


 
Ένα υπέροχο βίντεο τραβηγμένο από το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού που φέρνει πιο κοντά μας το Γαλαξία μας έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την ΝΑΣΑ.
Το βίντεο 23 δευτερολέπτων μαγνητοσκοπήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου μεταξύ 2011 20:55:05 - 21:14:09 GMT ενώ ο διαστημικός σταθμός περνούσε από τον νοτιοανατολικό Νίγηρα, τον Νότιο Ινδικό Ωκεανό και  νοτιοανατολικά της Μαδαγασκάρης.
 Ο Γαλαξίας μας  φαίνεται μουντός στο βάθος καθώς  ο σταθμός περνά από τη Μοζαμβίκη.
Στο τέλος παρατηρούμε το φως του ηλίου που ανατέλλει πάνω από το σκοτεινό ωκεανό

Γκρούεφσκι: Η Ελλάδα αγοράζει χρόνο και παίζει παιχνίδια

Για «κωλυσιεργία» και «ακραίες θέσεις» κατηγορεί και πάλι την Ελλάδα ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολας Γκρούεφσκι.
Ο Γκρούεφσκι δηλώνει ότι «λυπάται, που η Ελλάδα προσπαθεί να αγοράσει χρόνο», εκτιμώντας ότι στόχος της χώρας μας είναι να καθυστερήσει τις διαδικασίες για την επίλυση του ονόματος μέχρι τα τέλη Μαρτίου, για να επικαλεστεί τις εκλογές, αρνούμενη να συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις.
«Ο πιο πρόσφατος γύρος συνομιλιών για την αναζήτηση λύσης του προβλήματος της ονομασίας που επέβαλε η Ελλάδα πριν από 15-20 χρόνια επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις μου ότι η Αθήνα θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο και να παίξει παιχνίδια», τόνισε ο Γκρούεφσκι, υποστηρίζοντας ότι στόχος μας είναι να επιρρίψουμε την ευθύνη στην πλευρά των Σκοπίων.

Πώς ο Παπανδρέου οδήγησε τη χώρα στην αιχμαλωσία

Πώς ο Παπανδρέου οδήγησε τη χώρα στην αιχμαλωσία
Του Μενέλαου Τασιόπουλου από το newsbomb

Όλη η διαδρομή από το Νοέμβριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2010, όπου ο Γ. Παπανδρέου οδήγησε σε αναγκαστική χρεοκοπία την Ελλάδα.
Η εισαγγελική παρέμβαση των Πεπόνη – Μουζακίτη για την διερεύνηση τυχόν πολιτικών ευθυνών Παπανδρέου - Παπακωσταντίνου και άλλων εμπλεκόμενων υπουργών για τα ‘φουσκωμένα» στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), για το έλλειμμα του 2009, τινάζει ουσιαστικά στον αέρα το πολιτικό σκηνικό.
Βεβαίως για το αν θα προχωρήσει ο φάκελος προς την Βουλή , με το ερώτημα της άρσης ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού, είναι υπόθεση του Συμβουλίου Εφετών.

Οι 10+1 ρυθμίσεις που αλλάζουν τη ζωή μας

Οι 10+1 ρυθμίσεις που αλλάζουν τη ζωή μας
Σαρωτικές αλλαγές στη λειτουργία αρκετών επαγγελματικών ομάδων αλλά και σημαντικές μεταβολές στη ζωή των περισσοτέρων πολιτών φέρνει το πολυνομοσχέδιο -σκούπα.Σαρωτικές αλλαγές στην λειτουργία αρκετών επαγγελματικών ομάδων αλλά και σημαντικές μεταβολές για την ζωή των περισσοτέρων πολιτών φέρνει μια σειρά από διατάξεις του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών το οποίο πέρασε με διαδικασίες εξπρές από την βουλή και αναμένεται η ονομαστική ψηφοφορία δέκα άρθρων την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να γίνει νόμος του κράτους.
Η στόχευση των περισσοτέρων διατάξεων είναι διπλή. Ειδικότερα :

Δυσαρέσκεια Παπαδήμου για βουλευτές

Δυσαρέσκεια Παπαδήμου για βουλευτές
Συχνό φαινόμενο θα είναι στο μέλλον τα συμβούλια των πολιτικών αρχηγών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου υπό τον πρωθυπουργό. Αυτό συμφωνήθηκε τουλάχιστον στην τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών την Πέμπτη το βράδυ.
Η λειτουργία της κυβέρνησης και η ομαλή ψήφιση των νομοσχεδίων χωρίς απώλειες προβληματίζουν τον κ. Παπαδήμο ο οποίος μοίρασε ένα πολιτικό κείμενο στους αρχηγούς των κομμάτων, βάση του οποίου θα πρέπει να συμπεριφέρονται τα στελέχη και οι βουλευτές των τριών κομμάτων. Ο κ. Παπαδήμος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για συγκεκριμένους «αντιμνημονιακούς» βουλευτές οι οποίοι θεωρεί πως δημιουργούν κλίμα αρνητικό στην λειτουργία της κυβέρνησης. Ο κ. Παπαδήμος δεν κατονόμασε συγκεκριμένα μέλη των κοινοβουλευτικών ομάδων, όμως οι παρόντες αρχηγοί κατάλαβαν καλά ποιους εννοεί.

O καλύτερος πελάτης του δημοσίου



Ο αρχηγός της σπείρας του Θερμαϊκού και αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής τοκογλυφίας στην μεταπολιτευτική Ελλάδα μετά τον περιώνυμο Γούκο, ο Μάρκος Καραμπέρης, ήταν και παρέμεινε «παιδί» της Γαλάζιας Πολυκατοικίας του ελληνικού βορά. Με τις διασυνδέσεις και τα «κονέ» στην πολιτική πιάτσα της Θεσσαλονίκης, κατάφερε να ανακαλύψει τις διόδους για να νοικιάσει τα ακίνητά του. Άλλωστε το κέρδος του από την τοκογλυφία, εκτός από τα μετρητά, ήταν και η απόκτηση ακινήτων δια της μεθόδου της προσημείωσης στην οποία κατέληγαν τα θύματα του.

Ακριβά μου κόμματα



Ρεπορτάζ : Τόνια Κανελλίδου από το
zougla

Το ζήτημα της συνεχιζόμενης χρηματοδοτήσης των κομμάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό έχει απασχολήσει αρκετές φορές, όχι μόνο την κοινή γνώμη, αλλά και το ελληνικό κοινοβούλιο.

Πολλές ήταν και οι αποκαλύψεις της zougla.gr για τις τακτικές και έκτακτες χρηματοδοτήσεις των πολιτικών σχηματισμών. Το 2011 κόμματα έλαβαν συνολικά 54 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 6 εκατ. περισσότερα σε σχέση με το 2010.  Ενώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το συνολικό ποσό που μοιράστηκε στους πολιτικούς σχηματισμούς που βρέθηκαν στη Βουλή από το 2001 έως το 2011 ήταν 606.770.259 ευρώ.

Εάν υπάρξει θετική εξέλιξη και μετά το PSI Κόβουν ΦΠΑ και φόρους

Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να κινηθεί στην κατεύθυνση μείωσης των συντελεστών άμεσης φορολογίας και ΦΠΑ, στον βαθμό που της επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επιλέχθηκε ο διάλογος για το νέο φορολογικό σύστημα να διεξαχθεί παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση, η οποία θα ορίσει την οικονομία της χώρας καταρχάς για την περίοδο 2012-2015. Σε κάθε περίπτωση, η μείωση, ως οικονομική και πολιτική επιλογή, θα ακολουθεί την αύξηση των εσόδων μέσα από την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης.

Νέα τροπή στην υπόθεση της Στατιστικής Αρχής Ειδικό Δικαστήριο «βλέπει» η ΝΔ

Ο κ. Πεπόνης διαβίβασε τον φάκελο με την έρευνα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου καθώς προσέκρουσε σε πολιτικά πρόσωπα, γεγονός που σημαίνει ότι στο εξής η αρμοδιότητα περνά στη Βουλή. Η Ν.Δ. προσδίδει μείζονες πολιτικές διαστάσεις στο θέμα, καθώς ζητά την παραίτηση των εμπλεκόμενων υπουργών από την κυβέρνηση. Συνεργάτες του προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά έλεγαν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ: «Είναι σαφές ότι πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην έρευνα του εισαγγελέα δεν μπορούν να παραμένουν μέλη της κυβέρνησης μέχρις ότου διαλευκανθεί η υπόθεση». Εξηγούσαν, δε, ότι αυτό αφορά οπωσδήποτε τον τότε αρμόδιο υπουργό κ. Παπακωνσταντίνου και όποιον άλλο ήταν συνυπεύθυνος εκείνη την περίοδο. Κοινοβουλευτικά στελέχη του κόμματος έλεγαν ότι -με την επιφύλαξη να μελετήσουν τον φάκελο- εφόσον τα στοιχεία είναι βάσιμα, θα ζητήσουν τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον κ. Παπακωνσταντίνου.

«Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον Γιώργο Παπανδρέου, θα γίνει μακελειό»!

Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το πρωί της Κυριακής.

Θέλοντας να περάσει ένα αυστηρό μήνυμα αναφορικά με τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά την κίνηση του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, να διαβιβάσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ώστε να εξεταστεί αν πρέπει ή όχι να διαβιβαστεί στη Βουλή, για να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων για τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009, ο υπουργός Υγείας είπε χαρακτηριστικά ότι «όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα, στην υπάρχει μακελειό»!

Μαραθώνιος διαπραγματεύσεων Παράταση στο χρονοδιάγραμμα για το «haircut»

Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων (PSI) και η προσοχή στρέφεται στο Eurogroup της Δευτέρας, καθώς επί τάπητος αναμένεται να τεθούν τα σημεία στα οποία υπάρχει σύμπνοια, αλλά και οι πτυχές, στις οποίες παρουσιάζονται ενστάσεις.

Οι πιέσεις της Γερμανίας και του ΔΝΤ για το ύψος των επιτοκίων των νέων ομολόγων παραμένουν, καθώς επιθυμούν, πριν κληθούν να συμφωνήσουν για τη νέα δανειακή σύμβαση, να διασφαλιστεί ότι το ελληνικό χρέος θα καταστεί βιώσιμο.

Τι φοβάται ο Γιώργος για τον Νίκο... Lifestyle που προκαλεί, όταν η Ελλάδα χρεοκοπεί!

Από το protothema

Οι φίλοι του Νίκου Παπανδρέου τον θεωρούν τον διανοούμενο της οικογένειας και ιδιαιτέρως ευφυή. Το αποδεικνύουν οι σπουδές του σε κορυφαία πανεπιστήμια: Οικονομικά στο Γέιλ, μεταπτυχιακά στη σχολή Γούντροου Γουίλσον, διδακτορικό στο Πρίνστον, Λογοτεχνία στο Βερμόντ. Ενας πολυπράγμων άνθρωπος που εργάστηκε στην Παγκόσμια Τράπεζα, δίδαξε Οικονομικά, Λογοτεχνία και Στατιστική Ανάλυση για ερευνητές στην Ιατρική, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. διαχειρίστριας εταιρείας ξενοδοχείων, καθώς και στο Δ.Σ. τράπεζας. Επίσης, πρόσφερε τις συμβουλευτικές υπηρεσίες του σε διάφορα υπουργεία. Πολυτάλαντος, διακρίθηκε όμως ως συγγραφέας γράφοντας πότε στα αγγλικά και πότε στα ελληνικά, συμφιλιώνοντας τη διπλή ταυτότητα και καταγωγή του.

Απολύσεις και μειώσεις μισθών - συντάξεων ζητά η Τρόικα

Έξι βασικές απαιτήσεις προβάλλουν οι επικεφαλής της τρόικας για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους αναφορικά με τη χρηματοδότηση του PSI και τη σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης. Η Τρόικα επιδιώκει τα μέτρα αυτά να ψηφιστούν από την παρούσα βουλή και να αρχίσουν να υλοποιούνται άμεσα από την υφιστάμενη κυβέρνηση.

Τι ζητάει η τρόικα

Αλλάζει ο τρόπος είσπραξης του ΦΠΑ

Πως θα πληρώνουμε τον ΦΠΑ σύμφωνα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Ένας φόρος για τα ακίνητα.

Έρχεται νέο σύστημα είσπραξης και απόδοσης ΦΠΑ. Προβλέπει τη δημιουργία ενός ειδικού τραπεζικού λογαριασμού ΦΠΑ για κάθε επιχειρηματία και ελεύθερο επαγγελματία.

Το μέτρο αναμένεται να περιληφθεί στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δημιουργείται ένας ειδικός τραπεζικός λογαριασμός για κάθε επιτηδευματία ο οποίος θα «κινείται» αποκλειστικά και μόνο για τις εισπράξεις και πληρωμές ΦΠΑ. Στόχος του οικονομικού επιτελείου είναι ο ΦΠΑ να εξοφλείται στην... ώρα του.

Η... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ OFFSHORE Παλάτια με φόρους... καλύβας στην Πάτμο


Παλάτια με φόρους... καλύβας στην Πάτμο


Aπό το ethnos

Με αντικειμενική 300 € το μέτρο πανάκριβα αρχοντικά που ανήκουν σε ζάπλουτους και υπεράκτιες εταιρείες εμφανίζονται στην Εφορία με αξία μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ και πληρώνουν ανάλογους φόρους και χαράτσια της ΔΕΗ
Πράματα και θάματα συμβαίνουν στο ιερό νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο. Το άλλοτε ξερονήσι με τη μοναδική, όμως, ομορφιά και ιστορία έχει μετατραπεί σε περιζήτητο προορισμό για τη high society της Ελλάδας κι όχι μόνο. Κι αν ζούσε σήμερα ο Απόστολος Ιωάννης, θα έγραφε σίγουρα μια νέα? Αποκάλυψη για τα όσα μπορεί να δει κανείς στο νησί. Celebrity αγοράζουν όσο όσο τα ακίνητα του νησιού, offshore εταιρείες κλείνουν συμβόλαια που κανείς δεν βλέπει, αρχοντικά αλλάζουν χέρια διαρκώς, ενώ η Πάτμος έχει μετατραπεί σε... φορολογικό παράδεισο για τους πλούσιους ιδιοκτήτες. Κάνουν μεταβιβάσεις πανάκριβων σπιτιών και καταβάλλουν τόσο μικρό φόρο που ακόμη και στο... Κερατσίνι είναι διπλάσιος. Οσο για το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, είναι τόσο χαμηλό που θα ζήλευαν ακόμη και οι ιδιοκτήτες... ποιμνιοστασίων.

Η πρώτη έκθεση για το «Ναυάγιο των Αντικυθήρων»

Η παρουσίαση του Εφήβου των Αντικυθήρων στην ιστοσελίδα του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, ως αντικείμενο του Ιανουαρίου -του πρώτου μήνα για το 2012- είναι μόνον η αρχή.

Το αριστουργηματικό χάλκινο άγαλμα του 340 - 330 π.Χ., που ανελκύστηκε από το ομώνυμο ναυάγιο στις αρχές του περασμένου αιώνα, δίνει απλώς μια γεύση γι' αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει, την πρώτη έκθεση που έχει ποτέ γίνει για το Ναυάγιο των Αντικυθήρων.

ΠΑΤΡΑ: Το Καρναβάλι ξεκίνησε με 2 τελετές έναρξης!!! Δείτε φωτό

Από το dete

Ξεκίνησε το καρναβάλι της Πάτρας, με πρωινή έναρξη στην πλ. Γεωργίου και στους πεζόδρομους της πόλης. Ο Δήμαρχος κήρυξε την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού ενώ παρουσιάστηκε και το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου. Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο έτσι και φέτος εκτοξευτήκαν πυροτεχνήματα άλλα επειδή ήταν μέρα, τα παραδοσιακά αντικαταστάθηκαν με πυροτεχνήματα κρότου.
Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες αρκετοί Πατρινοί βρέθηκαν στην πλατεία και τους δρόμους για να γιορτάσουν την έναρξη των καρβολικών εκδηλώσεων.
Τελετή έναρξης Πατρινού Καρναβαλιού... Νο 2! Αυτή τη φορά σε βραδινή έκδοση από πληρώματα του κρυμμένου θησαυρού. Εκαναν δρώμενα στην Πλ. Γεωργίου και χόρεψαν!

Πάτρα: Η κηδεία του Γιώργου Παπανδρέου αλά Καρναβαλικά...Πλήρωμα του ετοίμασε την κηδεία και έβγαλε και κηδειόχαρτο!!!


Πάτρα: Η κηδεία του Γιώργου Παπανδρέου αλά Καρναβαλικά...Δείτε φωτό Πλήρωμα του ετοίμασε την κηδεία και έβγαλε και κηδειόχαρτο
Το Πατρινό καρναβάλι είναι και σάτιρα και πολλές φορές πολιτική, πόσο μάλλον, σε αυτές τις εποχές που διανύοουμε. Στο πλαίσιο των σημερινων εκδηλώσεων για την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, πλήρωμα ετοίμασε την κηδεία του Γιώργου Παπανδρέου. Το δρώμενο είχε τίτλο "Πέθανε ο Θείος" και δεν ήταν άλλος, απο τον Αχαιό πρώην Πρωθυπουργό.
Είχαν δημιουργήσει ομοίωμά του, φέρετρο και βέβαια υπήρχε και το σχετικό κηδειόχαρτο, το οποίο ανέφερε:
"Σήμερα κηδεύουμε τον τρισκατάρατο ΓΑΠ. Για καλή μας τύχη έφυγε από την πολιτική σκηνή.
ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΝΤ".
Δείτε φωτό

Νίκος Λυγερός «Άνθρωποι και Φράχτες»

Μεγάλη απήχηση είχε η διάλεξη που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου (21-01-2012) ο κύριος Νίκος Λυγερός στη Νέα Ορεστιάδα, με θέμα «Άνθρωποι και Φράχτες». Ο Νίκος Λυγερός μίλησε σε ακροατήριο άνω των 200 ατόμων, στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου «Διόνυσος», διατηρώντας, επί τρεις και πλέον ώρες αμείωτο το εδιαφέρον του κοινού. Αναλύοντας το ζήτημα και τις παραμέτρους του «φράχτη», τον οποίο έχει δρομολογήσει να κατασκευάσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στα χερσαία σύνορα του Έβρου με την Τουρκία (ύψους 2,5μ. και μήκους 10,5 χλμ), ο Νίκος Λυγερός υποστήριξε πως πρόκειται για ένα εγχείρημα από το οποίο, κυρίως, απουσιάζει η ορθολογική σκέψη. Πρόσθεσε επίσης πως πρόκειται για μία «κατασκευή» που στιγματίζει την περιοχή και την ίδια την πόλη της Νέας Ορεστιάδας αλλά και θίγει βαθύτατα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι επιβαρύνει την Ελληνική οικονομία, ενώ θεωρείται «ξεπερασμένο» ευρωπαϊκά. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, η Ε. Ε. αρνήθηκε να το χρηματοδοτήσει. Ιδιαίτερα, όμως, όπως τόνισε ο κ. Λυγερός, η δημιουργία του «φράχτη» έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού, που ιστορικά δεν έχει ποτέ δημιουργήσει «τείχη» εσωστρέφειας.

Αμερικανός ειδικός: «Ο Χάρτης των Βαλκανίων δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί»…

Βελιγράδι- Tanjug

«Προβλέπει αλλαγή συνόρων σε Σκόπια- Κοσσυφοπέδιο- Βοσνία»
Ο Αμερικανός ειδικός για τα Βαλκάνια, Steven Mayer, πιστεύει ότι ο τελικός χάρτης με τα σύνορα στα Βαλκάνια δεν έχει ακόμη συνταχθεί.

Πρόσθεσε ότι στην περίπτωση του Κοσσυφοπεδίου, η Δύση έπρεπε να αποδεχθεί λύση, ώστε να έρθουν κοντά  το Βελιγράδι και η Πρίστινα.


Ο Μάγιερ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Novostima», δήλωσε ότι εκτός από τη διαίρεση του Κοσσυφοπεδίου, δεν μπορεί να αποκλειστεί και η ανταλλαγή εδαφών της νότιας Σερβίας με το βόρειο μέρος του Κοσσυφοπεδίου και των Μετοχίων, εάν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν  για αυτήν – χωρίς τις επιταγές της Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών  ή του Βερολίνου.

Ξεκίνησε η καμπάνια για την εκλογή νέου προέδρου...

AΠΟ ΤΟ sibilla