Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μπήκαν στο σπίτι και στο αρχηγείο του Καντάφι αλλά δε βρήκαν κανέναν μέσα!

Σχόλιο ιστολογίου μας : Όλα τα λεφτά ο τίτλος : Μπήκαν στο σπίτι και στο αρχηγείο του Καντάφι αλλά δε βρήκαν κανέναν μέσα!
Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=92474&catid=7

ΦΩΤΟ EUROKINISSI


- ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ
- «Είμαι ζωντανός και βρίσκομαι στην Τρίπολη» είπε νωρίτερα ο Λίβυος ηγέτης
- Συνομίλησε με τον πρόεδρο της διεθνούς σκακιστικής ομοσπονδίας
- Μαίνονται οι μάχες στην Τρίπολη
- ΝΑΤΟ: Θα συνεχίσουμε να βομβαρδίζουμε τις δυνάμεις του Καντάφι όσο αντιστέκονται 

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ν. Στρος-Καν: «Οι τελευταίοι 2,5 μήνες ήταν ένας εφιάλτης»

Σχόλιο ιστολογίου μας : Σε νιώθουμε φιλαράκι .....ένα λαθάκι έκανες .....πάνε οι παλιές πουτάνες που είχαν τιμή , τώρα όλες για τα λεφτά το κάνουν.....
Μην μας ξεχάσεις όταν γίνεις προέδρας.....
Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/

Ικανοποιημένος από την απόρριψη των εις βάρος του κατηγοριών εμφανίστηκε ο Ντομινίκ Στρος Καν, σημειώνοντας ότι το διάστημα της δικαστικής του περιπέτειας ήταν «εφιάλτης» για τον ίδιο και την οικογένειά μου.

Νιτρορύπανση στον υδροφόρο ορίζοντα της Δυτικής Αχαΐας;

«Η νιτρορύπανση που έχει παρουσιαστεί στην Δυτική Αχαΐα από την αλόγιστη χρήση χημικών εισροών από λιπάσματα και φυτοφάρμακα σε συνδυασμό με την χρόνια υπεράντληση  έχει μολύνει εκτεταμένα τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής. Το εν λόγω πρόβλημα είναι ζημιογόνο για την τοπική αγροτική οικονομία, το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, την ανθρώπινη υγεία αλλά εν μέρει πλήττει και την τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Αχαΐας.»

Οι εγγυήσεις βάζουν φρένο στη διάσωση

Σχόλιο ιστολογίου μας : Ευτυχώς που ανησυχεί το ΙΙF γιατί εάν περιμένουμε από τους Έλληνες........
Από το ιστολόγιο http://www.newsbeast.gr/

Ανησυχία εκφράζει το IFF

«Δε θα χρειαστεί ανθρωπιστική βοήθεια η Λιβύη»

Σχόλιο ιστολογίου μας : Να σας πούμε τι θα πάρει ο λιβυκός λαός , από τα τρία το μακρύτερο , όπως έγινε και με το Ιράκ παλιότερα και τωρινά με τις προηγούμενες αραβικές επαναστάσεις , ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΛΙΓΟ!!!!!
ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΑΥΤΗΝ/ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΡΜΑ ....ΑΥΤΟ ΞΕΜΠΛΕΤΣΙΑΣΕ!!!!
Από το ιστολόγιο

«Δε θα χρειαστεί ανθρωπιστική βοήθεια η Λιβύη»
Η Λιβύη δεν αναμένεται να χρειαστεί πολλή ανθρωπιστική βοήθεια στην περίοδο μετά τη λήξη του εμφυλίου καθώς πρόκειται να ανακτήσει τον έλεγχο πόρων που είχαν δεσμευτεί τους τελευταίους μήνες, δήλωσε η επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ Κάθριν Άστον σήμερα.

Σαρκοζί-Ομπάμα: "Το τέλος του Καντάφι πλησιάζει"

Σχόλιο ιστολογίου μας : Καλά εσύ Νικολά κοίτα να βρεις που θα κρυφτείς τώρα που αθωώθηκε το δικό μας παιδί ο Ντομινίκ........και εσύ Μπάρακ ...τι μιλάς ...καμένο χαρτί είσαι άλλωστε..... 
Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/world/sarkozi-ompama-to-telos-tou-kantafi-plisiazei
Το τέλος της εξουσίας του Καντάφι στη Λιβύη πλησιάζει, συμφώνησαν ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, οι οποίοι είχαν συνομιλίες μεταξύ τους, για τις τελευταίες εξελίξεις Λιβύη.

Στο τραπέζι σχέδιο για εγγυήσεις ακίνητης περιουσίας από την Ελλάδα - Τι συμβαίνει με τη Φινλανδία - Τι ζητά η Γερμανία

Σχόλιο ιστολογίου μας : Θα σας πούμε τώρα τι θα πάρετε , αλλά έχετε χάρη .....δεν κάνει να βρίζουμε .......είμαστε καλά παιδιά ...έως πότε όμως??
Από το ιστολόγιο www.bankingnews.gr

     (upd4) Σχέδιο παροχής εγγυήσεων ακίνητης περιουσίας και real estate από την πλευρά της Ελλάδας για τη συμμετοχή των ευρωπαϊκών κρατών στο πακέτο διάσωσης της χώρας μας φαίνεται, κατά τις τελευταίες πληροφορίες που διαρρέουν στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, να εξετάζει η Ευρωζώνη.
Την ίδια ώρα, ανώτατος Γερμανός αξιωματούχος, ο Μ. Fucks, προειδοποιεί ότι ούτε η Φινλανδία, αλλά και καμία άλλη χώρα της Ευρωζώνης θα λάβει ειδικές εγγυήσεις από τη χώρα μας για τη συμμετοχή τους στο δεύτερο πακέτο διάσωσης.
Εάν η Ελλάδα δεν παράσχει εγγυήσεις, τότε η Φινλανδία δεν θα συμμετάσχει στο νέο πακέτο διάσωσης της χώρας, ανέφερε νωρίτερα ο πρωθυπουργός της χώρας, J. Katainen.
Σε νέες του δηλώσεις o Katainen ανέφερε ότι η Φινλανδία απαιτεί εγγυήσεις από την Ελλάδα, ενώ γνωστοποίησε ότι για το θέμα αυτό διεξάγει συζητήσεις και με άλλες χώρες της Ευρωζώνης.  "Η συμφωνία με την Ελλάδα ενδεχομένως να αλλάξει ωστόσο η παροχή εγγυήσεων είναι απαραίτητη", τόνισε χαρακτηριστικά. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΛΥΡΑ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Οι μισοί πάντως από τους παρευρισκόμενους μόλις έφαγαν έφυγαν. Δεν τους ενδιέφερε και πολύ το πολιτιστικό μέρος της εκδήλωσης.  Αξιοπρόσεκτη η παρουσία για πρώτη φορά και ατόμων ντυμένων σαν γενίτσαροι. Σιγά σιγά θα έχουμε και τα πολεμικά εμβατήρια  να τα ψέλνουν χορωδίες γενίτσαρων(mehter marsi)….
Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/

Κείμενο του ιστολόγιου  23-8-2011

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από την περσινή αναχώρηση του Καραβανιού της αφθονίας¨ από τον δήμο Μπαιράμπασά  στην Κωνσταντινούπολη.

"Θα μείνω Τρίπολη ως το τέλος",λέει ο Καντάφι.Σκληρές μάχες στο οχυρό του.

Από το ιστολόγιο http://www.onalert.gr/

Ο Κιρσάν Ιλιούμζινοφ είναι πρόεδρος της διεθνούς σκακιστικής Ομοσπονδίας και προσωπικός φίλος του Μουαμάρ Καντάφι. Και φαίνεται πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει που βρίσκεται ο Λίβυος ηγέτης. Είναι στην Τρίπολη και χαίρει άκρας υγείας. 



Η εγκληματικότητα διπλασιάζεται και εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα

Σχόλιο ιστολογίου μας : .....................
Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/


Διπλάσιες οι ληστείες τραπεζών στην επαρχία από ό,τι στην πρωτεύουσα - Περιμένουν και απαγωγές διευθυντικών στελεχών...

Κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Ιρλανδία

Σχόλιο ιστολογίου μας : Πολλά δεν μας λένε καλά οι γραφειοκράτες της ΕΕ...
Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/

Η μετανάστευση έχει αρνητικές ή πολύ αρνητικές συνέπειες, λένε οι κάτοικοι 21 εκ των 23 κρατών που ρωτήθηκαν στη διάρκεια έρευνας εκ μέρους της πολυεθνικής εταιρείας Ipsos, που διατηρεί γραφεία σε 67 χώρες και δραστηριότητες σε άνω των 100 (9500 υπάλληλοι και 5500 πελάτες). Ισχυρές πλειοψηφίες στις ΗΠΑ, τη Νότια Αφρική, τη Ρωσία, την Τουρκία, τη Γερμανία βλέπουν με αρνητικό μάτι τη μετανάστευση, με τα αντι-μεταναστευτικά συναισθήματα στην Ισπανία, στην Ιταλία και στη Βρετανία, να χαρακτηρίζουν άνω του 65% του πληθυσμού. Η Σουηδία και η Πολωνία, ήταν οι μόνες χώρες όπου οι κάτοικοι δείχνουν προς το παρόν να μην έχουν πρόβλημα με τους μετανάστες. Αλλά, σε καμία χώρα από τις 23, δεν υπάρχει διαμορφωμένη πλειοψηφία που να θεωρεί τη μετανάστευση επικερδή για την κοινωνία της.
illegal-immigrationΣύμφωνα με τα αποτελέσματα, στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, η παρουσία των λαθρομεταναστών, δυσκόλεψε την πρόσβαση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες, όπως η νοσοκομειακή περίθαλψη και η Παιδεία. Την ίδια ώρα όμως, προκύπτουν και οι διαφορές, ειδικά μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών, καθώς το Δουβλίνο ΙΙ στην κυριολεξία «κομματιάζει» χώρες υποδοχής λαθρομεταναστών, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία, προστατεύοντας άλλες, όπως η Γερμανία, το Βέλγιο και η Γαλλία, που ή έχουν δει πολύ μικρή αύξηση στον αριθμό των μεταναστών που φτάνουν εκεί, ή ακόμα και μείωση του συνολικότερου αριθμού που φιλοξενούν.

Πρόταση-βόμβα συγχώνευσης ΕΝΑΕ και Νεωρίου-Ελευσίνας!

 Σχόλιο ιστολογίου μας : Έτσι απλά φιλολογικά .....θα κάνουμε το ερώτημα ....ποιος πιστεύει ότι θα επιτρέψουν να συμβεί μια τέτοια συγχώνευση.....που ως γνωστόν , έχουμε χάσει κάθε εθνική κυριαρχία......σε όλα μας τα θέματα , εθνικά και εσωτερικά......
Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/


Ραγδαίες εξελίξεις στο τομέα της ναυπηγικής βιομηχανίας, από τις οποίες θα κριθούν εν πολλοίς και τα εξοπλιστικά προγράμματα του Π.Ν., έχουμε πλέον, καθώς ο όμιλος Νεωρίου – Ελευσίνας με πρότασή του προς την κυβέρνηση αποδέχεται την δημιουργία Ενιαίου Ναυπηγικού Φορέα, δηλαδή την συγχώνευση με τα ΕΝΑΕ! 

ΛΙΒΥΚΑ ΝΕΑ-2/ΑΠΟΓΕΜΑ ΤΡΙΤΗΣ. 23-8-2011.

Σχόλιο από Faceof : Οι αναρτήσεις που κάνουμε από τον Δρ Αθανάσιο .Ε. Δρούγο δεν σημαίνει ότι συμμεριζόμαστε και τις απόψεις του ......αλλά πρωτίστως σεβόμαστε την εμπειρία του αλλά και τις γνώσεις του , όπερ και σημαίνει ότι πρέπει να τις μελετάμε με την πρέπουσα/ δέουσα υφιστάμεθα προσοχή μας......
Από το ιστολόγιο http://www.drougos.gr/

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ –ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΠΑΜΠ ΑΛ ΑΖΙΖΙΓΙΑ./ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

Νέα παρτίδα με μολυσμένα κρέατα στο Lidl !

Σχόλιο ιστολογίου μας : Αν και δεν είναι από τα θέματα που πραγματευόμαστε το ανεβάζουμε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΑ/ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ  ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.directnews.gr/

soutzoukakia_23-8-20121Η κατάσχεση και καταστροφή 2.481 κιλών κατεψυγμένων προϊόντων κρέατος, στα οποία ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Escherichia coli 0157, αποφασίστηκε από τον ΕΦΕΤ.
Ειδικότερα, σε σχετική με το θέμα ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ, αναφέρονται τα εξής:
«Μετά τους ελέγχους του ΕΦΕΤ ( Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης) και την διαπίστωση της διακίνησης α) κατεψυγμένων προϊόντων κιμά από βοδινό κρέας ( αριθμός παρτίδας L91185010 και ημερομηνία λήξης 6-11-2011) και β) κατεψυγμένου πικάντικου προϊόντος κιμά ( σουτζουκάκια) από βοδινό κρέας, προέλευσης Γερμανίας ( αριθμός παρτίδας L1 102 BT και ημερομηνία λήξης 8-11-2011) στα οποία ανιχνεύτηκε το παθογόνο βακτήριο Eschericia coli O157 σε συσκευασίες 500g (2x250g) και σε κλειστή συσκευασία 1000g με την εμπορική επωνυμία "Marvest" που διακινήθηκε στην Ελλάδα από την εταιρεία "LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε." ο ΕΦΕΤ προχώρησε σε κατάσχεση ποσότητας 2.481 κιλών των παραπάνω προϊόντων από την Κεντρική Υπηρεσία και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας.

Εντατικοποιημένος διάλογος για το Κυπριακό Πέντε ώρες κράτηση η συνάντηση Θα συνεχίσουν και αύριο οι συνομιλίες σε επίπεδο συμβούλων

Σχόλιο ιστολογίου μας : Βρείτε τις διαφορές σε αυτή και την προηγούμενη ανάρτηση....και μην μας πείτε ότι είναι ίδιες .......
Από το ιστολόγιο http://www.ikypros.com/

Πέντε ώρες κράτηση η συνάντηση


Ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση του κεφαλαίου της διακυβέρνησης και του διαμοιρασμού εξουσιών στη διάρκεια της τέταρτης ολοήμερης συνάντησής τους στο πλαίσιο του εντατικοποιημένου διαλόγου για το Κυπριακό.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ EROĞLU-ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Από το ιστολόγιο http://www.trt.net.tr/
Οι δυο ηγέτες συζήτησαν για τελευταία φορά το κεφάλαιο της «Διακυβέρνησης και Κατανομής Εξουσιών»
  Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, Derviş Eroğlu, συναντήθηκε με τον ηγέτη της Ρωμαίικης Διοίκησης της Νότιας Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια, στο πλαίσιο των συνομιλιών που διεξάγονται για την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό.

Οι «ελληνικές εγγυήσεις» διχάζουν την Ε.Ε.

Σχόλιο ιστολογίου μας : Άγκελα , Άγκελα .....φωτιές άναψες ..... τσαχπινούλα είσαι και δεν σου φαινότανε....αλλά τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι ...που λέγανε και κάποτες οι 'Ελληνες ....δυστυχώς η ευτυχώς για σας  δεν υπάρχουν τώρα .......εξαφανίστηκαν και έμειναν στην θέση τους κάτι ανδρείκελα .....λειψά απομεινάρια.....
Από το ιστολόγιο http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/08/2011_403233

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμμερίζεται τους στόχους που θέτει ο Ευ. Βενιζέλος στην επιστολή του προς τους κοινοτικούς αξιωματούχους. Διαφωνία στο εσωτερικό της γερμανικής κυβέρνησης για τις «ελληνικές εγγυήσεις».
H Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμμερίζεται τους στόχους που θέτει ο Έλληνας υπουργός των Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην επιστολή του σε κοινοτικούς αξιωματούχους, σχετικά με την ανάγκη ταχείας και πλήρους εφαρμογής της απόφασης των ηγετών της Ευρωζώνης της 21ης Ιουλίου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν.
Απαντώντας σε ερωτήσεις, κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο Αμαντέου Αλταφάζ τόνισε ότι η Επιτροπή συμφωνεί με τις επισημάνεις του κ. Βενιζέλου, ώστε να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν απόλυτη σαφήνεια σχετικά με το νέο πρόγραμμα αρωγής της Ελλάδας, κάτι που, όπως σημείωσε, θα είναι προς όφελος της οικονομικής σταθερότητας στην ευρωζώνη συνολικά.
Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία Ελλάδας - Φινλανδίας για την παροχή εγγυήσεων, ο εκπρόσωπος του κοινοτικού επιτρόπου τόνισε ότι οι συζητήσεις στο επίπεδο της ευρωζώνης, που άρχισαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ώστε να επιβεβαιωθεί η ευθυγράμμισή της με τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου.

Πολιτική αντιπαράθεση για τις άδειες παραμονής των μεταναστών

Σχόλιο ιστολογίου μας : Έχετε πλάκα πάντως ...πραγματικά θα καταφέρετε να ενεργοποιήσετε τα λάθος αντανακλαστικά στους Έλληνες .......και άντε μετά να σας σώσει .....οποιοσδήποτε Θεός!!!
Από το ιστολόγιο http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=416143

Μειώνονται τα χρόνια διαμονής που απαιτούνται για τη χορήγηση άδειας για εξαιρετικούς λόγους
Πολιτική αντιπαράθεση για τις άδειες παραμονής των μεταναστών


Αθήνα

Το… φάντασμα της Υπατίας πλανάται εκ νέου στο πολιτικό προσκήνιο με αφορμή μία ρύθμιση που συμπεριελήφθη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τις άδειες παραμονής των οικονομικών μεταναστών στη χώρα μας.

Λαμπρινίδης: «Έτοιμοι να σταθούμε στο πλάι του λιβυκού λαού»

Σχόλιο ιστολογίου μας : Ποιανού λαού.........από όλους , όλες όσες φυλές απαρτίζουν αυτό το συνονθύλευμα νομάδων????? 
Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/
Την ανάγκη έναρξης εθνικού συμμετοχικού διαλόγου στη Λιβύη για τη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας στη χώρα και την αποφυγή αντιποίνων και νέας αιματοχυσίας υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης σε δήλωσή του, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στη Λιβύη.

Λιβύη: Καθοριστικός ο ρόλος των φυλών

Από το ιστολόγιο http://www.xrimanews.gr/
XRIMANEWS.GRΗ επόμενη μέρα είναι το ζητούμενο τόσο για τους εμπλεκόμενους στη Λιβύη, τους αντάρτες, το ΝΑΤΟ, την Ομάδα επαφής, όσο και για τη διεθνή κοινότητα. Θα διολισθήσει η Λιβύη στο χάος ή θα προχωρήσει στον εκδημοκρατισμό;
Ο Γερμανός ειδικός σε θέματα Μέσης Ανατολής Μίχαελ Λύντερς υπογραμμίζει ότι είμαστε «στην επόμενη μέρα» και αυτό όχι χάρις στην στρατιωτική υπεροχή των ανταρτών, αλλά: «χάρις στην επιδέξια πολιτική διαβουλεύσεων του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου με τις φυλές στη δυτική Λιβύη. Δηλαδή οι φυλές της δυτικής Λιβύης κατέληξαν μετά από συζητήσεις με το Συμβούλιο ότι δεν έχει νόημα να στηρίζουν άλλο τον Καντάφι, διότι δεν διαθέτει πια ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις. Άλλαξε επομένως η νομιμοποιητική βάση από τη μια στιγμή στην άλλη και έτσι ο διοικητής της Τρίπολης που είχε την εντολή να αντισταθεί μέχρις εσχάτων υποχώρησε και άνοιξε το δρόμο για την προέλαση των ανταρτών.»

Κανένα πρόσχημα...

Από το ιστολόγιο http://www.reporter.gr/
Κανένα πρόσχημα...
Στα 3 δισ. ευρώ η κεφαλαιοποίηση της Εθνικής και στα 5,3 δισ. της ΕΕΕΚ.
Σαν να μην υπήρχε αύριο πραγματοποιήθηκαν και σήμερα οι πωλήσεις στο ΧΑ, με τις αποτιμήσεις πλέον να δείχνουν το “μεγαλείο” της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία. Ο γενικός δείκτης, αν και επισκέφτηκε τις 901 μονάδες, έκλεισε στις 911,07 μονάδες, καταγράφοντας πτώση 3,15%, ενώ ο τζίρος ξεπέρασε τα 61 εκατ. ευρώ. Η εμπιστοσύνη τόσο για τις μεγάλες εισηγμένες όσο και για τα αποτελέσματα εξαμήνου φαίνεται ότι έχει εξαϋλωθεί περνώντας από το τούνελ της οικονομίας.

Kατάρρευση στο Χ.Α. – Μεγάλη πτώση 3,15% - Εντυπωσιακές απώλειες 53% από αρχές του χρόνου για τις τράπεζες με την ΕΤΕ στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1992!

Από το ιστολόγιο http://www.sofokleous10.gr/

xaaptosiΣυνεχίστηκε και σήμερα η εικόνα κατάρρευσης στο Χ.Α., κυρίως όσον αφορά τις τραπεζικές μετοχές (-6,56%), με την ΕΤΕ μάλιστα να κλείνει με εντυπωσιακές απώλειες 9,01%, στα 3,23 ευρώ !!!!!. Συγκεκριμένα, απώλειες καταγράφονταν από το ξεκίνημα της ημέρας στο Χ.Α., οι οποίες όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν, με αποκορύφωμα το κλείσιμο της μετοχή της ΕΤΕ στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1992!!, ενώ κάποιες εντολές αγορών σε επιλεγμένες μη – τραπεζικές μετοχές (κατά τις δημοπρασίες) και κυρίως την Coca Cola, περιόρισαν ελαφρώς τις απώλειες (λίγο πριν το κλείσιμο ο ΓΔ βρίσκονταν στο -4%).

Τί συζήτησαν οι ΥΠΟΙΚ Γαλλίας - Γερμανίας

Σχόλιο ιστολογίου μας : Επειδή εμείς εδώ στο blog , έχουμε σχέσεις στοργής και αγάπης  με την Άγκελα ...μας τα είπε ταμολόγησε ...ξερετε τώρα ...σε τρυφερές στιγμές τι ακριβώς παίζει με το να λέει ΌΧΙ ......γυναίκα είναι .....λέει ποτέ μια γυναίκα ΝΑΙ???
Γυναικεία ψυχολογία βρε παιδί μου .....όταν λέει όχι μια γυναίκα ....στις 80% τουλάχιστον ...εννοεί ΝΑΙ!!!!
Κάνουμε λάθος???
Από το ιστολόγιο www.capital.gr
Το Γερμανό υπουργό των Οικονομικών Βόλγκανγκ Σόιμπλε συνάντησε την Τρίτη το πρωϊ στο Παρίσι, ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Φρανσουά Μπαρουέν.

Ήταν μια συνάντηση εργασίας προκειμένου να οργανώσουν στην πράξη τις αποφάσεις που πήραν στις 16 Αυγούστου για την ενίσχυση του ευρώ, η Καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ και ο Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.

Μετά το τέλος της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις, αλλά η Καγκελάριος και ο κ. Σόιμπλε πρόκειται να απευθυνθούν το απόγευμα στη γερμανική Βουλή προκειμένου να πείσουν για τις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Τα συμπεράσματα της σημερινής συνάντησης εργασίας, οι δύο υπουργοί πρόκειται να τα υποβάλουν υπό μορφή προτάσεων στους ευρωπαίους ομολόγους τους, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Φιλανδία: ‘Η παίρνουμε εγγυήσεις ή δεν πληρώνουμε

Σχόλιο από Faceof : Μάλιστα , τώρα που το ξανασκέφτομαι , θύμάμαι κάποτες,  νεανίας καθώς ήμουν , τάριξα σε μια Φιλανδέζα ...αλλά στο τέλος ξέμεινα με την χείρα και τα 5 ορφανά ......μήπως να ζητήσω αποζημίωση .....από την ΦΙΛΑΝΔΙΑ???? 
Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/
Καταφατικά απάντησε ο πρωθυπουργός της Φιλανδίας Jyrki Katainen σε ερώτηση για το η Φινλανδία θα μπορούσε αποσυρθεί από το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας χωρίς εξασφαλίσεις.

Από τον «Μαύρο Μάρτιο» στον «Μαύρο Ιούλιο» Μετά την επιλεκτική, φέρνουν τώρα και την κανονική χρεοκοπία

Από το ιστολόγιο http://www.elzoni.gr/html/ent/776/ent.12776.asp

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στην περίπτωση των εγγυήσεων, δυστυχώς ως τραγωδία και όχι ως φάρσα.

Άνοδος... χαμηλών τόνων στη Wall

Από το ιστολόγιο www.capital.gr

Dow10.896,3641,71 0,38%  
  Nasdaq2.369,8524,47 1,04%  
Η Wall Street σήμερα

Μικρά κέρδη σημειώνουν στις αρχικές συναλλαγές της Τρίτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street με τους επενδυτές να τηρούν επιφυλακτική στάση εν αναμονή των στοιχείων για τις πωλήσεις νέων κατοικιών καθώς και για την πορεία του μεταποιητικού δείκτη της Richmond Fed τον Αύγουστο και ενώ παραμένει στο προσκήνιο η συζήτηση για τις επόμενες κινήσεις της Federal Reserve καθώς η ανάκαμψη φαίνεται να χάνει την ορμή της.

Η ομιλία του επικεφαλής της Fed, Ben Bernanke την Παρασκευή στην ετήσια σύνοδο των κεντρικών τραπεζιτών στο Jackson Hole του Γουαϊόμινγκ συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Με βάση τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις των αναλυτών, στην ομιλία του ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας θα αφήσει να εννοηθεί ότι η Fed είναι έτοιμη να δρομολογήσει και νέο γύρο ποσοτικής χαλάρωσης σε μία προσπάθεια να ενισχύσει την οικονομία και να σταθεροποιήσει τις αγορές.

Ο Bernanke χρησιμοποίησε την περυσινή συνάντηση στο Jackson Hole για να ανοίξει τον δρόμο στον δεύτερο γύρο ποσοτικής χαλάρωσης.

Δείκτες – Στατιστικά

"Ξαφνική" αντικατάσταση του προέδρου της S&P

Σχόλιο ιστολογίου μας : ΔΕΝ αργήσαμε να κάνουμε την ανάρτηση ....την κάνουμε την στιγμή που πρέπει ...ρωτήστε να μάθετε.......εκεί στην Barclays......χρυσά αγοράκια......
Από το ιστολόγιο http://www.newstoday.gr/

Την αντικατάσταση του προέδρου της Standard & Poor’s, Deven Sharma, ανακοίνωσε η μητρική εταιρεία του οίκου, McGraw-Hill Cos, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Τη θέση του προέδρου θα αναλάβει από τις 12 Σεπτεμβρίου ο Douglas Peterson, πρώην
"Ξαφνική" αντικατάσταση του προέδρου της S&P
υψηλόβαθμο στέλεχος της Citibank, ενώ ο Sharma θα αποχωρήσει από την εταιρεία στο τέλος του έτους.

Barclays: Οι έξι λόγοι για να αγοράσετε ευρωπαϊκές μετοχές

Σχόλιο ιστολογίου μας : Να προσέχουν εκεί στην Barclays Capital , γιατί οι αγορές χωρίς πατρίδα ετοιμάζουν μεγάλη αντεπίθεση.......ένα πουλάκι μας το τιτίβισε ......
Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/

Υπέρ των επενδύσεων σε ευρωπαϊκές μετοχές τάσσεται η Barclays Capital, που σε σημερινή έκθεσή της αναλύει έξι λόγους που μια τέτοια τοποθέτηση είναι ιδανική.

Το ΧΑ κατακρημνίζεται - Πουλάνε Citi, Deutsche και ταμεία...πιέζει και η Φινλανδία - Η αγορά προς τις 850 μονάδες - Το χειρότερο σενάριο 550 μονάδες - Ανησυχούν οι ξένοι για τα CDS στις 2250 μ.β.

Από το ιστολόγιο http://www.bankingnews.gr/

(upd8)Η κατακρήμνιση  του ελληνικού χρηματιστηρίου στις 903 μονάδες ή πτώση -4% και των  τραπεζών  στο -5% και -6%  υποδηλώνουν  ότι η ελληνική οικονομία δεν έχει προοπτική. Αιτίες για την σημερινή πτώση είναι οι πωλήσεις στις τράπεζες από ξένους κυρίως Citigroup, Deutsche bank και με βάση φήμες 1 ή 2 ασφαλιστικά ταμεία που ρευστοποίησαν ορισμένες επενδυτικές τους θέσεις αλλά πολύ μικρής κλίμακας. Ταυτόχρονα οι συνεχείς αναφορές των Φινλανδών για τις εγγυήσεις που ζητούν έχουν προκαλέσει μεγαλύτερες ανησυχίες ενώ τα CDS έχουν πάρει την ανιούσα στις 2250 μονάδες στην Ελλάδα.

Σοκ στο Χ.Α με πτώση πάνω από 4% - Παλεύει για τις 900 μονάδες

Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=92418&catid=13



Οι απώλειες στις τράπεζες φτάνουν το 6% και σε συνδυασμό με τον φτωχό τζίρο βουλιάζουν το Χρηματιστήριο την ώρα που διεθνώς οι χρηματαγορές είναι στο πράσινο.

Η κινεζική διπλωματία επικρίνει τις διεθνείς πιέσεις στη Συρία

Σχόλιο ιστολογίου μας : Ο Δράκος ξύπνησε και.......χασμουριέται......
Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας επέκρινε την διεθνή πίεση η οποία ασκείται στη Συρία μετά τις εκκλήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ να παραιτηθεί, επισημαίνοντας ότι το μέλλον της χώρας θα πρέπει να αποφασιστεί από το λαό της χώρας.

Οι λαοί του κόσμου πρέπει επιτέλους να αντιδράσουν

Σχόλιο ιστολογίου μας : Ένα άρθρο έκπληξη .......
Από το ιστολόγιο http://www.antinews.gr/2011/08/23/118745/



Του Saman Mohammadi, The Excavator
Ζούμε σε μια εποχή μεσαιωνικής κτηνωδίας και κρατικού τρόμου. Τα δυτικά ΜΜΕ και η δυτική κοινότητα στοχοποιούν τη Ρωσία, το Ιράν, τη Συρία, τη Λιβύη, τη Κίνα, και το Ιράκ, ως χώρες που στερούνται ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και ελευθερίας του λόγου.

Να ακουστεί και η Κουρδική άποψη – Μοιάζουν για αντάρτες αυτοί;

Σχόλιο ιστολογίου μας : Το είπαμε ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ , Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ !!!!
ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ .....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ!!!
Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/


Από σήμερα το πρωί η είδηση της “επιτυχίας” των τουρκικών βομβαρδισμών, με απολογισμό εκατό νεκρούς αντάρτες του PKK κάνει το γύρο του κόσμου.

Οι Χάρτες Google άλλαξαν το όνομα της κεντρικής πλατείας της Τρίπολης- Λιβύης

Σχόλιο ιστολογίου μας : Η Θεά Google .........κάνει πάλι τα μαγικά της....
Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/2011/08/google.html#more


Αύγουστος 23, 2011.

Τρίπολη.
Η διαδικτυακή  εταιρεία Google έσπευσε να ανταποκριθεί στις εξελίξεις στη Λιβύη, χώρα στην οποία οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης εξουδετέρωσαν τις κυβερνητικές δυνάμεις και  κατέλαβαν την Τρίπολη.

Απίστευτες τουρκικές θηριωδίες αποκαλύπτει Τουρκοκύπριος

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/08/blog-post_9119.html

Ελληνοκύπριοι, κυρίως στρατιώτες οι οποίοι οπισθοχωρούσαν, όταν έσπασαν οι γραμμές άμυνας κατά τις 14 Αυγούστου 1974, δολοφονήθηκαν στην προσπάθεια τους να περάσουν στις υπό τον έλεγχο της Εθνικής Φρουράς περιοχές.Μάλιστα για να εξαφανίσουν τα ίχνη, οι τούρκοι έκαιγαν τις σορούς!Τις κτηνωδίες των τουρκουπρίων στρατιωτών σε βάρος του ελληνοκυπρίων αποκαλύπτει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
Τις πρώτες ώρες μετά την κατάρρευση του μετώπου, τουρκικά άρματα μάχης και πεζικό φαίνεται να επιδόθηκαν σε εκστρατεία εξόντωσης των Ελληνοκυπρίων που βρέθηκαν στο δρόμο προς την Αμμόχωστο.Πολλοί από τους Ελληνοκυπρίους που δολοφονήθηκαν θάφτηκαν σε ομαδικούς τάφους, ενώ υπήρχαν και άλλοι οι οποίοι έμειναν «διάσπαρτοι» στα χωράφια. Επειδή δεν υπήρχαν συνεργεία παραλαβής των νεκρών ή και των τραυματιών οι οποίοι πέθαναν αργότερα, δόθηκαν οδηγίες να καούν οι νεκροί.

Εκδήλωση μνήμης στην 115 Π.Μ. για τους αδικοχαμένους πιλότους της διπλής τραγωδίας με τα F-16

Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/

Εκδήλωση μνήμης, διοργανώνει η 115 ΠΜ στο Ηράκλειο την Παρασκευή στις 21:00 για τους αδικοχαμένους ανθρώπους της, τους Σμηναγούς (Ι) Ιωσήφ Αναστασάκη και Αναστάσιο Μπαλατσούκα, που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην τραγωδία που συνέβη πέρσι, στις 26 Αυγούστου 2010 νότια της Κρήτης.
Το μεσημέρι της 26ης Αυγούστου του 2010, κατά την διάκρεια εκπαιδευτικής άσκησης τακτικής εναέριας μάχης, στην οποία συμμετείχαν 6 αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, συνέβη η μεγαλύτερη τραγωδία των τελευταίων ετών στην Π.Α.

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Η ΤΡΙΠΟΛΗ Εκρήξεις στο άντρο του Καντάφι

Σχόλιο ιστολογίου μας : Πάντως για να πούμε την αλήθεια .....έχουν και την πλάκα τους οι αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες .......είναι σαν παιχνίδι ...προσέχεις να μην κάνεις την λάθος άνάρτηση..... 
Από το ιστολόγιο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63327319

  Το επί του παρόντος απόρθητο συγκρότημα του Μουαμάρ Καντάφι προσπαθούν να κυκλώσουν οι αντικαθεστωτικοί λίγες ώρες μετά την πανηγυρική επανεμφάνιση του γιου του Σαϊφ που προκάλεσε πλήγμα στην αξιοπιστία του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, αμηχανία στο Ευρωπαϊκό Ποινικό Δικαστήριο, εκνευρισμό στην Ουάσινγκτον και σύγχυση στους εξεγερμένους που φοβούνται πλέον για προδότες στις τάξεις της ηγεσίας τους.

Εκρήξεις στο άντρο του Καντάφι

Συνεχίζονται οι μάχες στην Τρίπολη Αναδίπλωση ΔΠΔ για τη σύλληψη του Σαΐφ αλ Ισλάμ

Από το ιστολόγιο http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2040882
Μετά την επανεμφάνιση του υιού του Καντάφι, Σαΐφ αλ Ισλάμ, στην Τρίπολη, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ΔΠΔ της Χάγης έσπευσε να ανακοινώσει σήμερα πως ουδέποτε είχε λάβει επιβεβαίωση από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο για τη σύλληψή του.
O γιος του Καντάφι πραγματοποίησε θριαμβευτική επανεμφάνιση αρχικά στο ξενοδοχείο των ξένων ανταποκριτών στο κέντρο της Τρίπολης και στη συνέχεια μιλώντας σε υποστηρικτές του καθεστώτος.
Υπενθυμίζεται ότι παρά τις πληροφορίες τα ξημερώματα της Δευτέρας περί σύλληψης του Σαΐφ αλ Ισλάμ από τους αντικαθεστωτικούς, κάτι που επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο Λουίς Μορένο-Οκάμπο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν στη Λιβύη [Βλέπε άρθρο] , ο γιος του Καντάφι πραγματοποίησε θριαμβευτική επανεμφάνιση αρχικά στο ξενοδοχείο των ξένων ανταποκριτών στο κέντρο της Τρίπολης και στη συνέχεια μιλώντας σε υποστηρικτές του καθεστώτος.
«Δεν είχε υπάρξει καμιά επίσημη επιβεβαίωση από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο» για τη σύλληψη, διευκρίνισε σήμερα αξιωματούχος του ΔΠΔ Φάντι ελ Αμπντάλα. «Δόθηκαν διαφορετικές απαντήσεις. Ήταν λίγο διφορούμενες», συμπλήρωσε. Όπως είπε, οι ανακοινώσεις τόσο από το ΔΠΔ όσο και από εισαγγελείς του την Δευτέρα ανέφεραν ότι είχαν λάβει πληροφορίες περί της σύλληψης του Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι, αλλά γινόταν προσπάθεια να επιβεβαιωθεί.

Ένας χρόνος από το αιώνιο πέταγμα του σμηναγού Αναστάσιου Μπαλατσούκα .

Σχόλιο ιστολογίου μας : Από email .....και όντως μας διέφυγε ....χρειαζόμαστε ΉΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
Από το ιστολόγιο http://www.epirus-ellas.gr/

Αυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό,
αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ' τα ξένα βήματα,
αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο,
αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο.
Eτούτο το τοπίο είναι σκληρό σαν τη σιωπή...
(Γιάννης Ρίτσος –Ρωμιοσύνη)

Των αιθέρων ο γιος επί πτερύγων ανέμων.
Η 340 Μοίρα «Αλεπού», της Ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, τον ήθελε αετό των αιθέρων. Να διασχίζει τον καταγάλανο ουρανό, να είναι γεράκι του Αιγαίου, να....
φυλάει Θερμοπύλες και μετά να επιστρέφει στη βάση του.

Τώρα κατάλαβες...

Σχόλιο ιστολογίου μας : email........και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε....
Από το ιστολόγιο http://mogadishu.capitalblogs.gr/


Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε «γραφικό», όταν έλεγες πως ζεις στην καλύτερη χώρα του κόσμου; (Οχι από πλευράς υπηρεσιών, για να εξηγούμαστε)...
 
Για να την πουλήσουν πιο εύκολα.

Κομισιόν: Δεν έχουν υποβληθεί αιτήματα για ελληνικές εγγυήσεις από άλλα μέλη της ΕΕ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Μωρή Κομισιόν , τα υπόλοιπα μέλη σου ...σίγουρα τα ρώτησες???
Από το ιστολόγιο www.bankingnews.gr
     Στήριξη παρείχε στην επιστολή Βενιζέλου, ώστε να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν απόλυτη σαφήνεια σχετικά με το νέο πρόγραμμα αρωγής της Ελλάδας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θεωρώντας ότι θα είναι προς όφελος της οικονομικής σταθερότητας στην ευρωζώνη συνολικά.
Απαντώντας σε ερωτήσεις, κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο Αμαντέου Αλταφάζ τόνισε ότι οι συζητήσεις στο επίπεδο της ευρωζώνης, που άρχισαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ώστε να επιβεβαιωθεί η ευθυγράμμισή της με τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου.
Τέλος, σημείωσε ότι, εξ όσων γνωρίζει η Επιτροπή, δεν έχουν υποβληθεί ανάλογα αιτήματα από άλλα κράτη - μέλη της ευρωζώνης και τα σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου συνιστούν υποθετικά σενάρια.

www.bankingnews.gr   

Η Βιέννη ζητάει ισότιμη μεταχείριση στο θέμα των εγγυήσεων από την Ελλάδα

Σχόλιο ιστολογίου μας : Αυτό είναι κάτι που παραβλέψαμε .....αφού μαμιόμαστε και το μάθανε 'ολοι , δεν το κάνουμε ένα απέραντο μπουρδέλο .....μπας και βγάλουμε και κάνα φράγκο????
Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/

Η αυστριακή υπουργός Οικονομικών επέκρινε αυστηρά τη συμφωνία για παροχή εγγυήσεων που συνήφθη από την Ελλάδα και τη Φινλανδία στο πλαίσιο του σχεδίου στήριξης της Αθήνας, ζητώντας ισότιμη μεταχείριση μεταξύ των χωρών.

Κατοχύρωση κερδών στο Χρυσό

Από το ιστολόγιο http://www.xrimanews.gr/



Μετά από τα συνεχόμενα ιστορικά ρεκόρ που σημειώνει ο Χρυσός και αφού πρώτα ξεπέρασε  τα 1900 δολάρια , σήμερα υποχωρεί 1% περίπου , βάζοντας σε πειρασμό κάποιους επενδυτές να πάρουν ένα μέρεος από τα πολύ μεγάλα κέρδη των τελευταίων ημερών .    

Άνοδος σε όλο τον κόσμο - Πτώση στο Χ.Α

Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=92418&catid=13



Τα Spread του 10ετούς ομολόγου του Ελληνικού Δημοσίου στις 13.38 διαπραγματεύονταν στις 1507,3 μονάδες βάσης ενώ το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στα 1,44780.

Ανοικτή σε αλλαγή συμφωνίας με την Ελλάδα η Φιλανδία

Σχόλιο ιστολογίου μας : Χμμμμ, κώλο δώσαμε .......σαν τι άλλο σκέφτεστε???
Από το ιστολόγιο http://tvxs.gr/

Ανοικτός σε αλλαγή της συμφωνίας με την Ελλάδα για το θέμα των εγγυήσεων δηλώνει ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας την ώρα που η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών σημειώνει ότι πολλές χώρες της ευρωζώνης είναι αντίθετες με τη συμφωνία αυτή. Την ίδια ώρα, η υπουργός Εργασίας της Γερμανίας -και αντιπρόεδρος του CDU- Ούρσουλα φον ντερ Λέγεν, ζήτησε εγγυήσεις για όλα τα μελλοντικά πακέτα διάσωσης.

Διεθνής ερευνητική επιτροπή για τη Συρία

Σχόλιο ιστολογίου μας : Ξέρετε ποιο είναι το αστείο , ότι αυτοί που απαρτίζουν τέτοια συμβούλια και διεθνής επιτροπές .....τουλάχιστον έχουν δώσει μια φορά στην ζωή τους διαταγή ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ!!!!
Έτσι για να ξέρετε ........φιλολογικά ....
Από το ιστολόγιο http://www.newsbeast.gr/

Θα διερευνήσει τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Ιταλία: Ο Καντάφι και οι γιοι του πρέπει να δικαστούν στη Χάγη

Σχόλιο ιστολογίου μας : Signor Frattini και βεβαίως συμφωνούμε , αλλά νομίζουμε πως έχουν πρώτοι άλλοι ΚΑΠΑΡΏΣΕΙ σειρά για να περάσουν από την Χάγη , να αρχίσουμε???
Όλοι οι Πρόεδροι και οι Κυβερνήσεις της Αμερικής μετά τον πόλεμο της Κορέας .....οι Τούρκοι για τις γενοκτονίες που διέπραξαν ,Χαβιέρ Σολάνα και άλλα πολλά ΕΥΗΠΌΛΗΠΤΑ  μέλη της Ε.Ε , ΜΉΠΩς ΘΈΛΕΤΕ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ??????
Έχουμε μπόλικους και τελειωμό δεν έχει ....εάν πραγματικά ενδιαφέρεστε!!!!
Από το ιστολόγιο www.capital.gr
Ο ηγέτης της Λιβύης συνταγματάρχης Καντάφι και οι γιοι του θα συλληφθούν σύντομα και θα πρέπει να κριθούν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Franco Frattini.

«Χωρίς αμφιβολία θα συλληφθούν και μάλιστα σύντομα. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να οδηγηθούν σε δίκη στη Χάγη», τόνισε ο Frattini στο πλαίσιο συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Radioanchio.

«Ελπίζω ότι το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο στη Βεγγάζη θα τους εκδώσει στο δικαστήριο της Χάγης για να δικαστούν για εγκλήματα πολέμου», σημείωσε, προσθέτοντας ότι μπορεί επίσης να δικαστούν και για άλλες κατηγορίες στα δικαστήρια της Λιβύης».



Πηγή:www.capital.gr

Συγκεχυμένη η κατάσταση στην πρεσβεία της Λιβύης στην Αθήνα

Σχόλιο ιστολογίου μας : παραμένει συγκεχυμένη, καθώς κυματίζει από το πρωί ξανά η πράσινη σημαία της χώρας, με απόφαση του πρέσβη Ραμαντάμ Μπάρεκ. ......μήπως κάτι ξέρει.......????
Από το ιστολόγιο http://www.newstoday.gr/

Έκκληση στην κυβέρνηση να αναγνωρίσει το μεταβατικό συμβούλιο της Λιβύης απευθύνουν οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί διαδηλωτές που βρίσκονται ξανά σήμερα από το πρωί έξω από την πρεσβεία και το προξενείο της Λιβύης, στο Παλαιό Ψυχικό.
Συγκεχυμένη η κατάσταση στην πρεσβεία της Λιβύης στην Αθήνα

ΛΙΒΥΚΑ ΝΕΑ/ΠΡΩΙ/23-8-2011.

Σχόλιο ιστολογίου μας : *ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΠΛΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.
Από το ιστολόγιο http://www.drougos.gr/


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ .Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΡΕΥΣΤΗ.

Το ΝΑΤΟ υποκατάστησε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Σώπαααα....βρε οι Ruskies .....ξύπνησαν......
Από το ιστολόγιο http://greek.ruvr.ru/2011/08/23/55043031.html

Photo: RIA Novosti




Οι εξελίξεις στη Λιβύη έδειξαν ότι το ΝΑΤΟ σφετερίστηκε το δικαίωμα να αποφασίζει για τα προβλήματα του πολέμου και της ειρήνης,  αν και τα προβλήματα αυτά υπάγονται στην αρμοδιότητα του ΣΑ του ΟΗΕ.

Σίγουρες για την ήττα Καντάφι οι ξένες κυβερνήσεις «Το ΝΑΤΟ συνεχίζει την αποστολή του» λέει ο Αχμέτ Νταβούτογλου από τη Βεγγάζη

Σχόλιο ιστολογίου μας : Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα ....τον τρώνε οι κότες......πρόσεχε καρντάση ......
Από το ιστολόγιο http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4651506

Οι ξένες κυβερνήσεις, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, εμφανίζονται σίγουρες ότι η Λιβύη είναι έτοιμη να μπει στην επόμενη φάση της ιστορίας της -χωρίς τον Καντάφι-, δηλώνοντας εμφατικά πως το καθεστώς βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης. Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ ο Τούρκος ομόλογός του που επισκέπτεται τη Βεγγάζη τόνισε ότι οι ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν έως ότου «υπάρξει ασφάλεια».

ΔΗΚΟ: Δεν ψηφίζει το πακέτο μέτρων Ν. Παπαδόπουλος: Προτιμώ να χάσω την έδρα μου παρά να το ψηφίσω

Από το ιστολόγιο http://www.ikypros.com/

ΔΗΚΟ: Δεν ψηφίζει το πακέτο μέτρων


Το ΔΗΚΟ δεν μπορεί να ψηφίσει το πακέτο που συμφωνήθηκε μεταξύ της κυβέρνησης και των συνδικαλιστικών οργανώσεων.