Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

"Ρήμαξαν" 34 αυτοκίνητα στην περιοχή Τρόφιμοι της Υπατίας ρήμαζαν αυτοκίνητα στα Χανιά!

Σχόλιο ιστολογίου μας : ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=140822
Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, μετανάστες που φιλοξενήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στο μέγαρο «Υπατία» συνελήφθησαν για διαρρήξεις και κλοπές! Πρόκειται για δύο Αλγερινούς που είχαν γίνει πραγματικός πονοκέφαλος για
τους κατοίκους της πόλης, αφού είχαν "ρημάξει" 34 αυτοκίνητα στην περιοχή!

Μέσα στην Τρίπολη οι αντικαθεστωτικοί - Καντάφι: "Θα μείνω μέχρι τέλους"

Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=92217&catid=7

- ΝΑΤΟ: Το καθεστώς Καντάφι θα καταρρεύσει απόψε
- Σφοδρές συγκρούσεις κοντά σε ξενοδοχείο όπου μένουν δημοσιογράφοι
- Ο Σαρκοζί τον καλεί να απαρνηθεί την εξουσία
- 376 νεκροί και 1.000 τραυματίες σε μία νύχτα

Εθνική κυριαρχία τέλος με το ευρωομόλογο

Σχόλιο ιστολογίου μας : Εδώ θα πάρετε μια ιδέα γιατί δεν πρέπει το ευρωομόλογο .....η Άγκελα που κολλάει και δεν το θέλει , έλα αγάπη μου , πες μου το μυστικό σου......δεν θα το πω πουθενά , σου ορκίζομαι ......
Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/



ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ/ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ 21-8-2011.

Από το ιστολόγιο http://www.drougos.gr/


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΟΥ ΓΓ/ΟΗΕ. ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ/ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ GR4/TORNADO-BOMBEΣ PAVEWAY/ ANTAΡΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΣΟΥΚ ΑΛ ΤΖΟΥΜΑ-ΤΑΓΙΟΥΡΑ/ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ/ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ/ΕΚΤΙΜΩ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

Συρία: Ο Ασσαντ εξαγγέλλει εκλογές για το 2012 Υποστηρίζει ότι το καθεστώς ελέγχει την κατάσταση

Από το ιστολόγιο http://www.tovima.gr/world/article/?aid=415891

Συρία: Ο Ασσαντ εξαγγέλλει εκλογές για το 2012

Βέβαιος για τον έλεγχο της εξέγερσης εναντίον εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ-Άσαντ ο οποίος εξήγγειλε δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές.

Επίσκεψη - αστραπή της Μαρκουλή στο Ισραήλ Θα συζητήσει τις τουρκικές απειλές για το Φυσικό Αέριο

Από το ιστολόγιο http://www.ikypros.com/

Επίσκεψη - αστραπή της Μαρκουλή στο Ισραήλ


Επίσκεψη "αστραπή" στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τετάρτη η υπουργός Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή.

Αποκλειστικό θέμα της συνάντησης με τον Ισραηλινό ομόλογό της θα είναι οι ερευνητικές γεωτρήσεις για εντοπισμό υδρογονανθράκων στα γειτνιάζοντα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου και του Ισραήλ και οι κλιμακούμενες τουρκικές απειλές κατά του κυριαρχικού δικαιώματος της Κύπρο.

Τετραήμερο ζυμώσεων και πολλά μέτωπα για την Κυβέρνηση Ασφυκτικό πρέσινγκ για τα οικονομικά μέτρα

Από το ιστολόγιο http://www.philenews.com/el-gr/New-Homepage-With-Slider/4995/77268

Η Κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι το δεύτερο πακέτο θα εστιάζεται στις περικοπές δαπανών και στην παροχή κινήτρων για ανάπτυξη.
Η Κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι το δεύτερο πακέτο θα εστιάζεται στις περικοπές δαπανών και στην παροχή κινήτρων για ανάπτυξη.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ENERGY Ήρθαν οι Αμερικάνοι με 60 μεγαβάτ

Από το ιστολόγιο http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=211091&-V=articles
Εφθασαν στην Κύπρο οι πρώτες αμερικανικές γεννήτριες στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπέγραψε η ΑΗΚ με την εταιρεία Energy International.

Οπως δήλωσε ο εκτελών χρέη Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Ιωάννης Τσουλόφτας, οι γεννήτριες είναι δυναμικότητας 60 μεγαβάτ και θα εγκατασταθούν στη μονάδα της Δεκέλειας.


Νέες αποκαλύψεις για τα πλαστογραφημένα έγγραφα

Από το ιστολόγιο http://www.sigmalive.com/news/local/411858

O διευθυντής και ο υποδιευθυντής του επιτελικού γραφείου του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, οι οποίοι κατηγορήθηκαν σχετικά με την έκρηξη της 11ης Ιουλίου, φέρονται να είναι οι αξιωματούχοι που παραποίησαν το διαβιβαστικό έκθεσης για το φορτίο των ιρανικών εκρηκτικών στη ναυτική βάση στο Μαρί.

«Να σταματήσουν οι χώρες να παρασύρονται»

Από το ιστολόγιο http://www.newstoday.gr/

Οι χώρες της ευρωζώνης δεν πρέπει να συνεχίσουν να επιτρέπουν να παρασύρονται από τις αγορές, δηλώνει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank Τόμας Μάγερ σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί αύριο στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Wirtschaftswoche.

«Να σταματήσουν οι χώρες να παρασύρονται»
"Οι πολιτικές θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τα θεμελιώδη προβλήματα. Αν οι κυβερνήσεις εξακολουθήσουν να επιτρέπουν να παρασύρονται από τις αγορές, τότε η νομισματική ένωση δεν θα μπορεί πλέον να σωθεί", σημειώνει ο Μάγερ στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Βίρτσαφτσβοχε.

Παύει κάθε δίωξη σε βάρος του Στρος-Καν

Σχόλιο ιστολογίου μας : Ντομινίκ ....μαζί σου....
Από το ιστολόγιο http://www.newsbomb.gr/

Να παύσει κάθε δίωξη σε βάρος του Ντομινίκ Στρος-Καν αναμένεται να ζητήσει την Τρίτη ο εισαγγελέας, που είναι αρμόδιος για την υπόθεση σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Νιού Γιόρκ Ποστ».
Επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στον εισαγγελέα Σάιρους Βανς, η εφημερίδα αναφέρει πως ο τελευταίος ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για άρση των κατηγοριών και διευκρινίζει πως τέτοιες προτάσεις από την εισαγγελία γίνονται εν γένει αμέσως δεκτές από τους δικαστές.

Επίθεση χακερς στο thiteia.org

Σχόλιο ιστολογίου μας : Αντίποινα αράβων??? Δεν αποκλείεται.......
Από το ιστολόγιο http://tvxs.gr/

Eπίθεση από χάκερς δέχτηκε το thiteia.org, το forum για όσους υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό.

Δεν αποκλείονται στο μέλλον «Τα ευρωομόλογα θα ήταν ο κακός δρόμος» λέει η Μέρκελ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Απορούμε γιατί η Άγκελα είναι τόσο αντίθετη με το ευρωομόλογο......παρόλο που συμφωνούμε μαζί της......
Από το ιστολόγιο http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231124601


Βερολίνο, Γερμανία
Την αντίθεση της στην έκδοση ευρωομολόγων εξέφρασε για άλλη μία φορά η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ υποστηρίζοντας ότι θα διόγκωναν το χρέος των 17 χωρών-μελών της Ευρωζώνης. Πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγή πολιτικής στο μέλλον.

H ΕΝΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 21-8-2011

Η Συρία αύξησε τις περιπολίες της στα σύνορα με την Τουρκία
Ανακοινώθηκε πως η Συρία για να αντιμετωπίσει τα τουρκικά σχέδια για μια ουδέτερη ζώνη στην περιοχή έστειλε εντολή στις στρατιωτικές συνοριακές της μονάδες να αυξήσουν τις περιπολίες.

Δεν παραιτείται ο πρόεδρος της Συρίας

Από το ιστολόγιο http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=87535&catID=14


«Είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση» είπε σε συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ μετά την διεθνή κατακραυγή για την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων.

Ο πρόεδρος της Συρίας υπογράμμισε ότι τις τελευταίες εβδομάδες οι αναταραχές στη χώρα έχουν λάβει πιο «στρατιωτικό χαρακτήρα». Ωστόσο, εξέφρασε την βεβαίτοτητα ότι μπορούν να ελεγχθούν. «Όσο για την κατάσταση ασφαλείας έχει γίνει πιο στρατιωτική τις πρόσφατες εβδομάδες και ιδιαίτερα την Παρασκευή. Είμαστε ικανοί να την αντιμετωπίσουμε. Δεν ανησυχώ» είπε ο Μπασάρ αλ Άσαντ.

Σε τουρκική επίθεση σε χωριό του βόρειου Ιράκ σκοτώθηκαν επτά άμαχοι

Σχόλιο ιστολογίου μας : Ναι , το αυτοκίνητο πήγε πάνω στην βόμβα , παρέκκλινε της πορείας του, τα είχε τσούξει και λιγάκι ο οδηγός ....δεν άργησε να γίνει το κακό..... 
Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/

 Φωτό από το πρακτορείο AFP

Αύγουστος 21, 2011.(16:18)

Βαγδάτη.

Αυτά είναι τα σχέδια για το τζαμί της Αθήνας

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/
Την άνοιξη του 2012 θα αποκτήσει τελικά μουσουλμανικό τέμενος η Αθήνα για την άσκηση των λατρευτικών καθηκόντων περίπου 30.000 μουσουλμάνων που κατοικούν στην πρωτεύουσα.
Ύστερα από συζητήσεις και προσπάθειες να λειτουργήσει τζαμί στην Αθήνα που χρονολογούνται από το 1983, η κυβέρνηση έχει ήδη έτοιμο το σχέδιο για να προχωρήσει στη διαμόρφωση μουσουλμανικού τεμένους στην πρώην ναυτική βάση του Βοτανικού στον Ελαιώνα. Οι σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις έχουν ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος «Περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων, ρύθμιση αυθαιρέτων σε συνάρτηση με δημιουργία περιβαλλοντικού ισοζυγίου και άλλες διατάξεις», του οποίου ολοκληρώνεται η συζήτηση τις επόμενες ημέρες στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, στους κοινόχρηστους χώρους στην περιοχή του Ελαιώνα προβλέπεται σε ποσοστό μέχρι 5% μεταξύ άλλων και η άσκηση θρησκευτικών λειτουργιών. Το μουσουλμανικό Τέμενος θα διαμορφωθεί στο κτίριο της παλαιάς βάσης ναυτικού στον Βοτανικό, το οποίο θα ανακατασκευαστεί. Επίσης θα δημιουργηθούν και υποστηρικτικοί χώροι (χώροι υγιεινής) σε υφιστάμενα κτίρια.

Οι αντικαθεστωτικοί στην Τρίπολη - Πολιορκούν το σπίτι της κόρης του Καντάφι

Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/


Οι αντικαθεστωτικοί από τη δυτική Λιβύη εισήλθαν στην Τρίπολη, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και πολιορκούν το σπίτι της κόρης του Λίβυου ηγέτη, Μουάμαρ Καντάφι.
Σφοδρές συγκρούσεις με ελαφρά όπλα σημειώθηκαν και κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν δημοσιογράφοι στο κέντρο της Τρίπολης, σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου, ο οποίος βρίσκεται εκεί.
Άνδρες πιστοί στον Λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, έχουν τοποθετηθεί μπροστά από το ξενοδοχείο Rixos και πυροβολούν προς τα ανατολικά, πιθανώς προς αντικαθεστωτικούς, αλλά ο ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου δεν είναι σε θέση να διευκρινίσει το στόχο τους.

Περνάει ο εκβιασμός των Τούρκων για το φυσικό αέριο

Από το ιστολόγιο http://news247.gr/
Την καθυστέρηση της έναρξης της γεώτρησης στο οικόπεδο "Αφροδίτη" αναμένεται να εισηγηθεί στην Κύπρο ο ΟΗΕ. Οι αντιδράσεις των Τούρκων δημιουργούν φόβους για διακοπή των συνομιλιών για το Κυπριακό


Ποιήματα για την Ελλάδα έγραψε ο Γιώργος

Σχόλιο ιστολογίου μας : Για να σας αποδείξουμε ότι διαθέτουμε και χιούμορ......ακόμα μια υπέρβαση των δυνάμεων μας......φτάσαμε στο μέγιστο...σε λίγο θα ξεχειλίσουμε.........
Από το ιστολόγιο

Ποιήματα για την Ελλάδα έγραψε ο Γιώργος
Ποιήματα, εμπνευσμένα από την προσπάθεια σωτηρίας της Ελλάδας, έγραψε στη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του ο πρωθυπουργός. Ο Γ. Παπανδρέου, όταν δεν έκανε κανό και γυμναστική, όταν δεν μιλούσε με υπουργούς και ξένους ηγέτες, όταν δεν μελετούσε τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία, ζητούσε χαρτί και στυλό.
Και έγραφε ασταμάτητα.

Ο άγνωστος πόλεμος των σταρ στην κατεχόμενη Κύπρο

Σχόλιο ιστολογίου μας : Αφού κανείς δεν τους είπε για τον παγκόσμιο νταλάριανς σχούλ σταρ , τον Νταλάρα μας ντε.......να τον πάρουν ένα τηλέφωνο να τους δώσει τα φώτα του!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.newsbeast.gr/

Το ψευδοκράτος ξοδεύει εκατομμύρια για να κερδίσει αναγνώριση

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας στη Ρωσία Θα συναντηθεί και με τον Ρώσο Πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ

Από το ιστολόγιο http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4651064

Η Ρωσία έστρωσε σήμερα το κόκκινο χαλί για να υποδεχθεί τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ιλ στην περιφέρεια του Αμούρ (άπω ανατολή) όπου επισκέφθηκε ένα υδροηλεκτρικό εργοστάσιο, πριν συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα με τον πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Τσουνάμι αιτήσεων με βάση το νόμο Κατσέλη 25.000 δανειολήπτες ζητούν «κούρεμα» των δανείων τους

Από το ιστολόγιο http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=140707

Με δεδικασμένο 15 αποφάσεις των Ειρηνοδικείων Αθηνών και Πατρών, με βάση τις οποίες διεγράφη το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των οφειλών των δανειοληπτών που προσέφυγαν σε αυτά (έως και 50%), ήδη 18.000 περίπου συμπολίτες μας έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και άλλοι περίπου 6.500 σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ζητώντας βοήθεια μέσα σε τρεις μήνες, η οποία παρέχεται από τον Νόμο 3869/10 (τον γνωστό ως νόμο Κατσέλη) για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχεία, αυτό που ξεκίνησε ως ένα δειλό βήμα δύο μοναχικών δανειοληπτών στην πρωτεύουσα και το μεγάλο λιμάνι της Δυτικής Ελλάδας στις αρχές του 2011 έχει εξελιχθεί σε ελάχιστο χρόνο σε πρωτόγνωρο κίνημα αιτημάτων μείωσης των δανειακών επιβαρύνσεων.

Η θεωρία που εξηγεί, σχεδόν, τα πάντα

Σχόλιο ιστολογίου μας : Αν και αυτές τις διαπιστώσεις τις θεωρούμε παντελώς μέτριες , δηλαδή για μέσης νοημοσύνης συνανθρώπους μας , ωστόσο ισχύουν......
Από το ιστολόγιο http://infognomonpolitics.blogspot.com/

Πού οφείλεται η γεωγραφικώς εξαπλούμενη κοινωνική δυσαρέσκεια που οδηγεί σε βίαιες εξεγέρσεις, σε ανατροπές και σε αμφισβητήσεις κάθε εξουσίας

Thomas L. Friedman

THE NEW YORK TIMES

Το Λονδίνο καίγεται. Η Αραβική Ανοιξη ξεσηκώνει πλήθη εξεγερμένων εναντίον των απολυταρχικών εξουσιών σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο. Το Ισραηλινό Καλοκαίρι κατεβάζει 250.000 Ισραηλινούς στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το αφόρητα υψηλό κόστος στέγασης και για τον τρόπο με τον οποίο η χώρα τους διοικείται από μια κοινωνικώς «στεγανή» πολιτική ελίτ. Από την Αθήνα μέχρι τη Βαρκελώνη οι νέοι της Ευρώπης συρρέουν στις πλατείες των πόλεών τους για να διαμαρτυρηθούν κατά της ανεργίας και της άδικης κατανομής των εισοδημάτων. Στις ΗΠΑ ένα οργισμένο Κόμμα του Τσαγιού προκύπτει από το πουθενά για να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις.
Τι τρέχει αλήθεια;

Συνάντηση Σαρκοζί - Χου στο Πεκίνο για την πτώση των χρηματαγορών

Σχόλιο ιστολογίου μας : Μετά τους Αμερικανούς και οι Γάλλοι πήγαν με δώρα να προσφέρουν στην ..(μεγαλειότητα).......στους Κινέζους.......
Από το ιστολόγιο www.capital.gr

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κίνας Χου Τζιντάο θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, όπου και θα συζητηθεί η συνεχής πτώση των χρηματαγορών.

«Μποφόρ» στο Μαξίμου για τη γκάφα της ΔΕΘ

Σχόλιο ιστολογίου μας : wowwww .......που θα έγραφε και ο GAP στο τοίχο του facebook του !!!!
Από το ιστολόγιο http://www.newsbomb.gr/

Στους δημοσιογράφους και στα μέσα ενημέρωσης, που μετέδωσαν το θέμα της ακύρωσης της ομιλίας του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο στο πλαίσιο της ΔΕΘ, πετάει το «μπαλάκι» η κυβέρνηση για τη γκάφα, που συνέβη χθες το βράδυ.
Συνεργάτες του πρωθυπουργού επιμένουν, πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα και ως εκ τούτου κανείς από εξ αυτών δεν διέρρευσε μια τέτοια πληροφορία.

Παρτούζες και.. κυβέρνηση

Σχόλιο ιστολογίου μας : Με αυτούς που μπλέξαμε .....δεν το βρίσκουμε παράλογο.....και σίγουρα είναι ικανοί (μόνο για αυτά...), να το νομοθετήσουν....
Από το ιστολόγιο http://tvxs.gr/

Η χθεσινή ατάκα της ημέρας από το Facebook του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη

Πάλι θα πάρουν δάνεια για να πληρώσουν τις συντάξεις του ΙΚΑ!

Σχόλιο ιστολογίου μας : Αυτό πραγματικά είναι Ελληνικό παράδοξο , είναι απίστευτο , αυτοί που κατέβαλαν κανονικά τις εισφορές τους να μην έχουν να φάνε , όχι να τα πάρουν πίσω , αυτό ανήκει πλέον στην επιστημονική φαντασία .......και ακόμα δεν έχουν σηκωθεί ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/



Καρδιοχτύπι κάθε μήνα για χιλιάδες συνταξιούχους που ενώ τόσα χρόνια κατέβαλλαν κανονικά τις εισφορές τους, τώρα ζουν ένα θρίλερ!

Ο Αραβικός Σύνδεσμος καταδικάζει τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα

Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/

Ο Αραβικός Σύνδεσμος καταδίκασε σήμερα τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας και δήλωσε πως ο ΟΗΕ πρέπει να αναλάβει δράση για να τερματισθούν οι επιθέσεις, από τις οποίες σκοτώθηκαν 15 άνθρωποι.

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ http://www.secnews.gr/ ] Φήμες για αναμενόμενες συλλήψεις Ελλήνων hackers της ομάδας GHS!

Σχόλιο ιστολογίου μας : Την GHS την γνωρίζουμε από τα κατορθώματά της και αποτελεί την κορωνίδα της Ελληνικής Αντίστασης στο διαδύκτιο , θεωρούμε πως είναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΙ!!!
Να προσέχετε κύριοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΊΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
Από το ιστολόγιο http://www.secnews.gr/archives/19686

 [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Φήμες για αναμενόμενες συλλήψεις Ελλήνων hackers της ομάδας GHS!Ανώνυμες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που απεστάλησαν στην συντακτική ομάδα του SecNews αναφέρουν ότι η επίκεινται συλλήψεις Ελλήνων hackers που ανήκουν στην πασίγνωστη Greek Hacking  Scene (GHS). Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανώνυμη πληροφορία, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην σύλληψη των hackers με τα ονόματα <..>

Eπιστολή Βενιζέλου προς Juncker, μέλη Eurogroup, Rehn και Trichet με αφορμή την παροχή εγγυήσεων σε κράτη-μέλη της Ευρωζώνης

Από το ιστολόγιο www.bankingnews.gr
     Eπιστολή προς τον Πρόεδρο Jean Claude Juncker, τους υπουργούς Οικονομικών των κρατών-μελών της Ευρωζώνης, τον αρμόδιο Επίτροπο Olli Rehn και τον Πρόεδρο της ΕΚΤ Jean Claude Trichet, έστειλε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τα αιτήματα διαφόρων κρατών-μελών για την παροχή εγγυήσεων.

Μοναχή το δρόμο επήρες...

Σχόλιο ιστολογίου μας : Για να τον επέλεξαν σαν ύμνο εθνικό κάποιοι, κάπου, κάποτε, μάλλον κάτι θα λέει.
Από το ιστολόγιο http://kostasxan.blogspot.com/

Μοναχή το δρόμο επήρες
και ξανάρθες μοναχή.

Δεν είν΄εύκολες οι θύρες,
αν η χρεία τες κουρταλεί.
(Διονύσιος Σολωμός)
  • Γράφει ο Στέλιος Αρσενίου

Σύνταξη σε όλους! …αρκεί να μην είναι Έλληνες!!

Σχόλιο ιστολογίου μας : Πληρώστε ....PIIGS!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/
Μετανάστες από γειτονικές χώρες, με λίγους μόνο μήνες ασφάλισης στην Ελλάδα και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τα όρια ηλικίας, μπορούν να πάρουν την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ ύψους 716 ευρώ, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Βουλγάρα 60 ετών η οποία έχει δουλέψει μόνο έναν χρόνο στην Ελλάδα....
κατοικεί στη χώρα και παίρνει από το ΙΚΑ σύνταξη του ΕΚΑΣ 716 ευρώ. Όχι, δεν είναι το τελευταίο σύντομο ρατσιστικό ανέκδοτο, αλλά η νέα ασφαλιστική καταιγίδα που θα μεγαλώσει αναπόφευκτα τη «μαύρη τρύπα» του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας μας.

Εξεγέρθηκαν πολύ ενωρίς και τους έσφαξαν στην Τρίπολη...

Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/

Tην τύχη των Πολωνών αντιστασιακών του 1944 στην Βαρσοβία κινδυνεύουν να έχουν οι εξεγερμένοι αντικανταφικοί θύλακες της Τρίπολης, καθώς ίσως εεξεγέρθηκαν λίγο ενωρίτερα απ'ότι έπρεπε. Βέβαια το 1944 ο σοβιετικός Στρατός με εντολή του Στάλιν δεν επενέβη και περίμενε 30 χλμ. μακρικά από την πρωτεύουσα για να εξοντώσουν την εθνική πολωνική αντίσταση οι Γερμανοί και να μην υπάρχουν εμπόδια για την μετέπειτα φιλοσοβιετική κυβέρνηση, αλλά το σκηνικό είναι το ίδιο: Τριάντα χιλιόμετρα χωρίζουν τους αντικαθεστωτικούς από την Τρίπολη, αλλά το θέμα είναι πως καλύπτονται αυτά τα 30 χλμ. άμεσα;
Έτσι οι νεκροί από την χθεσινοβραδυνή εξέγερση στην Τρίπολη έχουν φτάσει τους 150 από την πλευρά των σντικαθεστωτικών κσι τους 41 από την πλευρά των κυβερνητικών. «Καθαρίσαμε την πόλη από τους ποντικούς» λέει ο λίβυος ηγέτης, «έφτασε η ώρα μηδέν» απαντούν οι αντικαθεστωτικοί, λέγοντας πως ξεκινούν την επίθεση στην Τρίπολη σε συντονισμό με τις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις. Οι πρώτες μάχες δίνονται στο χωριό Τζενταΐμ, ανάμεσα στην Τρίπολη και τη Ζαουίγια.

Η ΔΕΘ τρομάζει την κυβέρνηση

Σχόλιο ιστολογίου μας : Δεν τους δίνουμε και άδικο ......αυτό που τους περιμένει ...ούτε καν μπορούν / τολμούν να φανταστούν........
Από το ιστολόγιο http://news247.gr/
Μετά τη διάψευση για τη μη πραγματοποίηση της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, κυβερνητικές πηγές στέλνουν το μήνυμα της... λιτότητας. Ελάχιστοι υπουργοί θα συνοδέψουν τον Γ. Παπανδρέου. Φόβοι για οξύτατες λαϊκές αντιδράσεις


Κυκλώνουν την Τρίπολη οι αντάρτες Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Καντάφι

Από το ιστολόγιο http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2039608

Σφοδρές μάχες εκτυλίσσονται από τη νύχτα του Σαββάτου στην Τρίπολη, με τους ένοπλους εξεγερμένους να επιδιώκουν να δώσουν το τελικό χτύπημα στο λιβυκό καθεστώς για την ανατροπή του Καντάφι, μετά από εξάμηνες συρράξεις περιμετρικά της πόλης.
Σε συντονισμό με το ΝΑΤΟ που σφυροκοπεί από αέρος τις θέσεις καθεστωτικών δυνάμεων, εκρήξεις, βομβαρδισμοί και πυροβολισμοί συγκλόνισαν τη νύχτα πολλές συνοικίες της λιβυκής πρωτεύουσας.

Σκληρή γραμμή Μπεγλίτη απέναντι στην Τουρκία

Σχόλιο ιστολογίου μας : Βρε συ Πανούλη , άστο ...δεν σου πάει να το παίζεις μάγκας , άσε που γίνεσαι και περίγελος ......κρίμα δεν είναι??
Από το ιστολόγιο http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=303244

    H Ελλάδα έχει ιστορική και εθνική ευθύνη για την υπεράσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπογράμμισε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής».


Κακή χρονική στιγμή για την έκδοση ευρωομολόγων εκτιμά ο Van Rompuy - Άμεση εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής

Σχόλιο ιστολογίου μας : ΠΈΣΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ .....PIIGS!!!!!
ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΑΣ!!!!
Από το ιστολόγιο www.bankingnews.gr

     Απέκλεισε το ενδεχόμενο έκδοσης ευρωομολόγων ως θεραπεία για την κρίση του χρέους ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Herman Van Rompuy, λέγοντας ότι πρέπει να αναβληθεί η οποιαδήποτε μορφή κοινού ευρωπαϊκού δανεισμού έως ότου οι ευρωπαϊκές οικονομίες και οι προϋπολογισμοί θα ανταποκρίνονται καλύτερα.
«Είναι κακή χρονική στιγμή» για την έκδοση ευρωομολόγου, επεσήμανε ο Van Rompuy σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βελγίου, με τρεις χώρες (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία) να έχουν εισέλθει ήδη στον μηχανισμό στήριξης και το εθνικό χρέος των μελών της Ευρωζώνης να κυμαίνεται από το 6,6% του ΑΕΠ έως το 142,8%.
Ο πρόεδρος της ΕΕ τάσσεται υπέρ των απόψεων της Γαλλίας και της Γερμανίας, λέγοντας ότι η απάντηση στην ευρωπαϊκή κρίση χρέους βρίσκεται στην άμεση εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν κατά την Σύνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου. 
Παρότρυνε παράλληλα τις κυβερνήσεις να επικυρώσουν γρήγορα το σχέδιο, ώστε το ταμείο διασώσεων EFSF να αγοράζει το ίδιο ομόλογα προβληματικών κρατών στην δευτερογενή αγορά.

www.bankingnews.gr   

Ο Πρωθυπουργός κάνει Like

Σχόλιο ιστολογίου μας : Και η χιουμοριστική ανάρτηση του κυριακάτικου πρωινού......
Από το ιστολόγιο http://www.newsbeast.gr/

Παρών στα social media ο Γ. Παπανδρέου

Το ΕΛΑΜ απαντά στο άρθρο της Χαραυγής για τους αγανακτισμένους

Από το ιστολόγιο http://www.onlycy.com/

elam cyprus Το ΕΛΑΜ απαντά στο άρθρο της Χαραυγής για τους αγανακτισμένουςΤο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) θα συνεχίσει να βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα για να υπερασπίζεται τα δίκαια των Ελλήνων της Κύπρου, μέχρις εσχάτων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης, με αφορμή σχόλιο στην εφημερίδα «Xαραυγή» με ημερομηνία 19 Αυγούστου 2011, στο οποίο γίνεται αναφορά στις εκδηλώσεις των «Αγανακτισμένων πολιτών».Ένα είναι το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος από αυτό το δημοσίευμα της “αμερόληπτης” εφημερίδας του ΑΚΕΛ. Ο πανικός τους έχει κυριεύσει.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ/ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ/ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΑΥΛΟΥ ΦΩΤΙΟΥ.

Από το ιστολόγιο http://www.drougos.gr/


Γράφει ο Παύλος Φωτίου

Θα προσπαθήσω μιας και θέλησες την συνεισφορά των απόψεών μου, να σου τις παραθέσω, όσο το δυνατόν πιο σύντομα και περιεκτικά, με βάση δύο άξονες σκεπτικού ώστε να αφενός να παρουσιαστεί η διαπλοκή που υπάρχει μεταξύ τους, και αφετέρου εφόσον το θελήσεις με την ανάλυσή σου να προχωρήσεις περαιτέρω σε εκτιμήσεις θεμελιωμένες όμως πάνω στα γεγονότα που συμβαίνουν ή και εξυφαίνονται στην περιοχή.
Η Τουρκία δεν έχει κυρώσει την Σύμβαση 1982 για το διεθνές δίκαιο θαλάσσης, αλλά αυτό δεν της αποστερεί το δικαίωμα να διεκδικεί και να οριοθετεί θαλάσσια ζώνη εθνικής κυριαρχίας δηλαδή Χωρική Θάλασσα έως 12νμ και θαλάσσιες ζώνες εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, δηλαδή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και Υφαλοκρηπίδα, γιατί όλες αυτές οι θαλάσσιες ζώνες έχουν προγενέστερο εθιμικό νομικό χαρακτήρα και συνεπώς μπορούν να οριοθετούνται και από κράτη που δεν έχουν κυρώσει την Σύμβαση.
Για την ΑΟΖ ειδικότερα, έχει αποφανθεί από το 1985 το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ότι η ύπαρξή της και το δικαίωμα των κρατών να την διεκδικούν και να την οριοθετούν, είναι διεθνές έθιμο.
Συνεπώς, η Τουρκία δικαιούται και νομιμοποιείται να έχει ΑΟΖ. Όταν μάλιστα στην Μαύρη Θάλασσα οριοθέτησε ΑΟΖ και Υφαλοκρηπίδα με αρχή την μέση γραμμή με την τότε Σοβιετική Ένωση δεν υπήρξε από κανένα κράτος αντίδραση.

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ Κάνουν την Κύπρο… Αφγανιστάν

Σχόλιο ιστολογίου μας : Χμμμ.....μόνο γιαυτό??? 
Δηλαδή οι άλλες περιοχές πέριξ του Αφγανιστάν ...τι κλίμα έχουν??
Από το ιστολόγιο http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=211090&-V=articles
Οι καιρικές συνθήκες και το έδαφος της Κύπρου δίνουν μια γεύση του τι σημαίνει Αφγανιστάν, λένε Βρετανοί στρατιώτες, οι οποίοι εκπαιδεύονται στη Βάση Ακρωτηρίου στη Λεμεσό, με σκοπό να μεταφερθούν και να υπηρετήσουν στην ασιατική χώρα. «Στην Κύπρο παίρνουμε μια καλή γεύση του τι σημαίνει να υπηρετείς στο Αφγανιστάν», ανέφεραν οι ίδιοι σε βρετανικές εφημερίδες.

Ένας Ισραηλινός νεκρός από ρουκέτα που ερρίφθη από τη Γάζα

Από το ιστολόγιο http://www.ikypros.com/

Ένας Ισραηλινός νεκρός από ρουκέτα που ερρίφθη από τη Γάζα


Ένας Ισραηλινός σκοτώθηκε σήμερα και επτά τραυματίστηκαν, οι τέσσερις εκ των οποίων σοβαρά, από ρουκέτες Grad που ερρίφθησαν από τη Λωρίδα της Γάζας στην πόλη Μπιρσεβά, στο νότιο Ισραήλ, σύμφωνα με τις ισραηλινές υπηρεσίες επειγόντων περιστατικών.

Ισχυρές εκρήξεις στην Τρίπολη

Από το ιστολόγιο http://www.newpost.gr/
Ισχυρές εκρήξεις στην Τρίπολη
Τέσσερις ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα της Λιβύης, όπου αρκετές συνοικίες έγιναν πεδίο σφοδρών συγκρούσεων ανάμεσα σε δυνάμεις πιστές στο καθεστώς του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι και εξεγερμένους.

Μήνυμα της κυβέρνησης στην τρόικα: «μη μας πιέζετε άλλο» Η ύφεση εκτροχιάζει μνημόνιο και Μεσοπρόθεσμο

Σχόλιο ιστολογίου μας : Πηγές από το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνουν ότι η τρόικα έπεσε δύο φορές έξω, τον Μάιο του 2010 και τον Μάρτιο του 2011, στις προβλέψεις της για τον πληθωρισμό, για την ύφεση και την ανεργία, και αυτές οι αστοχίες θα επισημανθούν στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Οπως και αν εξελιχθούν οι συζητήσεις, όμως, θεωρείται ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα .......ΜΆΛΙΣΤΑ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??????
Από το ιστολόγιο http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=415770

Μήνυμα της κυβέρνησης στην τρόικα: «μη μας πιέζετε άλλο»



Διαβεβαιώσεις προς την Κίνα Οι ΗΠΑ δεν θα πτωχεύσουν ποτέ, δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν από το Πεκίνο

Σχόλιο ιστολογίου μας : Μήπως τελικά οι Αμερικάνοι αποδέχονται ως ίσους τους Κινέζους??
Από το ιστολόγιο http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4651051
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πρόκειται να κηρύξουν πτώχευση, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν από το Πεκίνο, ενώ επανέλαβε τις διαβεβαιώσεις ότι οι σημαντικοί πόροι που διακρατεί η Κίνα σε αμερικανικά δολάρια είναι «ασφαλείς».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ουδέποτε πτώχευσαν και ποτέ δεν θα πτωχεύσουν, είπε ο Μπάιντεν μιλώντας σε ακροατήριο στο Πανεπιστήμιο της Σετσουάν στην Τσένγκντου, στη νοτιοδυτική Κίνα, όπου πραγματοποιεί την δεύτερη και τελευταία στάση της πενθήμερης επίσκεψής του στη χώρα.

Ο Μπάιντεν μίλησε για το θέμα αρκετές φορές σε συναντήσεις του με ανώτατους αξιωματούχους, ειδικά με τον πρωθυπουργό Ουέν Τζιαμπάο. Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής των ΗΠΑ, καθώς το Πεκίνο διαθέτει αμερικανικά ομόλογα αξίας 1,17 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Schaeuble: Δεν υπάρχουν σχέδια για υπουργό Οικονομικών της ευρωζώνης

Από το ιστολόγιο www.capital.gr
Η δημιουργία ενός υπουργού Οικονομικών της Ευρωζώνης δεν είναι στην ατζέντα προς το παρόν, καθώς η ευρωζώνη μάχεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα χρέους της, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

«Δεν έχω πρόβλημα με την ιδέα ενός υπουργού Οικονομικών της Ευρωζώνης αλλά ως Γερμανός υπουργός λέω το εξής: Η αποστολή μας εδώ και τώρα είναι να επιλύσουμε το συντομότερο δυνατό τα προβλήματα της ένωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κυριακάτικη Die Welt ο Schaeuble.

Σημειώνεται ότι, κατά τη συνάντησή τους στο Παρίσι, ο Γάλλος πρόεδρος Nicolas Sarkozy και η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel ανακοίνωσαν σχέδια για τη δημιουργία «μιας πραγματικής κυβέρνησης της ευρωζώνης».

Πουλούν χρυσά κοσμήματα για να πληρώσουν το νοίκι

Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/

Η τιμή του χρυσού σπάει κάθε ρεκόρ, καθώς οι επενδυτές θεωρούν το πολύτιμο μέταλλο ασφαλές καταφύγιο ενάντια στην κρίση που ταλαιπωρεί την Ευρωζώνη και στις ανησυχίες για την πορεία της παγκόσμιας ανάπτυξης.

Συλληψεις 120 μελών της Χαμάς

Από το ιστολόγιο http://tvxs.gr/

Στη σύλληψη 120 στελεχών της Χαμάς, στο νότιο τμήμα της Δυτικής Οχθης, προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου ο ισραηλινός στρατός.

Πως θα δημιουργήσει ένταση στη περιοχή των ερευνών η Άγκυρα!


Σχόλιο ιστολογίου μας : Υπάρχει ακόμα μια παράμετρος που όλοι δείχνουν να έχουν ξεχάσει ......παραβλέψει (?) .......USA rules.....
Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/

Στις 15 Σεπτεμβρίου, λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη των ερευνών για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Ν.Α Μεσόγειο και σε περιοχές της Κυπριακής ΑΟΖ, η Τουρκία έχει προγραμματίσει μεγάλες αεροναυτικές ασκήσεις.

Tο Κουαρτέτο προειδοποιεί για κλιμάκωση της βίας

Σχόλιο ιστολογίου μας : Κουαρτέτο που ξέρει να παίζει μόνο το βασικό όργανο .......τι μουσική μπορεί να παίξει????
Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/

Την ανησυχία του για την έκρυθμη κατάσταση στη Γάζα εξέφρασε το Κουαρτέτο για τη Μέση Ανατολή και προειδοποίησε για τον κίνδυνο κλιμάκωσης της βίας στην περιοχή, ενώ κάλεσε όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.

ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Καλέ μου Αχμέτ ...μια συμβουλή σου δίνω ....., όταν έχεις λερωμένη φωλιά , ποτές μα ποτές μην απαιτείς.......
Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/

Εφ. Μιλλιέτ 20-8-2011

Προειδοποίηση προς το Ισραήλ για ¨συγγνώμη¨
 Ο ΥΠΕΞ Νταβούτογλου δήλωσε πως σε περίπτωση που δεν έλθει συγγνώμη από το Ισραήλ οι σχέσεις θα πάνε ακόμη πιο πίσω.

Από τον Ατατούρκ στον Ερντογάν

Σχόλιο του ιστολογίου μας : Ταγίπ , καρντάση μην κάνει το λάθος και γυρίσεις πλευρό .....μπορεί να χάσεις το όραμα....
Από το ιστολόγιο http://www.antinews.gr/2011/08/21/118510/


Όταν διαλύθηκε η Οθωμανική Αυτοκρατορία μετά τον Α`Π.Π., ο Kemal Ataturk δημιούργησε τη νέα Τουρκία στα πρότυπα της Ευρώπης.

Ο χάρτης με τον οποίο η Τουρκία...σβήνει το Καστελόριζο!

Σχόλιο ιστολογίου μας : Και τα ουρί του παραδείσου.......
Από το ιστολόγιο http://www.onalert.gr/

Στο χάρτη που δημοσιεύουμε φαίνονται οι πέρα από κάθε λογική τουρκικές διεκδικήσεις. 

Διαδηλωτής κατέβασε τη σημαία από την πρεσβεία του Ισραήλ

Από το ιστολόγιο http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=87407&catID=14


Ένας διαδηλωτής κατέβασε την ισραηλινή σημαία από το κτίριο όπου στεγάζεται η πρεσβεία του Ισραήλ στο Κάιρο και την αντικατέστησε με αυτή της Αιγύπτου, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Πάνω από χίλιοι διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το κτίριο για να διαμαρτυρηθούν για το θάνατο πέντε αιγυπτίων αστυνομικών στην μεθόριο Ισραήλ-Αιγύπτου στο Σινά την Πέμπτη από ισραηλινά πυρά ξέσπασαν σε ζητωκραυγές, φωνάζοντας "ζήτω η Αίγυπτος" και πέταξαν πυροτεχνήματα όταν αντικαταστάθηκε η σημαία.