Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΗΣ


Α) ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΕΣ "ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ" ΑΡΓΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ "ΠΕΡΑΣΕΤΕ" ΑΠΟ ΤΡΙΠΛΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΣΤΟΝ ΤΡΙΠΛΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΣΑΣ.
- ΕΑΝ Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.
- ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΔΟΘΗ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΩΣ, ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
"ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ". ΕΠΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΕΣ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟΥ

Β) ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ή ΔΙΑΛΕΞΗ ΩΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ Ή ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ή ΘΕΑΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ή ΑΚΡΟΑΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ή ΑΝΑΓΝΩΣΗ - ΑΚΟΥΣΜΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Γ) ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΩΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ή ΘΕΑΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΜΑΖΩΝ. (σημ: Τ'ακούτε "Αγανακτισμένα" ζόμπι της A.O.A. London και του εβραίου Hessel;;;)

Δ) ΑΠΟΒΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΟΝΕΙΡΩΝ" ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΞΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ "ΟΝΕΙΡΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ-ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΩΣ "ΕΝΤΟΛΕΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ" ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΘΕΛΗΤΑ.

Ε) ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ). ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΤΕ, ΤΙΝΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΣΤ) ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΡΙΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΠΤΙΚΗ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ - ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΧΕΣΘΕ.

Ο.Ε.Α
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

«Βροχή» τα εξώδικα για το Μεσοπρόθεσμο


Το ένα μετά το άλλο φτάνουν στα βουλευτικά γραφεία τα εξώδικα από αγανακτισμένους πολίτες που αντιδρούν στα νέα μέτρα.

Μετά τους 1380 πολίτες του Ηρακλείου που στρέφονται κατά των βουλευτών, ακολούθησαν πολίτες από τα  Χανιά αλλά και της Ηλείας που έστειλαν εξώδικα σε βουλευτές του νομού τους.

Τι ζητούν; Να μην ψηφίσουν τα μέτρα που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Εξώδικο- διαμαρτυρία προς τους τρεις βουλευτές Χανίων του ΠΑΣΟΚ, μέσω του οποίου τούς καλούν να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, απέστειλαν και 29 πολίτες των Χανίων.

«Περιμένουμε από αυτούς που εκλέγουμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου», επισημαίνεται στο εξώδικο.

Σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr οι πολίτες του Πύργου τονίζουν προς τους βουλευτές στο εξώδικο τους: «Μην προβείτε στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και των συνημμένων μετ' αυτού εφαρμοστικών νόμων, όπως έχει τεθεί, ως προαπαιτούμενο από το ΔΝΤ, για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης της δανειακής σύμβασης».

Απάντηση Κουρουπάκη στους πολίτες των Χανίων

Απάντηση στο εξώδικο των πολιτών των Χανίων για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τη μη ψήφισή του από τους Χανιώτες βουλευτές έδωσε με γραπτή της δήλωση η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως, «η πολιτική δεν ασκείται με εξώδικα και νομικίστικους όρους, ειδικά όταν πρόκειται για την σωτηρία της πατρίδας.»

Σύμφωνα με το ΑΠΕ στην απάντηση της, η κα Κουρουπάκη αναφέρει: «Μετά από επικοινωνία που είχα με τον δικηγόρο Χανίων κ. Χατζημιχελάκη, ο οποίος είναι ένας από τους 30 υπογράφοντες την εξώδικο διαμαρτυρία, που με δικαστικό επιμελητή μου επεδόθη και αφού με διαβεβαίωσε ότι δεν βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση-διαμάχη με κάποια οργανωμένη ομάδα πολιτών, αλλά απλά 30 φίλοι, μεταξύ τους Χανιώτες, θέλησαν να επιστήσουν την προσοχή στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού, τον ευχαριστώ ιδιαίτερα. Ακόμη, ευχαριστώ και τους υπόλοιπους 29 συμπολίτες μου για τις νομικές συμβουλές και πληροφορίες που μου δίνουν μέσω του εγγράφου. Δηλώνω δε, ότι παραμένω σταθερή στην άποψή μου, ότι η πολιτική δεν ασκείται με εξώδικα, νομικούς και νομικίστικους όρους, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για τη σωτηρία της πατρίδος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ένας άνθρωπος στα αζήτητα


Σχόλιο από Faceof : Μου το έστειλε πριν λίγο ένας φίλος που μένει εκεί κοντά και ρώτησε να μάθει τι μπορεί να συμβαίνει εδώ.....εσείς τι λέτε ότι μπορεί να συμβαίνει??
Από το ιστολόγιο http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=73869&catID=3

Σε ένα κρεβάτι, απέναντι από το νεκροτομείο του Νοσοκομείου Πύργου, φιλοξενείται δύο μήνες τώρα ένας άνθρωπος αγνώστων στοιχείων που αδυνατεί να εξηγήσει ποιος είναι.

Σύμφωνα με το ΙliaPress.gr, που κατέγραψε με την κάμερα του τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο χώρος που του έχει παραχωρηθεί είναι στα σκαλιά, δίπλα από το νεκροτομείο.

Όπως αναφέρει το site όταν τον επισκέφθηκαν, κοιμόταν και είχε εφιάλτες βγάζοντας κραυγές πόνου.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alter ανέφερε ότι: "Δεν είναι ασθενής, δεν χρήζει νοσηλείας, δεν έχει χαρτιά πάνω του, ήρθε από το πουθενά".

Η Ελένη Σιουρούνη σημείωσε: «Ενημερώσαμε την γερμανική πρεσβεία γιατί μιλάει μια γλώσσα που μοιάζει με γερμανικά. Καλέσαμε μια κυρία γερμανίδα και μας είπε ότι είναι μια διάλεκτος που δεν την μιλάνε πια. Το ίδρυμα της εκκλησίας αρνήθηκε να τον πάρει γιατί δεν έχει χαρτιά».

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 10ο Μέρος (ANTI Psywar...!!)

Όπως είδαμε στο προηγούμενο μέρος μια από τις πολλές εφαρμογές που έχουν τα υλικά των chemtrails σε παγκόσμιο επίπεδο , εδώ θα δούμε και τις υπόλοιπες :
- Το πρόγραμμα chemtrail είναι επίσης γνωστό ως "Project Cloverleaf", και είναι πολύ υψηλό σε διαβαθμίσεις ελέγχου και χειρισμού των στοιχείων/εγγράφων. Ακόμη και οι πιλότοι τους δεν έχουν καμία πραγματική ιδέα γιατί είναι πραγματικά ο ψεκασμός.
- Chemtrails είναι ένα υπο-πρόγραμμα του Radio Frequency του Ναυτικού των ΗΠΑ Αποστολή Planner (RFMP) πρόγραμμα που ονομάζεται Variable Terrain Radio παραβολική εξίσωση (VTRPE) - ένα σύστημα για τη δημιουργία 3D απεικόνιση μάχης ,  ο στρατός των ΗΠΑ το έχει χρησιμοποιήσει σε Ιράκ και Αφγανιστάν διαμέσω ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων και στην περίπτωση μας μιλάμε για το HAARP.
- Ορισμένα από τα περιεχόμενα υλικά των chemtrail είναι βιολογικού χαρακτήρα, όπως BCTP - ένα είδος εμβολιασμού κατά της ασθένειας του άνθρακα που είχε δοκιμαστεί σε πληθυσμούς των ΗΠΑ, εννοείται πως ισχύει και το αντίστροφο.
- Chemtrails , επίσης συνδέεται με το είδος του οπλισμού με ονομασία scalar και που λειτουργούν σε τρία διαφορετικά επίπεδα:

..... 1. Energetics: η καταστροφή των αεροσκαφών? το Challenger? δημιουργία σεισμών, ηφαιστειακή δραστηριότητα και τυφώνες , weather control .

..... 2. Βιο-energetics: επηρεάζουν την υγεία του ανθρώπου και της ενέργειας τους,biological control .

..... 3. Ψυχο-energetics: έλεγχος του νου και τη συμπεριφορά, τροποποίηση κατά το πως επιθυμούν τον
 πληθυσμό να βρίσκεται κάποια/ες δεδομένες στιγμές, mind control.

Κάποτε όλα αυτά ίσως να μας ακουγόντουσαν τόσο μακρινά , τόσο επιστημονικής φαντασίας , δυστυχώς όμως πλέον γνωρίζουμε πως είναι πραγματικότητα!!!!
Συνεχίζεται........

ΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΙΣΕ!!!!!(ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ!!!)

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια που ασχολούμαι με την έρευνα και το ίντερνετ είχα συνηθίσει την ιδέα ακόμα και εάν έσωζα την διεύθυνση κάποιας ιστοσελίδας/blog , την επόμενη ακριβώς ημέρα ίσως να μην υπήρχε πουθενά !!!!

Αυτό συμβαίνει στο εξωτερικό χρόνια τώρα και την μερίδα του λέοντος την είχαν οι ιστοσελίδες /blogs που έβαλαν κατά της NWO και της Παγκοσμιοποίησης , έχω άπειρα παραδείγματα αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο σε αυτό καθόσον γνωστό τοις πάσης !!!!

Στην Ελλάδα στην χώρα αυτή των Θαυμάτων, την μερίδα του λέοντος στο κυνήγι των μαγισσών το κατέχουν το τρόπαιο τα Ελληνοπρεπή /Αρχαιοπρεπή  ιστολόγια /blogs παρόλο που τελευταίως μπήκαν και τα Πατριωτικά ιστολόγια /blogs στον χορό και θα μάθουν και αυτά να χορεύουν.....σωστά τα βήματα!!!

Βασικά δεν είχα σκοπό αυτού του άρθρου αλλά την ανάρτηση ενός άλλου άρθρου από φιλικό ιστολόγιο http://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_658.html για μια πρόταση /δρώμενο (η οποία ιδέα με βρίσκει Σύμφωνο και την επικροτώ!!!) και εκεί που ήμουν έτοιμος για την ανάρτηση , δεν ξέρω πως έγινε ειλικρινά , πάτησα και βρέθηκα στην αρχική σελίδα του Ελληνοπρεπούς /Αρχαιοπρεπούς ιστολογίου......σοκ!!!

Μπείτε και δείτε μόνοι σας !!!!
http://pythas.t35.com/index.html

Φαντάζεστε ότι όταν οι ¨γραφικοί¨ Ελληνοπρεπείς /Αρχαιοπρεπείς  γίνονται πρώτος στόχος , ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΌΒΛΗΤΟ!!!!
Συνδέστε επίσης: http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_8354.html

Έρρωσθε

‘Вечер’: Οι Γερμανοί εργάζονται 700 ώρες λιγότερο από τους Έλληνες…


Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/2011/06/700.html#more
Οι Έλληνες εργάζονται πιο πολύ από όλους τους Ευρωπαίους

Ιούνιος 13, 2011.

Σύμφωνα με στατιστική έρευνα η οποία διεξήχθη με επικεφαλής την γαλλική ‘Natixis Bank’ «Οι Γερμανοί εργάζονται  κατά μέσο όρο 1.390 ώρες, ενώ οι Έλληνες, οι οποίοι λύγισαν και κρέμονται από αυτούς, εργάζονται 2.119 ώρες ανά έτος. Δεύτεροι είναι οι Ιταλοί με μέσο ετήσιο χρόνο εργασίας 1.773, ακολουθούν οι Πορτογάλλοι με 1719 ώρες, οι Ισπανοί με 1654 και οι Γάλλοι με 1554 ώρες εργασίας ετησίως.

Μεταγωγικό C-27J για μια "εμπύρετο πνευμονία" του Προέδρου της Βουλής!




Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20829&Itemid=139
Με C-27J της ΠΑ μεταφέρθηκε από το Άργος Ορεστικό στην Αθήνα στην 112 Π.Μ. στην Ελευσίνα και μετά σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος λόγω προσβολής του από πνευμονία.
Αφού ευχηθούμε "καλή ανάρρωση" στον συμπαθέστατο πρόεδρο της Βουλής, θα τονίσουμε πως θέλουμε να πιστεύουμε ότι όντως έχρηζε κατεπείγουσας μεταφοράς με αεροσκάφος C-27J, μία μεταφορά ιδιαίτερα υψηλού κόστους (κόστος αρκετών χιλιάδων ευρώ σε καύσιμα και ανταλλακτικά).
Η οποία κατεπείγουσα μεταφορά, τουλάχιστον από τα όσα ανακοινώθηκαν από το ΓΕΑ, δεν δείχνει να δικαιολογείται.
Πνευμονία έχουν πολλοί αυτή την στιγμή στην Eλλάδα, αλλά C-27J δεν διαθέτουν.
Φυσικά είναι ο Πρόεδρος της Βουλής, αλλά μήπως κάποιοι υπερέβαλαν και τον εκθέτουν χωρίς ο ίδιος να ευθύνεται;
Ή μειώνουμε τις λειτουργικές δαπάνες στις Ε.Δ. ή βάζουμε ένα μεταγωγικό για κάθε Έλληνα της επαρχίας που πάσχει από πνευμονία.
Ο Φ.Πετσάλνικος, έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στόχος δημοσιευμάτων για την αδήλωτη πισίνα που διέθετε στα σπίτι του στην Καστοριά, η οποία εν τέλει βάσει ανακοίνωσης που εξέδωσε, δηλώθηκε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ξυλοκοπήθηκε Ιταλός ευρωβουλευτής από την ασφάλεια της Λέσχης Bilderberg(VIDEO)


Ο Ιταλός πολιτικός, μέλος της Λίγκας του Βορρά, και μέλος της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Mario Borghezio, ξυλοκοπήθηκε και συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας της Λέσχης Bilderberg, χθες, επειδή προσπάθησε να εισέλθει στη συνεδρίαση και να διαμαρτυρηθεί για την μυστικοπαθή της ατζέντα που προωθεί την παγκοσμιοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός πολιτικός συνοδεύονταν από άλλα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η είδηση της κακοποίησης του Borghezio δεν αναφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό θα ήταν ανάλογο με τον ξυλοδαρμό ενός μέλους του Κογκρέσου που δεν θα μεταδίδονταν από τα μέσα ενημέρωσης. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν χθες το βράδυ ότι ο Borghezio προσπάθησε να εισέλθει στη συνάντηση της Bilderberg που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο Sourvette στο St Moritz και η αντιμετώπιση που είχε από την ασφάλεια το στοίχισε ματωμένη μύτη."Δέχτηκα βοήθεια από την ελβετική αστυνομία, αλλά η αντιμετώπιση που είχα απότ την ασφάλεια της σύσκεψης ήταν βάναυση», είπε.

Ο Ιταλός πολιτικός είπε στο JulieNews ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση εναντίον της ασφάλειας της Bilderberg. Ο Borghezio είπε ότι διαφωνεί με της Λέσχη Bilderberg επειδή παίρνει σημαντικές αποφάσεις χωρίς κανένα λαϊκό έλεγχο. "Είναι σαφές ότι η Λέσχη Bildergberg είναι μια μυστική εταιρία», πρόσθεσε.
Η είδηση όπως μεταδόθηκε ζωντανά στην εκπομπή του Alex Jones από τον 29χρονο Ελβετό πολιτικό, Lukas Reimann, βουλετή του κόμματος SRV (28,9% στις εκλογές του 2007).


Σχ. ΚΟ: Στις 11 Νοεμβρίου του 2009, ο Borghezio είχε το θάρρος και μίλησε δημόσια για την επιρροή όλων αυτών των υπερεθνικών οργανισμών, όπως η Λέσχη Bilderberg και η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission). “Είναι δυνατόν να μην έχει κανείς παρατηρήσει ότι ΟΛΟΙ και οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της ΕΕ (Jan Peter Balkenende, David Miliband και Herman Van Rompuy), έχουν συχνά παραβρεθεί σε συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg ή της Τριμερούς Επιτροπής; ” ρώτησε ο Borghezio. «Πιστεύω ότι πρέπει να εφαρμόσουμε τις αρχές της διαφάνειας, που τόσο συχνά αναφέρονται εδώ στα θεσμικά μας όργανα. Πρέπει να καθοριστεί με σαφήνεια κατά πόσον αυτοί είναι οι υποψήφιοι των πολιτικών δυνάμεων των χωρών τους, ή αν πρόκειται απλά για τους υποψηφίους των μυστικών αυτών ομάδων που συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών για να αποφασίσουν για διάφορα θέματα πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων».




ΠΗΓΗ greeknation

Αχαΐα: τι κακό είναι αυτό; Το ένα τραγικό περιστατικό μετά το άλλο. Σχεδόν κάθε μέρα χάνεται ένας νέος άνθρωπος!!!



Τι κακό είναι αυτό; Κάθε μέρα και μια τραγική είδηση που συγκλονίζει την κοινωνία της Πάτρας και της Αχαϊας. Έφυγε από τη ζωή, ο 15χρονος ποδοσφαιριστής του Βασιλικού. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε βρεθεί νεκρός σε ένα χαντάκι στην Άκολη, ένας 24χρονος. Λίγα εικοσιτεράωρα νωρίτερα, άφησε την τελευταία της πνοή μια 21χρονη Αιγιώτισσα. Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε έδωσε τέλος στη ζωή του, ο αγαπητός στους συναδέλφους του και τους μαθητές του, υποδιευθυντής Λυκείου της Πάτρας. Πριν λίγες εβδομάδες μια 15χρονη κοπέλα και ένας νεαρός άντρας -και οι δύο από την Πάτρα- έκοψαν μόνοι τους το νήμα της ζωής τους. Με όποιον κι αν μιλήσεις τις τελευταίες ημέρες αναρωτιέται: "τι κακό είναι τούτο". Τα αλλεπάλληλα τραγικά περιστατικά έχουν διαμορφώσει ένα βαρύ κλίμα στην περιοχή. Να ευχηθούμε δύναμη στους συγγενείς και φίλους των νέων ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή και ας ελπίσουμε ότι αυτό το κακό θα τελειώσει χωρίς άλλα θύματα.

ΠΗΓΗ thebest

ΗΣΙΟΔΟΣ: ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΓΕΝΗ (Ενα ποιητικό παραμύθι αχαλίνωτης πραγματικότητας γραμμένο από τον Ησίοδο το 730 π.Χ. περίπου.)

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_5347.html και αναλύοντας τους Μύθους των κατακλυσμών που στην Ελληνική εκδοχή του μύθου τα πράγματα περιπλέκονται μίας και υπάρχουν μαρτυρίες όχι για έναν αλλά για τρεις κατακλυσμούς.
1. Του Ωγύγου
2. του Δευκαλίωνα
3. του Δαρδάνου.
 



Αναλύοντας επίσης τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας για τον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο (μην ξεχνάτε ότι στους Δελφούς βρέθηκε ο ομφαλός του κόσμου ...θυμηθείτε τον ομφαλό-"αυγό" των Δελφών....) , αλλά και το ότι όλες οι αποστάσεις μετρώνται βάσει του Μαντείου των Δελφών και της Ιερής Γεωγραφίας βλέπουμε την χρήση του π=3.14 του χρυσού αριθμού φ=1.618 όπως και σαν μονάδα μέτρησης το στάδιο = 184,454 μέτρα. Κάτι άλλο που παρατηρείται στις αποστάσεις πόλεων είναι αναλογίες αποστάσεων τύπου 1:1, 3:2, 4:3, 9:8, 256:243, 8:3, 4:1, 9:2 , και που αυτό μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε για αέναη συνέχεια κατοίκησης του !!!


Μην ξεχνάμε άλλωστε τον Μύθο της Αιγηίδος http://www.hellinon.net/NeesSelides/Aighis.htm που συνάδει και με επιστημονικά στοιχεία όπως:
Αυτό που αποδεικνύεται από τα ανωτέρω σχεδιαγράμματα είναι η μη διαταραχή του ευρύτερου Ελλαδικού χώρου για πάνω από 250.000.000 χρόνια (σαν ομφαλός /προστατευόμενο σημείο!!) και μόνο από υπερχείλιση άλλων περιοχών η το λιώσιμο πάγετώνων έχουμε την κατάπτωση/βύθιση της Αιγιήδος......
15.000-10.000 π.χ άνοδος του επιπέδου της θάλασσα παγκοσμίως 
10.000-9.000 π.χ υπερχείλιση της μεσογείου στην μαύρη θάλασσα
3.000 –2.500 π.χ έντονες βροχοπτώσεις και υπερχείλιση ποταμών στην Μεσοποταμία

ΠΙΝΑΚΑΣ: Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ
ΑΝΟΔΟΣ
15,000 έως 10,000
-80 m έως -30 m
10,000 έως 7,000
-30 m έως -10 m
7,000 έως 5,000
-10 m έως -5 m
Η καμπύλη παριστάνει την άνοδο της στάθμης της θάλασσας (στον κάθετο άξονα) κατά την διάρκεια χλιετηρίδων (στον οριζόντιο άξονα, σε χρονολογίες προ Χριστού)
Δείτε επίσης αυτό το άρθρο: http://www.esoterica.gr/articles/history/katakl/katakl.htm

Υποσημείωση: ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ /ΜΥΘΙΣΤΟΡΊΑ , είναι οι σωζόμενες αναφορές γεγονότων από παλαιότερες γενιές ανθρώπων σε μορφή μύθου , εφόσον η γνώση χάνεται αλλά τα στοιχεία αλλάζουν σε αλληγορική η μεταφορική μορφή!!!!! 


Έρρωσθε

Ερντογάν: Εκλέχτηκε πρωθυπουργός, μίλησε σαν Σουλτάνος.

Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
O Eρντογάν με την ομιλία του στους συγκεντρωμένους οπαδούς του Κόμματος του, προσπάθησε να δείξει ότι ο ίδιος και η Τουρκία παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους του ψηφοφόρους. 
 Ευχαριστώ και στέλνω χαιρετισμούς σε όσους έχουν στρέψει τα βλέμματα τους στη χώρα μας. Στο Καϊρο, στη Λιβύη, στη Δαμασκό, στη Βηρυτό, στη Λευκωσία.” Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν δείχνοντας τα «νέο-Οθωμανικά» όνειρα του τούρκου πρωθυπουργού.
Ο τούρκος πρωθυπουργός συνέχισε την ομιλία του και είπε :
«σήμερα κέρδισε και η Κων/πολη και το Σεράγεβο, όπως η Σμύρνη κέρδισε και η Βηρυτός, η Λιβύη, το Μπακού, τα Ιεροσόλυμα. Κέρδισε όλη η Μέση Ανατολή!”.

Ο Ερντογάν τόνισε ότι παρα την έλλειψη του απαραίτητου αριθμού αριθμού των βουλευτών θα συνεχίσει τις προσπάθειες αλλαγής του Συντάγματος με τη συναίνεση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Με ποσοστό 50,3% (46,6% στις εκλογές του 2007) κερδίζει τις εκλογές στην Τουρκία το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, με καταμετρημένο το 97% των ψήφων και εκλέγει 326 βουλευτές, κατά τέσσερις λιγότερους από την πλειοψηφία που απαιτείται για να αλλάξει το Σύνταγμα μόνο με τις δικές του ψήφους.

  
Ακολουθούν το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα με 25,9% (20,9) που εκλέγει 135 βουλευτές, το ακροδεξιό Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος με 13,1% (14,3%) που εκλέγει 54 βουλευτές και τέλος οι ανεξάρτητοι που υποστηρίζει το φιλοκουρδικό Κόμμα Ειρήνης και Δημοκρατίας με 5,6% (5,4) το οποίο ωστόσο εκλέγει 35 βουλευτές, ενώ το 2007 είχε εκλέξει 20.

  
Μικρές αυξομειώσεις θα υπάρξουν, καθώς θα ενσωματώνονται ψήφοι από τη Δυτική Τουρκία.

  
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα σχηματίσει για τρίτη συνεχόμενη φορά αυτοδύναμη κυβέρνηση και μάλιστα αυξάνοντας το ποσοστό του κόμματός του. Το μοναδικό του πρόβλημα είναι το ότι δεν κατακτά την πλειοψηφία των 330 βουλευτών. Κατά τα άλλα, το περίπου 50% δίνει άνευ προηγουμένου αέρα στο κόμμα.

  
Στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος επικρατεί “συγκρατημένη απαισιοδοξία” πράγμα που οφείλεται στο πολύ υψηλό ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος και στο γεγονός ότι το επιτελείο του ΡΛΚ περίμενε ποσοστό κοντά στο 30%.

  
Σημειώνεται ότι κατά μεγάλο βαθμό, η αύξηση της δύναμης του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και του ΡΛΚ σε σχέση με το 2007 οφείλεται στη μεγάλη μείωση των ποσοστών των μικρών κομμάτων.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=6266

Guardian: Ακραίος φορολογικός μαζοχισμός στην Ελλάδα



Από το ιστολόγιο http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/guardian.html

Βαρύ το τίμημα για τη διάσωση της ευρωζώνης

Η Ελλάδα καλείται να πληρώσει βαρύ τίμημα, ενώ η ευρωζώνη προσπαθεί να προστατεύσει τις απερίσκεπτες τράπεζες. Το πρόγραμμα μεγαλύτερης λιτότητας που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση θα χρησιμεύσει μόνο για να κρύψει τις καταστροφικές συνέπειες του ανεύθυνου δανεισμού, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian».

Το δημοσίευμα σχολιάζει εκτενώς την έντονη ανησυχία των πολιτών που αντιδρούν στο νέο μνημόνιο και στα επιπρόσθετα μέτρα, ενώ τονίζει τις καταστροφικές συνέπειες που είχε η συμβολή του ΔΝΤ σε άλλες χώρες, όπως στην Ασία.

«Ο αριθμός των Ελλήνων ανέργων έχει εκτοξευθεί κατά 40% τους τελευταίους 12 μήνες, με το ποσοστό των ανέργων να ανέρχεται σήμερα πάνω από 16%», αναφέρει ο Guardian. «Ωστόσο, τα τελευταία σχέδια της κυβέρνησης προβλέπουν επιπλέον τέσσερα χρόνια λιτότητας, μειώνοντας το έλλειμμα από 10,5% του ΑΕΠ σε 7,5% φέτος και στο 1% μέχρι το 2015. Πρόκειται για ακραίο φορολογικό μαζοχισμό, που δεν πρόκειται να λειτουργήσει», είναι το καυστικό σχόλιο της εφημερίδας.

Κατά την ίδια στιγμή η ανάπτυξη της οικονομίας είναι ρηχή, καθώς αναπτύχθηκε μόλις κατά 0,2% το πρώτο τρίμηνο του 2011, ενώ η ύφεση έφτασε το 5,5%. «Ωστόσο, ενώ η Ελλάδα καταπίνει το φάρμακο, γίνεται πιο σαφές (όπως πολλοί οικονομολόγοι και επενδυτές υποστηρίζουν εδώ και μήνες) ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο να αντιμετωπισθεί η βραχυπρόθεσμη ρευστότητα, αλλά η κρίση φερεγγυότητας. Με την οικονομική συρρίκνωση η Ελλάδα απλά δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να πληρώσει τα χρέη της», σημειώνει η εφημερίδα.

H Ελλάδα που θριαμβεύει...


Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20827&Itemid=151
Δύο Έλληνες ο επικεφαλής Φαίδων Αβούρης και ο Χρήστος Δημητρακόπουλος, "δεξί" του χέρι στην ομάδα έρευνας της ΙΒΜ, και οι δύο φυσικοχημικοί Φαίδωνα Αβούρη, δημιούργησαν το πρώτο κύκλωμα υψηλής ταχύτητας από γραφένιο, στο οποίο όλα τα στοιχεία είναι ολοκληρωμένα σε ένα τσιπάκι και αλλάζει όλα τα δεδομένα στην μεταφορά στοιχείων και τις ασύρματες επικοινωνίες.
Πρόκειται για παγκόσμια πρωτιά και ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς ηλεκτρονικών υπολογιστών βασισμένων στο γραφένιο και όχι στοπυρίτιο όπως μέχρι σήμερα, με δυνητικές εφαρμογές από τις ασύρματεςεπικοινωνίες μέχρι τους ενισχυτές.
Τα τελευταία χρόνια είχε υπάρξει πρόοδος στη δημιουργία συσκευών βασισμένων στο πολύ λεπτό γραφένιο, που θεωρείται το «υλικό του μέλλοντος», ενώ είχαν κατασκευαστεί μεμονωμένα τρανζίστορ από γραφένιο.
Όμως δεν είχε καταστείδυνατό να ενοποιηθούν (ολοκληρωθούν) τα τρανζίστορ από γραφένιο με άλλαηλεκτρονικά συστατικά μέσα σε ένα ενιαίο και μοναδικό "τσιπ", αυτό ακριβώς πουκατάφεραν οι ερευνητές της ΙΒΜ.
Η δυσκολία έγκειτο κυρίως στο ότι το γραφένιο δεν κολλάει πολύ καλά στα μέταλλα και τα οξείδια, τα οποία χρησιμοποιούνται στηβιομηχανία παραγωγής ημιαγωγών.
Ο Φαίδων Αβούρης, που έκανε την επιστημονική δημοσίευση στο περιοδικόScience, καθοδήγησε μια ομάδα ερευνητών του Κέντρου Ερευνών Γουότσον της ΙΒΜ στη ΝέαΥόρκη, ώστε να ξεπεράσουν για πρώτη φορά τις τεχνικές δυσκολίες, ενοποιώντας σεένα ολοκληρωμένο κύκλωμα ένα τρανζίστορ γραφενίου και ένα ζεύγος πηνίων επαγωγικής αντίστασης πάνω σε μια πλακέτα από καρβίδιο του πυριτίου.

Είναι σημαντικό ότι η όλη διαδικασία κατασκευής είναι συμβατή με τις υφιστάμενες συμβατικές μεθόδους παραγωγής ημιαγωγών, πράγμα που διευκολύνει την πρακτική εφαρμογή της νέας τεχνολογίας.
Τα νέα ολοκληρωμένα κυκλώματα από γραφένιο λειτουργούν σε ραδιοσυχνότητεςμέχρι 10 GHz και είναι κατ' εξοχήν κατάλληλα για συστήματα ασύρματων επικοινωνιών.

Η ομάδα του Αβούρη (Nanometer Scale Science and Technology), στην οποία περιλαμβάνεται ο επίσης ελληνικής καταγωγής ερευνητής Χρήστος Δημητρακόπουλος, ήδη εργάζεται για να τελειοποιήσει το νέο ολοκληρωμένο κύκλωμα από γραφένιο, ενώ σχεδιάζει την ανάπτυξη ακόμα πιο πολύπλοκων κυκλωμάτων γιαπιο εξελιγμένες συσκευές.
Μεταξύ άλλων, οι ερευνητές πιστεύουν ότι είναι δυνατόν, στο μέλλον, να συνδυάσουν γραφένιο και πυρίτιο και να δημιουργήσουν "υβριδικά" κυκλώματα με νέες λειτουργικές δυνατότητες.
Το γραφένιο ανακαλύφθηκε στη δεκαετία του΄70 και βαθμιαία οι επιστήμονες, μέσα από διαδοχικές ανακαλύψεις, έχουν καταφέρει να παρασκευάζουν "φιλμ" αυτούτου υλικού με πάχος μόλις ένα άτομο.
Ο Φαίδων Αβούρης γεννήθηκε το 1945 στην Ελλάδα και αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το 1971 την εποχή που τα ελληνικά Πανεπιστήμια συναγωνίζονταν τα ευρωπαϊκά σε αξία σπουδών ενώ πήρε το διδακτορικό του στην Φυσικοχημεία από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν το 1974. Έκανε τηνμεταδιδακτορική του έρευνα στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια-Λος Ατζελες (UCLA)και μετά εργάστηκε ως ερευνητής στα Εργαστήρια Bell της AT&T.
Το 1978 μεταπήδησε στην ΙΒΜ, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα ως κορυφαίος ερευνητής,επικεφαλής του τομέα νανοεπιστήμης και νανοτεχνολογίας, όπου θεωρείται πρωτοπόρος σε διεθνές επίπεδο. Έχει επίσης διατελέσει καθηγητής σταπανεπιστήμια Κολούμπια και Ιλινόις.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γεωμαγνητικές Ωκεάνιες Λιθοσφαιρικές Μαγνητογραφίες της ΓΗΣ δικαιώνουν τον Άρη Πουλιανό και τον αρχάνθρωπο των Πετραλώνων για την ηλικία του!!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

Σχόλιο από Faceof : Καλό θα είναι οι θρησκόληπτοι να απέχουν από την μελέτη αυτού του κειμένου , υπάρχει μεγάλη πιθανότητας ψυχικής κατάρρευσης με απρόβλεπτες συνέπειες για την Υγεία τους!!!


Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε η έχουμε ακούσει για τον Άρη Πουλιανό και την ανακάλυψη του σπηλαίου των Πετραλώνων , όπως και τον αρχάνθρωπο που έκρυβε και μελετήθηκε όσο τίποτε άλλο , μέχρι να φτάσουν σε σημείο να ταλαιπωρηθεί και ο κύριος Καθηγητής , όπως και να εξαφανισθούν μυστηριωδώς σχεδόν όλα τα ευρήματα και για ποιο λόγο????


Δυστυχώς οι ισχύουσες πληροφορίες που μας δίνει το Ιερατείο της συμβατικής NWO Επιστήμης για την έλλογη ανθρώπινη ιστορία , δεν θέλει να υπερβαίνει τα μερικές χιλιάδες χρόνια πριν την γέννηση κάποιου υποτιθέμενου Χρισμένου ως Μεσσία , γιατί απλά αυτό λέει και το θεόπνευστο κατά τα άλλα Ιερό Βιβλίο τους .....θα σταματήσω εδώ !!!!


Λοιπόν , νομίζω πως ήρθε η ώρα πλέον να ξεσκεπάσουμε αυτά τα κατάπτυστα μυθεύματα και να αποδείξουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!

Και ξεκινάμε :
1ο στοιχείο: http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/04/4-2011-50.html , διαβάστε πρώτα το άρθρο!!!
2ο στοιχείο:  http://ngdc.noaa.gov/mgg/ocean_age/ocean_age_2008.html
3ο στοιχείο*: http://geomag.org/info/geomag_tutorials.html

Από το 1ο στοιχείο ΚΑΙ την ραδιοχρονολόγηση του καθ. Άρη Πουλιανού βγήκε ότι είναι περίπου 750.000 χρόνια έως ακόμα και 900.000 η ηλικία του αρχανθρώπου των Πετραλώνων ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ!!!!

Συνεχίζοντας και ερευνώντας το 2ο στοιχείο που έχουμε στα χέρια μας και ειδικά από τις μαγνητικές τομογραφίες της ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ το Age of Oceanic Lithospere [m.y.] σχεδιάγραμμα :
Αυτό που βλέπουμε με το μοβ χρώμα πλησίον και γύρω του Ελλαδικού χώρου είναι θαλάσσιες περιοχές /πελάγη του και όχι του συνόλου της Μεσογείου θάλασσας που θα ήθελαν κάποιοι ίσως καλοθελητές να μας πουν !!!!!!!

Εδώ παρατηρούμε ότι στην μπάρα ένδειξης το χρώμα που βαπτίστηκε η θαλάσσια περιοχή του Ελλαδικού χώρου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , νομιζω πως καταλαβαίνετε τους ευνόητους λόγους!!!
http://www.ngdc.noaa.gov/mgg/ocean_age/data/2008/ngdc-generated_images/whole_world/2008_age_of_oceans_plates.pdf
Όπως και επίσης σε καινούργιους λιθοσφαιρικούς ωκεάνιους παγκόσμιους χάρτες αποδεικνύεται περίτρανα ότι η περιοχή μας και γενικά ο Ελλαδικός χώρος ΈΧΕΙ ΝΑ υποστεί αλλαγές πάνω από 250.000.000 χρόνια , που αμέσως αυτό μας δείχνει και τον δρόμο προς αυτό το κομβικό σημείο, δείτε το βίντεο μια φορά και συγκρατείστε το σημείο 1:24 280 Milion Year Ago Permian Era και ξαναδείτε τα ανωτέρω στοιχεία μας , μήπως , λέω εγώ τώρα ο κακόμοιρος αδαής , μήπως εάν βάζαμε σαν ΑΡΧΗ ΕΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΓΥΓΙΑ???

Ωγυγία:
Ιστορική χώρα της Μέσης Ελλάδας.
Είναι παλαιότερη ονομασία της Αττικής καθώς και της Βοιωτίας

 Οι πιθανές ετυμολογήσεις της ονομασίας αυτής είναι:
  • Η ονομασία "Ωγυγία" ενδεχομένως συσχετίζεται με την ονομασία Γαία.
  • Η ονομασία "Ωγυγία" ενδεχομένως συσχετίζεται με την ονομασία του λαού Ahhiyawa αλλά και των Αχαιών
  • Οι λαοί που την κατοίκησαν σε διάφορες ιστορικές περιόδους ήταν:
  • οι Ωγύγιοι
  • οι Αθηναίοι
  • οι Ίωνες.
Είμαστε ο Μοναδικός Λαός/ ΈΘΝΟΣ που ΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ/ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ!!!!

Μην νομίζεται ότι τα στοιχεία είναι ελάχιστα , με καθόλου ιστορικά στοιχεία Ύπαρξης θεώθηκε ένας Ιουδαίος και την συνέχεια την γνωρίζετε πολύ καλά , στο όνομά του ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!

*Το 3ο στοιχείο απλά επιβεβαιώνει την αξία των τεκμηρίων του 2ου στοιχείου!!!! 

Αρχίστε λίγο να μελετάτε και να μαθαίνεται ΕΣΕΙΣ αυτά που πρέπει να μάθετε και όχι να καταπίνετε ΑΜΆΣΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ!!!!!

Έρρωσθε

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 9ο Μέρος (ANTI Psywar...!!)

Στο προηγούμενο μέρος του αφιερώματος αναλύσαμε τις διάφορες συχνότητες ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και τις περιοχές ανθρωπίνου σώματος και εγκεφάλου που επιδρούν.....

Σήμερα θα δείξουμε και στο τέλος θα αποδείξουμε και τον λόγο για τον οποίο γίνονται οι διάφοροι ψεκασμοί ανά τον πλανήτη ολόκληρο και ποιο σκοπό επιτελούν!!!

Επειδή το θέμα της Ηλεκτρομαγνητικής Θεραπείας θα αποτελέσει και μέρος άλλης μελέτης /αφιερώματος στο παρών άρθρο δεν θα επεκταθούμε σε βάθος παρά μόνο αναγνωριστικά προς της χρήσης γενικά του Ηλεκρομαγνητισμού και όσα καλά η κακά μπορεί να προκαλέσει.....

Βέβαια το θέμα της Η/Μ θεραπείας ακόμα αποτελεί θέμα ταμπού της συμβατικής Ιατρικής και του Ιερατείου της όπως και αυτό φαίνεται και από την Εξουσία που ασκούν οι διάφορες φαρμακοβιομηχανίες στον FDA (Food and Drug Administration) http://www.fda.gov/, όπου και έδωσε έγκριση για χρήση μιας συσκευής http://google2.fda.gov/search?q=cache:vH_G9Jz_rLUJ:www.fda.gov/downloads/AdvisoryCommittees/CommitteesMeetingMaterials/MedicalDevices/MedicalDevicesAdvisoryCommittee/NeurologicalDevicesPanel/UCM247168.pdf+NeurologicalDevicesPanel%2FUCM247168&client=FDAgov&proxystylesheet=FDAgov&output=xml_no_dtd&site=FDAgov-Section-AdvisoryCommittees&ie=UTF-8&access=p&oe=UTF-8 που χρησιμοποιεί Η/Μ παλμούς για την θεραπεία του καρκίνου και ειδικά του εγκεφάλου (γλοιοβλαστώματος).

Εδώ θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι υπάρχει και ελληνική συσκευή που χρησιμοποιείται κατα κόρον από μεγάλους αθλητές και θεωρείται μια από τις καλύτερες θεραπείες ανά τον κόσμο για τα αθλητιατρικά τραύματα και προβλήματα και είναι η συσκευή PAPIMI  του Δρ. Πάνος Θ. Παππάς. Ph.D.,  Καθηγητού Φυσικής και Καθηγητού Μαθηματικών, ΑEI (http://www.papimi.gr/papbio.htm), http://www.papimi.com/HOMEen.htm .

Τώρα για να αποδείξουμε την σχέση των ψεκασμών /chemtrails με την παγκόσμια χρήση των Η/Μ συχνοτήτων ώς όπλο εναντίον των ανθρώπων θα πρέπει να σας περιγράψουμε τι περιέχουν αυτά που μας ψεκάζουν και καταρχάς να αναφέρουμε ότι οι ουσίες των αεροψεκασμών είναι ενώσεις βαρέων μετάλλων ( οξείδια ) όπως βάριο, αλουμίνιο, τιτάνιο ή σκόνη χαλαζία. Τα νέφη που δημιουργούνται είναι άσπρα, λεπτά και επίπεδα που στο τέλος καταλήγουν να είναι στρώματα ηλεκτρικά φορτισμένων φορτίων, τα οποία παρουσιάζουν αυξημένη ηλεκτρομαγνητική αγωγιμότητα και συμπεριφορά παρόμοια με την ιονόσφαιρα και αυτό χρησιμοποιείται και αλλού όπως καταλάβατε!!!

Ότι πετάω ψηλά και δεν έχει την απαραίτητη κινητική ενέργεια για να παραμείνει εκεί , αναγκαστικά και λόγω της βαρύτητας (ποιο είναι πιο βαρύ , ένα κιλό σίδερο η ένα κιλό βαμβάκι?), αναγκαστικά θα πέσει στην γη και θα μολύνει οτιδήποτε .....και τα βαρέα μέταλλα αποθηκεύονται στον οργανισμό και είναι πολύ δύσκολη η αφαίρεσή τους με την σύγχρονη fast food διατροφή/διαστροφή μας!!!

Εδώ μπορείτε να βρείτε μπόλικες πληροφορίες και λύσεις: http://www.encephalos.gr/full/45-3-03g.htm
http://oiko-iasis.blogspot.com/feeds/posts/default

Αυτά για σήμερα , ώρα για ένα διαφημιστικό διάλειμμα .....

http://www.thepetitionsite.com/7/investigate-persistent-contrails-aka-chemtrails/

Όπως αναμενόταν επικράτησε ο …με το συμπάθιο τούρκος!