Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Ο ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ «ΙΕΡΑΡΧΗΣ» ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

TO EΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ

Ο σιωπηλά χειραγωγούμενος «πνευματικός ηγέτης» που αντί να προσκυνηθεί (όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν σχήμα με το μεγαλείο αυτού που εκπροσωπεί), προτίμησε να προσκυνήσει την παγκόσμια διακυβέρνηση και τους αχυρανθρώπους της στην Ελληνική πολιτική σκηνή.


γράφει ο Reporto

Ο σιωπηλός αβανταδόρος της εθνοκτόνου...
λαίλαπας που δηλητηριάζει και απειλεί με αποσύνθεση το σώμα της Ελληνικής κοινωνίας, σπάει την omerta της σιωπής.

Και σπάει την omerta της σιωπής αυτός ο αξιοθρήνητος άνθρωπος…
Όχι για να εμπνεύσει και να αφυπνίσει…
Όχι για να συνεπάρει και να εξεγείρει…
Αλλά για να ενσπείρει το δηλητήριο του ραγιαδισμού σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Η δήλωσή του είναι αποκαλυπτική:

Γερμανική πρόκληση:"Οχι" στις αποζημιώσεις στους Καλαβρυτινούς

Συλλαλητήριο μπροστά στη γερμανική πρεσβεία της Αθήνας πραγματοποίησαν Γερμανοί πολίτες καθώς και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις Αποζημιώσεις αλλά και συγγενείς των θυμάτων του Ολοκαυτώματος στο Δίστομο και τα Καλάβρυτα, απαιτώντας να καταβληθούν επιτέλους οι αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία προς την Ελλάδα από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το ύψος της αποζημίωσης υπολογίζεται από τους ίδιους σε περισσότερα από 130 δισ. ευρώ.
Στο συλλαλητήριο παρευρέθηκε και ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος ανέδειξε και το ηθικό κομμάτι, αλλά υπολογίζοντας και μακροπρόθεσμες συνέπειες στην ελληνική οικονομία από τη ναζιστική κατοχή, ο ίδιος υπολόγισε το κόστος των αποζημιώσεων σε 1,5 τρισ. ευρώ.
Ο Μανώλης Γλέζος και αντιπροσωπεία της ομάδας «Αμβούργο-Δίστομο» συναντήθηκαν με τον Γερμανό πρόξενο, ο οποίος τους είπε ότι η γερμανική κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει νομική υποχρέωση στο θέμα των αποζημιώσεων και αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούγεται από επίσημα χείλη κάτι τέτοια.
Παράλληλα, ο Μ. Γλέζος τόνισε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση.

ΠΗΓΗ dete

EUROPANETWORK GREECE: Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ…!

Από το Ιστολόγιο http://gr.europanetwork.org/


Update 11 ΜΑΪΟΥ 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας http://gr.europanetwork.org/?p=30066 σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας συνεχίζει να έχη πολύ σοβαρά τεχνικά προβλήματα και άρα υπολειτουργή… Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αναρτήσεις – αν και η όλη διαδικασία λόγω των τεχνικών δυσχερειών είναι λίαν επίπονη και χρονοβόρος – έως ότου μας “κατεβάσουν” από το Διαδίκτυο!
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς όλους όσους μας συμπαραστέκονται…
EuropaNetwork Greece
http://gr.europanetwork.org/?p=30324


Συνδέστε επίσης : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_6809.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_8354.html

ΠΡΟΣΟΧΗ ......ΕΠΕΙΓΟΝ ......ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ MOSSAD ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 9/11 2001 ΣΤΙΣ ΗΠΑ…!


Από το Ιστολόγιο http://gr.europanetwork.org/?p=30461

Γράφει ο ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ
Η τρομοκρατική ενέργεια στις 9/11 του 2001 εναντίον των διδύμων πύργων στην Νέα Υόρκη και εναντίον του Αμερικανικού πενταγώνου, ήταν μία 100% επιχείρηση που επινοήθη, οργανώθη και εκτελέσθη από την MOSSAD.
Εξ αφορμής εός e-mail που έλαβα από έναν συνέλληνα αναγνώστη, ο οποίος μου εξέφρασε την απορία του “γιατί, δεν συνελήφθηκαν Ισραηλινοί πράκτορες για την 9/11 στις ΗΠΑ”…., παραθέτω λοιπόν τον πλήρη κατάλογο των πρακτόρων της Mossad, οι οποίοι συνελήφθηκαν από τις αμερικανικές αρχές για την συμμετοχή τους στην εντυπωσιακή τρομοκρατική ενέργεια της 9/11 και ως απεδείχθη ήσαν πράκτορες της Mossad…! Στα χέρια μου έχω και έναν επιπλέον κατάλογο Ισραηλινών (με 140 περίπου ονόματα) που όμως τελικά δεν απεδείχθη ότι δρούσαν για λογαριασμό της Mossad, αλλά συνεπικουρούσαν τους πράκτορες της Mossad ποικιλοτρόπως…!
Ας σημειωθή, ότι ο Δήμαρχος της Ιερουσαλήμ Ehud Olmert μεσολάβησε δύο φορές μέσω του καλού του φίλου Σιωνιστή Δημάρχου Rudolph Giuliani της Νέας Υόρκης  για να απελευθερωθούν οι Ισραηλινοί πράκτορες της 9/11. Πρόκειται για τους 5 Ισραηλινούς πράκτορες, οι οποίοι ήσαν ενδεδυμένοι ως Άραβες στην οροφή ενός κτιρίου έναντι του Παγκοσμίου Εμπορικού Κέντρου και του κτιρίου ΝΟ. 7, φωτογράφιζαν, κατέγραφαν με κάμερες το γεγονός και οποίοι χοροπηδούσαν από χαρά όταν τα αεροσκάφη προσέκρουσαν στους δίδυμους πύργους.  Επίσης, είχαν όλοι μαζί τους φορητούς στρατιωτικού τύπου ασυρμάτους και πιθανότατα ήταν εκείνοι που πυροδότησαν και τα εκρηκτικά που ήταν τοποθετημένα εντός των κτιρίων…
Η κατωτέρω λίστα των Ισραηλινών πρακτόρων εκδόθη από την DEA και οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν στρατιωτική και κατασκοπευτική εμπειρία… Ωστόσο, το όλο θέμα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα έλαβε ελάχιστη δημοσιότητα. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρω ότι στην εν λόγω λίστα δεν περιλαμβάνονται οι δεκάδες πράκτορες της Mossad που συνελήφθησαν για κατασκοπεία και συμμετοχή στην 9/11 στον Καναδά και στο Μεξικό.
Όπου αναγράφεται LNU σημαίνει ότι το επώνυμο, είναι άγνωστον.

Επετεύχθη ο στόχος του «Αργοναύτη 2011»

Από το Ιστολόγιο http://www.strategyreport.gr/?p=11613#more-11613
«Η Κυπριακή Δημοκρατία, παρά τα συνεχιζόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της παράνομης κατοχής μεγάλου μέρους των εδαφών της από τις τουρκικές δυνάμεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να συνεισφέρει στη διατήρηση της διεθνούς ειρήνης», δήλωσε χθες ο Υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας, μιλώντας στη Ναυτική Βάση «Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, κατά την τελική φάση της πολυεθνικής άσκησης «Αργοναύτης 2011». Κύριος σκοπός της άσκησης είναι η ανάπτυξη πνεύματος επικοινωνίας και συναντίληψης, αλλά και η εφαρμογή ευέλικτων διαδικασιών, είπε, προκειμένου να υπάρξει αρμονική και αποτελεσματική πολιτικο-στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων στην άσκηση. «Ο στόχος αυτός έχει και φέτος επιτευχθεί».

Έλληνες Δικαστικοί: Κίνδυνος εθνολογικής αλλοίωσης στο εγγύς μέλλον από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση


Από το Ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20632&Itemid=86
Την αλλοίωση του εθνολογικού ιστού της Ελλάδας στο εγγύς μέλλον από την ανεξέλεγκτη εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών έκρουσε ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεώργιος Καλαμίδας, μιλώντας στο συνέδριο της Μυτιλήνης με θέμα τη μετανάστευση και τα ανθρώπινα δικαιώματα, σύμφωνα με τον Ant1.
O  Γεώργιος Καλαμίδας χαρακτήρισε την παράνομη μετανάστευση ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας και του ελληνικού Έθνους, μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό της οικονομικής κρίσης. Η Ελλάδα είναι μία μικρή χώρα και δεν μπορεί να απορροφήσει τόσους μεγάλους αριθμούς αλλοδαπών. Στο διήμερο συνέδριο περισσότεροι από 400 σύνεδροι, στην πλειονότητά τους δικαστικοί λειτουργοί, αντάλλαξαν απόψεις για το ακανθώδες ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, το Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης και το Διεθνή Οργανισμό Μεταναστεύσεως στο νησί της Λέσβου, που αποτελεί πύλη εισόδου εκατοντάδων λαθρομεταναστών. Το σύνολο των ομιλητών αναγνώρισαν την αναγκαιότητα να χαραχθεί μία αποτελεσματικότερη στρατηγική από πλευράς Πολιτείας.
Σύμφωνα με τους ομιλητές η λαθρομετανάστευση δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών αλλά και στην αύξηση της ανεργίας Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναδείχθηκε και ο σημαντικός ρόλος των τοπικών παραγόντων της Λέσβου στη διαχείριση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των αλλοδαπών, που σχεδόν καθημερινά φθάνουν από τα τουρκικά παράλια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Λυσσασμένη επίθεση της κυβέρνησης κατά των διαδικτυακών ΜΜΕ!


Από το Ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20638&Itemid=131
Έχει χάσει τελείως την ψυχραιμία της η κυβέρνηση και ειδικότερα το επικοινωνιακό της επιτελείο που υφίσταται την μία ήττα επάνω στην άλλη και με μια πρωτοφανή ανακοίνωση επιτίθεται κατά των ΜΜΕ  για "την επικίνδυνη", όπως τη χαρακτηρίζει, "παραπληροφόρηση" για την τοποθέτηση επιτρόπων και ανθύπατων στα υπουργεία.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η κυβέρνηση δίνει έναν τιτάνιο αγώνα για τη σωτηρία της χώρας από τη χρεοκοπία και ότι στον αγώνα αυτό οφείλεται εν πολλοίς η επιβίωση και των ΜΜΕ.  
«Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους», υπογραμμίζει η ανακοίνωση και προσθέτει ότι η παραπληροφόρηση και η δημιουργία κλίματος σύχγυσης, είτε εδράζεται σε  σκοπιμότητες είτε όχι, στρέφεται τελικά εναντίον του δημοσίου συμφέροντος.    
Αυτό που έχει "τσούξει" την κυβέρνηση πολύ τις τελευταίες ώρες είναι το ξεφώνημα από το διαδίκτυο και ειδικά από το defencenet.gr και τοprotothema.gr, του ανήκουστου video με τα "επιτεύγματα" (ανεργία, λουκέτα, οικονομική κατάρρευση, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας) των τελευταίων 20 μηνών που από χθες άρχισε να προβάλλεται. 
Ιδού η απερίγραπτη για δημοκρατικό - λέμε τώρα - κράτος, ανακοίνωση:
«Η κυβέρνηση καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την επικίνδυνη παραπληροφόρηση Μέσων Ενημέρωσης τα οποία δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, είτε με ανύπαρκτες "πληροφορίες" για "ξένους Επιτρόπους - Ανθύπατους στα υπουργεία"»,  είτε με ανοίκειες και ανιστόρητες εκφράσεις περί "κατοχής" στην Ελλάδα.
Με τη συμβολή, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, δίνουμε εδώ και πολλούς μήνες έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, για να διαφυλάξουμε  την εθνική μας αξιοπρέπεια.
Αγώνα στον οποίο οφείλουν εν πολλοίς την επιβίωσή τους και τα  Μέσα Ενημέρωσης, καθώς η κατάρρευση της χώρας θα σήμαινε και τη δική τους κατάρρευση.

Αρκετά πια λοιπόν με την ανευθυνότητα.

Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η παραπληροφόρηση και η διαμόρφωση κλίματος σύγχυσης, είτε εδράζεται είτε όχι σε σκοπιμότητες, στρέφεται τελικώς εναντίον του δημοσίου συμφέροντος
».

Aπάντηση του defencenet.gr (με όλη την καλή, δημοκρατική μας διάθεση):
Βρε, ουστ από 'δω!
Τμήμα ειδήσεων defencener.gr 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ας ελπίσουμε πως στις επόμενες ημέρες να είναι περισσότερες οι Ελληνικές σημαίες που σαν θάλασσα να τους πνίξει τους δοσίλογους /προδότες και τα κάθε λογής αποβράσματα που ορέγονται να αρπάξουν και από ένα κομμάτι από τις ιερές σάρκες της Ελληνίδος Καλλονής .......
Έρρωσθε