Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τι συμβαίνει στον ISS; - Δύο φορές η NASA διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου

Με το διαστημικό λεωφορείο Endeavour να διανύει τις τελευταίες ημέρες σε τροχιά –επιστρέφει στη Γη την 1η Ιουνίου ολοκληρώνοντας την προτελευταία αποστολή STS-134 του στόλου- και τον ISS ως το φορέα φιλοξενίας σκάφους και πληρώματος, τουλάχιστον δύο φορές η NASA αναγκάστηκε να διακόψει την απευθείας μετάδοση από το σταθμό εξαιτίας...προβλημάτων.
Πιο συγκεκριμένα οι διακοπές αυτές έγιναν στις 18 και 23 Μαίου.
Το περιστατικό της 23ης Μαίου Τις παρακάτω πληροφορίες όπως και τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης του defencenet.gr ο οποίος παρακολουθούσε εκείνη την ώρα το πρόγραμμα της τηλεόρασης της NASA. Όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος εκείνη την ώρα πραγματοποιείτο μια συνομιλία δύο αστροναυτών (του Mark E. Kelly διοικητή της πτήσης του Endeavour και συζύγου της προσφάτως παραλίγο δολοφονημένης γερουσιαστού των ΗΠΑ Gabrielle Giffords –δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι...-  και του Edward Fincke ειδικού αποστολής) με μαθητές από ένα σχολείο των ΗΠΑ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ???? http://real-democracy.gr/el




















http://real-democracy.gr/el Ποιοι είστε τελικά όλοι εσείς ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ???
ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ !!!!!


TYXAIO? ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!








Χμμμμμ, δείτε το σύμβολο που εμφανίζεται όταν πατάτε και βάζετε το λινκ της ιστοσελίδας των Αγανακτισμένων!!!!!!

Δεν επιτρέπουν Ελληνικές Σημαίες , καλά σαν ποιος θα διαμαρτυρηθείς , ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΣ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ???

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!!

ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ???




ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΙΑ!!! ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ!!!



Ἒχεις μέσα στήν ψυχή σου καί τό μυαλό σου τήν πραγματική σωτηρία τῆς πατρίδας ;
Ὅταν ξανακατέβῃς στήν εἰρηνική διαμαρτυρία .... φρόντισε νά κρατᾶς καί μιά ἑλληνική σημαῖα καί δεῖξε σέ ὄλους ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΧΕΣΑΙ ! ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ ! καί ποιό εἶναι τό χρῶμα τῶν ὀνείρων σου γιά τά ὁποῖα παλεύεις !
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΙΑ!!! ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ!!!

ΠΗΓΗ peripatris

Ολλανδική εφημερίδα με πρωτοσέλιδο μια τουρκική σημαία επάνω σε Ελληνική Εκκλησία στην Σαντορίνη!!!

Οι τούρκοι αγοράζουν την Ελλάδα σύμφωνα με δημοσίευμα. ΠΑΝΤΑ φιλότουρκοι και ανθέλληνες οι Ολλανδοί.
Με ένα προκλητικό εξώφυλλο, στο οποίο δείχνει ...
σε μια μονταρισμένη φυσικά πλαστή φωτογραφία μια Εκκλησία της Σαντορίνης να έχει στην κορυφή του τρούλου της αναρτημένη… μία τουρκική σημαία(!), η εφημερίδα De Pers, αναφέρει ότι «εν όψει πτώχευσης Τούρκοι επενδυτές βρίσκουν ελκυστικές επενδύσεις στην Ελλάδα».

Οι οκτώ εκλεγμένες γυναίκες δήμαρχοι στον Πολιτικό Σύνδεσμο Γυναικών στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


  «Η χώρα αντιμετωπίζει  το φάσμα της χρεοκοπίας», παραδέχτηκε η Υφυπουργός  Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά τη  συνάντηση του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών με τις  οκτώ γυναίκες δημάρχους  που εξελέγησαν στις  αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, στην  οποία συμμετείχε η αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ  Νατάσα Ράγιου και  με την ιδιότητα  του μέλους του Πολιτικού Συνδέσμου.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ:Από σπόντα ο πρωθυπουργός στα Καλάβρυτα!!!


Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Καλάβρυτα ο βουλευτής Αχαΐας πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Η από σπόντα επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Καλάβρυτα λόγω της επίσκεψης του Καναδού ομολόγου του σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως πρόθεση του κ. Παπανδρέου για σοβαρή , διεξοδική και με αποτέλεσμα αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.