Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 2ο Μέρος

2ο Μέρος : Γνωρίζοντας την προϊστορία....

Όπως πάρα πολλοί γνωρίζετε έστω και λίγο βλέποντας κάποια χολιγουντιανή υπερπαραγωγή , υπάρχουν κάποια πράγματα (μιας άλλης επιστήμης) που αν και δεν έχουν φτάσει ακόμα στα μέρη μας στο σύνολό τους , βέβαια κάποια από αυτά είναι σε εφαρμογή και λειτουργούν ακαταπαύστως τουλάχιστον μια δεκαετία στην χώρα μας , τα υπόλοιπα μας φαίνονται τουλάχιστον εξωτικά η επιστημονική φαντασία!!!

Δυστυχώς όμως είναι πέρα για πέρα αληθινά!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 1ο Μέρος

Δυστυχώς ακόμα και στον 21ο Αιώνα μερικά θέματα παραμένουν στο περιθώριο παρόλο που οι αποδείξεις είναι υπέρ του δέοντος επαρκείς !!

Θα ξεκινήσουμε ένα αφιέρωμα σε ένα θέμα ταμπού ακόμα σε μια ανοικτή συζήτηση ακόμα και μεταξύ φίλων......

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια .....και αυτό είναι που μας οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση που βιώνουμε την σήμερον ημέρα στην χώρα μας , ας ξεκινήσουμε ......

Σημείωση : Τα βίντεο ΔΕΝ είναι με υπότιτλους , αλλά σας διαβεβαιώνω ότι μια εικόνα χίλιες λέξεις και θα σας καλύψει επαρκώς .....


Ενδιαφέρον τουρκικής εταιρείας για αγορά λιμανιών Πειραιά και Θεσσαλονίκης

5823

Η τουρκική εταιρία Limak Holding δήλωσε ενδιαφέρον για την εξαγορά του λιμανιού του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης που θα αποκρατικοποιηθούν στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος .

«Παρακολουθούμε στενά τις αποκρατικοποιήσεις των λιμανιών στην Ελλάδα» δήλωσε στην εφημερίδα Radikal o Nihat Özdemir, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Limak Holding.

Ο καιρός στη Φλώρινα με σκοπιανή σημαία!


Μάιος 25, 2011.

Με τίτλο «Η ελληνική πόλης της Φλώρινας υπό της σκοπιανής σημαίας σε ιστοσελίδα καιρού!» αναφέρεται το σκοπιανό Κανάλ 5,  σε γκάφα της ιστοσελίδας πρόγνωσης καιρού.
Αναφέρει ο δημοσιογράφος:

Χιλιάδες λαού πλημμύρισε τις πλατείες-Δείτε βίντεο και φωτό.

Πενήντα χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα, περισσότεροι από 7.000 στην Πάτρα, δεκάδες χιλιάδες στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, το Βόλο και εκατοντάδες χιλιάδες συνολικά σε όλη την Ελλάδα, κατέκλυσαν τις κεντρικές πλατείες των πόλεων στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, την τρόικα, αλλά και σε όλες τιε κομματικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες. Το μήνυμα ξεκάθαρο: λέμε όχι στα μέτρα που οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση, λέμε όχι στο παραδοσιακό πολιτικό σύστημα, λέμε όχι στους εργατοπατέρες και στους καριερίστες πολιτικούς.
ΠΗΓΗ thebest.gr