Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 2011

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ(ΔΕΞΙΑ) ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ 1,6% ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΚΕΛ… Η ΑΠΟΧΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Αν ο Ντομινίκ Στρος Καν βίαζε μια καμαριέρα στην Ελλάδα...

1. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θα σχολίαζε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
2. Ο πρωθυπουργός (ΓΑΠ) θα συνιστούσε ψυχραιμία και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, ίσως συγκαλούσε και καμιά σύσκεψη του υπουργικού αν δυσκόλευαν τα πράγματα.
3. Το ξενοδοχείο -που ενδεχομένως θα άνηκε σε σύζυγο μεγαλουπουργού- με ανακοίνωση του θα άφηνε υπονοούμενα για το παρελθόν της ''αμαρτωλής καμαριέρας''.

Προσπάθησαν να κάψουν ζωντανό Έλληνα μοναχό

 
 

Tον ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας, τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον τοποθέτησαν πάνω σε ξύλα, βάζοντάς του φωτιά

Πριν από λίγες μέρες, για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι οι έλληνες μοναχοί είναι γυμνοί μπροστά στον κίνδυνο, σύμφωνα με αποκλειστικό θέμα του newwbomb.gr. Στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Τιμόθεου που βρίσκεται ανάμεσα στη Βηθλεέμ και την Ιερουσαλήμ, ο ηγούμενος του μοναστηριού, αρχιμανδρίτης Ιερόθεος, έζησε για άλλη μια φορά το σκληρό πρόσωπο της εγκληματικότητας.
Φανατικοί μουσουλμάνοι, αφού τον ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας, τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον τοποθέτησαν πάνω σε ξύλα, βάζοντάς του φωτιά για να τον κάψουν. Αν δεν περνούσαν εκείνη την ώρα κάποιοι ξένοι επισκέπτες της περιοχής, θα τον είχαν κάνει κάρβουνο.

ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ CDC (Centers for Disease Control and Prevention)





  


Η Προεδρική φρουρά φόρεσε ποντιακά (εντυπωσιακό βίντεο)

Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τιμητικά η Ποντιακή φορεσιά, έγινε μέρος της Προεδρικής Φρουράς!
σε εκδήλωση για την μνήμη των 353.000 Ποντίων σφαγιασθέντων, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε !!!
Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ eglimatikotita

Fukushima 'Full Meltdown' Made Official/Preparedness 101: Zombie Apocalypse




http://www.theatlanticwire.com/global/2011/05/fukushima-full-meltdown-made-official/37671/

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ May 12, 2011

http://emergency.cdc.gov/socialmedia/zombies_blog.asp

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ May 16th, 2011



 Είναι άραγε τυχαίο ότι το κρατικό κέντρο πρόληψης και ελέγχου ασθενειών της Αμερικής εκδίδει ανακοινώσεις 4 ήμερες μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι ο πυρήνας του πυρηνικού εργοστασίου στη Fukushima  υπέστη ολική τήξη…(Full Meltdown)

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ 



Από το Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών της Αμερικής Οδηγίες για επέλαση… ζόμπι!




Τα Κέντρα Πρόσληψης και Ελέγχου Ασθενειών σε ολόκληρη την Αμερική έχουν αφισοκολλήσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για το τι θα έπρεπε να κάνουμε σε μια επικείμενη επέλαση… ζόμπι, συμβουλεύοντάς μας μάλιστα να μην πυροβολήσουμε του απέθαντους!

Μπορεί να γελάτε με αυτά που διαβάζεται, όμως όπως γράφουν στην ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε πρώτα στο διαδίκτυο, όλα είναι πιθανά. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε κάθε πολίτης να κάνει, είναι να ετοιμάσει ένα βαλιτσάκι με τα είδη ανάγκης, και στη συνέχεια να ψάξει να κατασκηνώσει σε ένα μέρος που δεν θα βρίσκεται κοντά στα σαρκοφάγα πλάσματα.

“Πείτε την αλήθεια στον γερμανικό λαό” λέει η Financial times Deutschland!!! H Γερμανία έχει βγάλει έως τώρα 10 δις από την Ελλάδα!

Να πεί την αλήθεια στον Γερμανικό λαό για την Ελλάδα, καλεί η γερμανική έκδοση των Financial Times τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε!
Ο επικεφαλής οικονομικός αναλυτής των Financial Times Deutschland στο άρθρο του έχει τίτλο ”Ο αμαρτωλός Έλληνας πληρώνει” και υπότιτλο ” Περίεργο, αλλά αληθινό: Κανείς δεν επωφελείται οικονομικά τόσο πολύ από την κρίση όσο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Είναι καιρός με αυτά τα περίπου 10 δις Ευρώ να καθησυχαστούν οι αμφισβητίες”.