Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ: Συνεχίζονται οι εργασίες κατάχωσης του Βωμού των 12 θεών

Συνεχίζονται τα έργα επιχωμάτωσης των αρχαίων ευρημάτων στο τμήμα της γραμμής του ΗΣΑΠ, Μοναστηράκι - Θησείο. Αυτό αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο που έκανε δεκτή αίτηση ανάκλησης προσωρινής διαταγής που είχε εκδοθεί στις... 

15 Απριλίου για "πάγωμα" των εργασιών. Η αίτηση ανάκλησης είχε υποβληθεί από τον ΗΣΑΠ και το πρωτοδικείο την έκανε δεκτή, αποδεχόμενο την αιτιολόγηση του οργανισμού, που επικαλείται την απόλυτη ανάγκη συνέχισης των έργων για βελτίωση των γραμμών του σιδηροδρόμου ώστε να μην τίθενται θέματα ασφάλειας των μετακινήσεων.

Ομιλία της Ν. Ράγιου για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας


   Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτη προσέλευση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη ,στο δημαρχείο Κατούνας  του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, η ημερίδα   με θέμα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας , με κεντρική ομιλήτρια την αν. Γραμματέα Γυναικείων θεμάτων ΝΔ και πρώην βουλευτή Αχαΐας Νατάσα Ράγιου.
Η κυρία Ράγιου  έκανε εκτενή και αναλυτική παρουσίαση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας , χαρακτηρίζοντας τες «αφετηρία για την επίλυση των οικολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Γη».

Δήλωση Μιχάλη Μπεκίρη για τη σύσκεψη για το λιμάνι


     Ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης, με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία του  Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου για την απελευθέρωση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας, έκανε την  ακόλουθη δήλωση: