Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Κωνσταντίνος Mητσοτάκης: "∆εν υπάρχει πια Νέα ∆ηµοκρατία"!

Δήλωση-βόμβα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε στη στήλη "ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ" των σημερινών "Νέων". Πολλές οι "ατάκες" και οι ειδήσεις που έβγαλε ο πρώην Πρωθυπουργός στην ενδιαφέρουσα συνομιλία του με το Θανάση Νιάρχο και τη Ζωή Λάσκαρη.
Διαβάστε τα παρακάτω...
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
Μητσοτάκης - Λάσκαρη
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ
Θανάσης Θ. Νιάρχος

Οταν τα πράγµατα γίνονται πολύ σοβαρά, το µόνο που σώζει την κατάσταση είναι η απόλυτη ειλικρίνεια. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Ζωή Λάσκαρη είναι πρόσωπα εµβληµατικά του ελληνικού χώρου.

Ομιλία Ντόρας Μπακογιάννη στο 4ο Προσυνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. στην Πάτρα

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Η Ελλάδα για να σωθεί χρειάζεται πανστρατιά και εθνική συνεννόηση. Χρειάζεται μια πολιτική εξόδου απ' την κρίση σαν κι αυτή που απαίτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση απ' την Πορτογαλία
Στο δρόμο για το Ιδρυτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις 27, 28 και 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε σήμερα η τέταρτη προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη του κινήματος στην Πάτρα.
Τη συνδιάσκεψη που είχε θέμα τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την Παιδεία και το μεταναστευτικό άνοιξε ο Γενικός Διευθυντής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ομιλία Κ. Κιλτίδη στο 4ο Προσυνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. στην Πάτρα


Μεταναστευτική Πολιτική
Μετά από 20 χρόνια άναρχης έως ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής, μοιραία η πλειονότητα του πολιτικού συστήματος κατανόησε τη νομοτέλεια των κοινωνιών και τα αυτονόητα για τα κράτη.
Το μεταναστευτικό ζήτημα είναι πρωτίστως εθνικό και προφανώς ευρωπαϊκό. Κατά την ευρωπαϊκή διάσταση, χρειάζεται η Ε.Ε. να διαφυλάξει τα σύνορά της, που εν προκειμένω κυρίως είναι τα ελληνικά.

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Οι ελληνικές πόλεις νοσούν. Οι πολιτευόμενοι και διαχειριστές των κοινών δωροδοκούνται και εξαγοράζονται. Κι όσο για τη μεγάλη μάζα των πολιτών, είτε δέν αντιλαμβανονται τα όσα διαπράττουν οι κυβερνώντες, είτε τα αντιλαμβάνονται αλλά δεν αντιδρούν, βυθισμένοι όπως είναι στην ραστώνη και την άνεση της καθημερινότητας.Απο τούτη την αρρώστια έχουν προσβληθεί παντού οι πάντες - απλώς ο καθένας τρέφει την ψευδαίσθηση ότι η συμφορά δέν θα χτυπήσει τη δικη του πόρτα, αλλα θα διασφαλίσει τα δικά του συμφέροντα εκμεταλευόμενος τους κινδύνους των άλλων. Με αποτέλεσμα, οι λαοί να χάνουν την ελευθερία τους λόγω υπερβολικής και αντίθετης πρός τις επιταγές των καιρών ραθυμίας, ενω οι προεστοί, που πίστευαν ότι ξεπουλούν τα πάντα εκτός απο τους εαυτούς τους, αντιλαμβάνονται τώρα ότι το πρώτο πράγμα που εκχώρισαν ήταν ο εαυτός τους.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - ΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.- 4ος αιώνας π.χ.

ΑΙΣΧΟΣ: Στο εδώλιο γιατί δεν θέλουν την κατάχωση του Βωμού!!!

Έξι άτομα, παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών
Κατηγορούνται ότι εμπόδισαν έργα επιχωμάτωσης για να καλυφθεί αρχαίος ναός, που έχει εντοπιστεί στο τμήμα Μοναστηράκι-Θησείο της γραμμής του ΗΣΑΠ.
Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν σε επεισόδια το μεσημέρι της Πέμπτης στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να καλυφθούν τα αρχαία ευρήματα.

Ξεκινά από το βράδυ η αποκομιδή των απορριμμάτων της Πάτρας - Επιστρέφουν οι εργαζόμενοι

Επιστρέφουν απόψε στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων. Πριν από λίγη ώρα αποφάσισαν οτι εφόσον ικανοποιήθηκε το βασικό τους αίτημα για τη δρομολόγηση λεωφορείου, το βράδυ θα ξεκινήσουν την αποκομμιδή των απορριμμάτων που έχουν κατακλύσει την πόλη.
Μετά τη γενική συνέλευσή τους δήλωσαν όμως ότι απο τη Δευτέρα επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση για τα υπόλοιπα αιτήματα που θεωρούν ότι είναι δίκαια. Κάλεσαν μάλιστα το Δήμαρχο να εποπτεύσει προσωπικά στο εξής τη διαδικασία αποκομμιδής των σκουπιδιών αφού θεωρούν ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την περικοπή των υπερωριών, ειδικά το πρώτο διάστημα που ο όγκος των σκουπιδιών προς ακοκομιδή είναι τεράστιος.