Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΟΙ OFF SHORE ΚΑΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

Μια καταπληκτική εφεύρεση των λαμογίων που ζει και αναπνέει σε όλο τον κόσμο είναι οι λεγόμενες υπεράκτιες εταιρίες ή κοινώς ...... off shore.
Αντίθετα με όσα πιστεύει ο αφελής και άσχετος μέσος μεροκαματιάρης εργαζόμενος, ο καθένας από μας μπορεί να δημιουργήσει και να είναι ιδιοκτήτης μιας off shore εταιρίας, εύκολα, γρήγορα και φθηνά.

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.

Στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας γίνονται εντατικά σεμινάρια σε υπαλλήλους των Δήμων και των Περιφερειών με αντικείμενο τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και την τακτοποίησή τους στα δημοτολόγια και στα μητρώα αρρένων! Τα σεμινάρια αυτά είναι υποχρεωτικά για τους αρμόδιους υπαλλήλους των φορέων αυτών, όχι με κάποιο έγγραφο αλλά με προφορικό τρόπο έχει καταστεί σαφές προς τις Υπηρεσίες αυτές ότι είναι αναγκαία η επιμόρφωση των αρμοδίων υπαλλήλων τους «για να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι προσέρχονται στις υπηρεσίες αυτές για να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια»! Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει από το τέλος του 2010 και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, πολλές φορές επαναλαμβάνονται στις ίδιες πόλεις!