Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Mήπως έχουμε στρατιωτικό νόμο και δεν το ξέρουμε;

Μετά την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών για την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αγροτών στον Προμαχώνα 
Η ίδια αρχή αποφάσισε ότι:
Στην εθνική οδό Λευκώνα-Προμαχώνα απαγορεύεται, μεταξύ άλλων...
για λόγους δημόσιας ασφάλειας και διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής, κάθε δημόσια, υπαίθρια συνάθροιση.. !!!!

Τελικά υπάρχουν νεράιδες;;;

Τα φοβερά νέα έρχονται από την επαρχία Drbyshire. Η καθημερινότητα μας έχει αποδείξει ότι αν πεις ότι έχεις δει νεράιδες ή εξωγήινους ή οτιδήποτε άλλο σου βγάζουν το παρατσούκλι τρελάρα...
, νεραϊδοπαρμένο, ψυχοπαθή και όλα τα συναφή επίθετα. Μάλλον αυτό σκέφτηκε και ο άνθρωπος που ανακάλυψε το συγκεκριμένο εύρημα και προτίμησε να παραμείνει ανώνυμος. Δεν έμεινε όμως ανώνυμη και η περιοχή στην οποία βρέθηκε.

Αντιδράσεις Καλαβρυτινών για το ντοκιμαντέρ του Σκάι(VIDEO)


ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ:ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ;


   Την πλήρη διαφάνεια ζητά ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης και στο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου 
Ο Αχαιός πολιτικός κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, μετά από την θύελλα αντιδράσεων  που έχει ξεσπάσει από τις φήμες που αιωρούνται σε όλο το νοσοκομείο,  για υπερωρίες άνω των 1.000 ευρώ που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι και τις 3.000 Ευρώ το μήνα και οι οποίες δόθηκαν σε ημέτερους διοικητικούς υπαλλήλους  χωρίς να υπάρχει εργασιακό αντικείμενο,. 

"Εφυγε" ο Μιλτιάδης Εβερτ

Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 72 ετών, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Μιλτιάδης Εβερτ, ο οποίος αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας.
Πριν από ένα μήνα, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είχε εισαχθεί στην εντατική μονάδα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν, με μηχανική υποστήριξη.
Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, εκφράζοντας παράλληλα και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος.