Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΑΤΡΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ-ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1904
ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α` 25 – Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. (2610) 273.257 , FAX: (2610) 223.740
e-mail eesp@otenet.gr



ΠΑΤΡΑ 10 / 12 /2010



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Από την προσεχή Δευτέρα, τίθεται σε εφαρμογή στην Πάτρα και τους όμορους Δήμους, το εορταστικό ωράριο, με τη διευκρίνιση από πλευράς Ε.&Ε.Σ.Π., ότι είναι στην ευχέρεια του κάθε συναδέλφου εμπόρου το πώς θα το προσαρμόσει, αναλόγως της περιοχής που βρίσκεται το κατάστημά του.
Το εορταστικό ωράριο, αρχίζει την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010, θα διαρκέσει μέχρι και τις 3

Σε θέσεις μάχης για την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή


Αθήνα
Με τη διαδικασία του κατ' επείγοντος αρχίζει το μεσημέρι της Δευτέρας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του προγράμματος στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας» του Υπουργείου Οικονομικών, που περιλαμβάνει σαρωτικές ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και περικοπές μισθών στις ΔΕΚΟ. Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της Τρίτης. Σε θέσεις μάχης η αντιπολίτευση και τα συνδικάτα. Στάση εργασίας (12:00 - 15:00) στην Αττική την Τρίτη από την ΓΣΕΕ. Γενική απεργία την Τετάρτη.

Σφοδρή χιονοθύελλα στην Αχαΐα - Χιονίζει σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα- 3 βαθμοί στην Πάτρα


Σφοδρή χιονοθύελλα εκδηλώνεται αυτή την ώρα σε όλη την ανατολική και ορεινή Αχαία. Ισχυροί άνεμοι πνέουν σε όλη την περιοχή ενώ η θερμοκρασία έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει χιονόπτωση σε όλο το ορεινό δίκτυο και σε υψόμετρο από μόλις 200 μέτρα!!! Χιονίζει ήδη στα ορεινά των Καλαβρύτων και της Κλειτορίας, της Ακράτας, της Αιγείρας, αλλά και της Συμπολιτείας και του Ερινεού, ενώ εκτιμάται ότι αν συνεχιστεί έτσι η κακοκαιρία, θα φτάσει το χιόνι πολύ κάτω στο Αίγιο, ακόμη και στην παραλία.

Στην Πάτρα η θερμοκρασία είναι ήδη στους 3 βαθμούς ενώ πέφτει χιονόνερο και πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Ο υπέυθυνος Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Αχαίας Δημήτρης Φιλιππάτος τόνισε στο thebest.gr ότι όλα τα μηχανήματα και οι υπάλληλοι είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης κατάστασης.

ΠΗΓΗ THE BEST

Μνήμη Μητροπολίτου Δρυινουπόλεως ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ


Τα παιδιά της ΣΦΕΒΑ θυμούνται τον ιεράρχη τους
Στις 12 Δεκεμβρίου 1994 και ώρα 06 35 πρωινή, ο Σεβαστιανός, Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, υπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Βορείου Ηπείρου, έκαμψε τα σύνορα του Κόσμου τούτου και μετέστη στο φωτεινό στερέωμα του ουρανού, περνώντας ταυτόχρονα στη δικαιοδοσία της Ιστορίας. (…) Στον ενθρονιστήριο λόγο του διαμηνύει με συγκίνηση «Κατά την στιγμήν αυτήν, καθ’ ήν το πρώτον ανέρχομαι εις τον θρόνον τούτον, στρέφεται ο νους μου προς τους αλυτρώτους αδελφούς της Βορείου Ηπείρου, τους στενάζοντας υπό τον ζυγόν...